Sari la conținut

Milf 0755754295

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Milf 0755754295
Postat

Mersi. Ma așteptam. Sunt vreo 3 "milfuri brunete" care tot au anunturi pe Cluj și mereu uit care sunt alea fake. Mai e una Sara și una tot bruneta și parca mai batrana la fata

Postat
8 minutes ago, hornyguiy said:

Mersi. Ma așteptam. Sunt vreo 3 "milfuri brunete" care tot au anunturi pe Cluj și mereu uit care sunt alea fake. Mai e una Sara și una tot bruneta și parca mai batrana la fata

Da știu, sunt și eu mare amator de milfete dar Clujul cam duce lipsă. Sunthia, Kyra și Sexylady4u sunt cele care merită dar la momentul de față nu sunt active. Mai e Odette dar o să facă ravagii la portofel o partidă cu ea.

• Mersi 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 7 ore, hornyguiy a spus:

La asta am fost acum vreo 2 ani cand era in Oradea. E chiar ok-ish ... poate putin pusa pe fastfuck dar per ansamblu a fost ok. Adevarul e ca si eu eram intr-o viteza si n-am prea stat la ea decat la o finalizare... desi mi-as fi dorit sa-i rup chizduca oleaca :D

Reputație: 30
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
On 5/7/2025 at 1:30 PM, johndoe404 said:

Da știu, sunt și eu mare amator de milfete dar Clujul cam duce lipsă. Sunthia, Kyra și Sexylady4u sunt cele care merită dar la momentul de față nu sunt active. Mai e Odette dar o să facă ravagii la portofel o partidă cu ea.

De Kyra se mai stie ceva? Nu i am vaz anuntu de juma de an aproape si nu rasp nici pe watts

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...