indragostitul Reputație: 703 Postat Septembrie 7 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Septembrie 7 13 hours ago, Criticul said: Nu are de unde, e invenție. De aia am intrebat....
Fucker84 Reputație: 78 Postat Septembrie 9 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 9 La 07.09.2025 la 7:04, L1viu a spus: Începe circul ....fanii înfocați vs. pestimea la început de drum...😁😉🫣 Nu stiu dacă e necesar un circ Cert e ca și eu am avut o experienta nu prea pozitiva la domnisoara, ( se regăsește în recenzia de mai sus) , citind alte recenzii presupun ca fata își da silința după preferințe, sau dupa "influenta de pe forum" Diferența este, ca eu nu am încercat sa repet experienta, dacă tot nu a fost pozitiva, în schimb "colegul sau nu" de mai sus, spune ca ar fi luat mai multe tepe de la ea, ceea ce nu pare credibil Dacă nu ești mulțumit de servicii, sau dacă ai luat teapa, ce rost are sa încerci sa repeți experienta? 1
LeLupSmecher Reputație: 9 Postat Septembrie 9 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 9 Acum 5 ore, Fucker84 a spus: Nu stiu dacă e necesar un circ Cert e ca și eu am avut o experienta nu prea pozitiva la domnisoara, ( se regăsește în recenzia de mai sus) , citind alte recenzii presupun ca fata își da silința după preferințe, sau dupa "influenta de pe forum" Dupa calculele unora ar iesi: 3 conturi si acelasi IP 😂
deeper69 Reputație: 0 Postat Septembrie 9 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Septembrie 9 4 hours ago, LeLupSmecher said: Dupa calculele unora ar iesi: 3 conturi si acelasi IP 😂 Oricine ar citi commenturile si-ar da seama ca suntem.persoane diferite, după modul de expunere și exprimare. Nu are rost sa duc discuția mai departe pt ca am observat că dacă ai altă opinie decât "guru" esti catalogat pește. Pot oricând sa dovedesc cele expuse de mine cu amănunte, dar ar însemna să cobor discuția într-un alt palier, care nu mă reprezintă. Spor in toate, tuturor!
Membru Premium florinbidi Reputație: 1676 Postat Septembrie 10 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Autor Membru Premium Postat Septembrie 10 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum