federhant Reputație: 19 Postat Sâmbătă la 15:58 Oras:tm Oras:tm Postat Sâmbătă la 15:58 Există vreun loc în Timișoara unde se practică?
tiganu21 Reputație: 47 Postat Sâmbătă la 16:05 Postat Sâmbătă la 16:05 la padurea verde sau spre sanandrei depinde cum ai noroc eee si in calea sagului
federhant Reputație: 19 Postat Sâmbătă la 16:30 Oras:tm Oras:tm Autor Postat Sâmbătă la 16:30 Am oprit în Franța, într-o parcare neiluminată. A apărut o mașină lângă a mea. Era un cuplu. El s-a dat jos să fumeze și doamna îmi arăta țațele imense. Avea becul aprins în habitaclu ca de aia am văzut. Nu știam ce voia. Mă miram că de obicei vin poponari dar era un cuplu. A insistat adică le-a scos de tot. M-am dat jos și am venit la geam. A coborât geamul și mi-a zis în engleză “sperm on my tits OK?” Am dat din cap. “But only tits””si si”A deschis larg ușa dar n-a ieșit. Stătea pe scaun aplecată spre mine. Am scos pula și o labeam aproape de țațele imense. Nu am mai făcut de astea. Nu mi-a fost așa ușor cum mă gândeam eu că va fi. “Don’t worry its my boyfrend” mi-a zis. Am stropit-o pe țațe. “Thankyou” zice. Mi-am adunat pula și m-am dus la mine în mașină.
OHara1 Reputație: 13 Postat Sâmbătă la 16:41 Postat Sâmbătă la 16:41 Si prietenul ei ce făcea? Se uita la voi 2? Și nu te-a luat la bătaie? Și tu ai vrea sa crezi povestea asta?
federhant Reputație: 19 Postat Sâmbătă la 16:50 Oras:tm Oras:tm Autor Postat Sâmbătă la 16:50 Unde în Sagului exact? Și la ce ore?
federhant Reputație: 19 Postat Sâmbătă la 16:58 Oras:tm Oras:tm Autor Postat Sâmbătă la 16:58 Franța tată. Pt asta a venit. Sperma pe țațe doar. Fuma mai încolo ca să nu deranjeze prea mult. Faci orice pt iubire
federhant Reputație: 19 Postat Sâmbătă la 17:07 Oras:tm Oras:tm Autor Postat Sâmbătă la 17:07 Cum ar fi o sesiune de dogging la …Vaslui? Ar ieși măcel. Îs swinguri acolo?
Membru Premium farafiltre Reputație: 4823 Postat Sâmbătă la 18:33 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Sâmbătă la 18:33 Acum 1 oră, OHara1 a spus: *Și tu ai vrea sa crezi povestea asta? Lucas, omul n o spus ca a mers pe apa, nu mi e cunoscut userul dar nici nu ma grabesc sa ma indoi despre ce a povestit . Afara, exista siteuri de profil cu astfel de activitati, in orasele mari (dar nu neaparat) exista peste 10 adrese, plus harti, coordonate gps si detalii despre cum se ajunge acolo, forumuri in care se discuta despre cata si daca mai exista activitate in locul respectiv, adrese impartite pe categorii, pe zile ale saptamanii...bulani, cupluri, semnale luminoase sau esarfe legate de oglinda de la masina...semne cu carecdaca esti la curent, stii deja daca accepta sa te apropii si sa privesti(sau chiar sa participi), sau, sa ramai spectator in masina. 😉 Țighi!? Alea sunt locuri unde parcheaza producatoarele, sau is stiute si frecventate de cupluri/ voyeuristi?🤔 1 dag dal gas!
SeqenenraTaa Reputație: 134 Postat Sâmbătă la 19:33 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Sâmbătă la 19:33 Explicați și pentru noi ăștia mai profani să știm ce înseamnă concret? 😁 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4823 Postat Sâmbătă la 20:58 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Sâmbătă la 20:58 1 oră în urmă, SeqenenraTaa a spus: Explicați și pentru noi ăștia mai profani să știm ce înseamnă concret? 😁 Ti ai si gasit la mine sa fiu concret!😁 Nu cunosc practicile astea ca dogging, imi sunt cunoscute ca, carsex. Este vorba de parcari izolate, liziere, drumuri laturalnice (inchise),samd. Sunt locuri care pe timp de zi nu prea sunt frecventate, par chiar pustii, insa ele sunt cunoscute, si pe timp de noapte se populeaza, cam ca localurile de swing, numa ca in qer liber si fara bufet/bar😁 Practic iti iei gagica in masina (dar poti si singur daca te stii norocos, sau iti asumi ca poti face o simpla plimbare) si mergi sa i dai un clei tocmai intr un astfel de loc. Acolo poa' sa nu fie nimeni, poti sa gasesti deja masini parcate in care se desfasoara activitati, sau pot veni pe parcurs. "Locatiile" is pt cine duce dorul de adrenalina si trasgresiyne, altii se cunosc intre ei, unii se vor cunoaste, si sunt si care vor ramane anonimi, isi fac treaba si pleaca ca si cand au fost singuri. Sunt seri "programate" pentru cupluri, seri pt bulangii si seri pt spectatori care isi dau o gheara din zare, sau de aproape...dupa caz🤷🏿♂️ . Au si reguli ( de care cand nu se tine cont, se fute joaca...si toata lumea acasa, sau, in alta parte) clare, anumite "semnale" devin invitatii clare, la joaca😁 Nu stiu cat de inteles m am facut, macar am incercat si o sa dorm linistit, chiar daca n am gasit nimic dupa care sa mi arda buza😆 * nu stiu daca se intampla si la noi lucruri d'astea, n am auzit, daramite sa fii fost☹️ 1 dag dal gas!
SeqenenraTaa Reputație: 134 Postat Sâmbătă la 21:24 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Sâmbătă la 21:24 Acum 20 minute, farafiltre a spus: Ti ai si gasit la mine sa fiu concret!😁 Nu cunosc practicile astea ca dogging, imi sunt cunoscute ca, carsex. Este vorba de parcari izolate, liziere, drumuri laturalnice (inchise),samd. Sunt locuri care pe timp de zi nu prea sunt frecventate, par chiar pustii, insa ele sunt cunoscute, si pe timp de noapte se populeaza, cam ca localurile de swing, numa ca in qer liber si fara bufet/bar😁 Practic iti iei gagica in masina (dar poti si singur daca te stii norocos, sau iti asumi ca poti face o simpla plimbare) si mergi sa i dai un clei tocmai intr un astfel de loc. Acolo poa' sa nu fie nimeni, poti sa gasesti deja masini parcate in care se desfasoara activitati, sau pot veni pe parcurs. "Locatiile" is pt cine duce dorul de adrenalina si trasgresiyne, altii se cunosc intre ei, unii se vor cunoaste, si sunt si care vor ramane anonimi, isi fac treaba si pleaca ca si cand au fost singuri. Sunt seri "programate" pentru cupluri, seri pt bulangii si seri pt spectatori care isi dau o gheara din zare, sau de aproape...dupa caz🤷🏿♂️ . Au si reguli ( de care cand nu se tine cont, se fute joaca...si toata lumea acasa, sau, in alta parte) clare, anumite "semnale" devin invitatii clare, la joaca😁 Nu stiu cat de inteles m am facut, macar am incercat si o sa dorm linistit, chiar daca n am gasit nimic dupa care sa mi arda buza😆 * nu stiu daca se intampla si la noi lucruri d'astea, n am auzit, daramite sa fii fost☹️ Deci e ca un fel de sezon de împerechere, ms de explicație 😂 Nu știu nici eu de astea, dar așa sex in public acum un deceniu prin 2015 mergeam pe la Gara Mică și era una de asta ce stătea așteptând mașini. Majoritatea la stradă arată horror da asta era drăguță, intru in vorbă imi zice 70 acțiunea și mergem după un zid printre liniile de tren. Din păcate pentru mine era prima experiență mai dubioasă cu o străină (spre deosebire de iubite/prietene) așa că m-am ejaculat precoce in prez înainte să înceapă ceva 😂 La vreo jumătate de an după, prin 2016, aveam drum tot pe acolo si o găsesc, același sex in public la liniile de tren de data asta a mers ok că o cunoșteam deja. Cel mai dubios a fost când trecea trenul, imposibil să nu ne fi văzut ceva lume 😂 2
Shadow40 Reputație: 60 Postat Sâmbătă la 21:39 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Sâmbătă la 21:39 Eu nu ma indoiesc deloc de povestea colegului ca am experimentat si eu ceva asemanator "in tinerete" Pe veciul forum, unde eram eu mai VIP asa voia unu sa-i futem nevasta Si na, m-am sacrificat eu, ca mi-a aratat niste poze si parea buna tipa. Si el avea fantezia sa se uite... Vreo 27-28 de ani cred ca aveam maxim pe vremea aia, daca nu mai putin. Ei in jur de 30 cred, daca mai tin bine minte. Ne-am intalnit, am povestit un pic, ne-am cunoscut si am mers la o plimbare cu masina lor eu cu tipa pe bancheta din spate si tipul la volan, sa vedem ce se intampla Si pe drum in timp ce el conducea noi ne-am infierbantat acolo in spate si am inceput sa ne jucam La inceput cu mozoale, pipaieli si am inceput s-o dezbrac pe gagica ca avea niste tate mari ce-mi palceau Pana la urma mi-am dat si eu pantalonii jos si a inceput sa-mi faca un oral spectacol in timp ce sotul conducea si se uita la noi prin oglinda retrtovizoare. Culmea e ca mergeam si prin zone cam centrale si era inca ceva lumina afara ca era asa, pe inserate... Si nici geamuri fumurii in spate la masina nu avea Tin minte ca intr-un sens giratorui am avut impresie ca ne-a vazut o gagicuta tinerica dintr-o masina micuta si s-a uitat un pic socata la noi Pana la urma am gasit un loc retras unde a parcat ala, el ramanand pe scaunul soferului si tragand cu ochiul la ce faceam noi. Stiu ca am fost "piatra" destul de mult timp si m-a tinut ceva pana m-am terminat ca era adrenalina si alea alea In final am vrut sa ma termin in gura ei si sotul a zis "Nu.. pe fata!" Clar nu m-a deranjat deloc nici varinata asta, daca voia sa-si vada el nevasta cu sperma mea pe fata si asta-l excita, ma excita si pe mine Asa ca am terminat glorios pe fata ei Mai discutasem sa ne intalnim sa facem ceva in locuri publice, dar nici eu n-am insistat si dupa un timp s-a racit treaba si am lasat-o moarta. Oricum experienta a fost tare de bifat asa, macar o data in vaita
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum