Sari la conținut

Indisponibila

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat
Acum 53 minute, Fla02 a spus:

Toți vă dați cu părerea...

Da unul nu scrieți o recenzie obiectivă.

Să vedem cum sta treaba..😅!!!

Hai tu ,spargem gheata si elucidam misterele 😅 

• Haha 1
  • Oras:Ar
Postat
Acum 5 minute, Selena280 a spus:

Hai tu ,spargem gheata si elucidam misterele 😅 

Eu am spart gheața 😅✌️...

• Oras:arad
Postat
Acum 14 ore, Fla02 a spus:

Sunt 2 fete atrăgătoare, servicii bune, preț convenabil, până aici știm. 

Mai departe faptele vorbesc, trebuie incercat și fiecare o să aibă rezultatul pe măsură.

• Inimioara 1
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat
3 hours ago, robert78 said:

Sunt 2 fete atrăgătoare, servicii bune, preț convenabil, până aici știm. 

Mai departe faptele vorbesc, trebuie incercat și fiecare o să aibă rezultatul pe măsură.

Iti dau dreptate ca fetele sunt dragute si am observat ca vorbesc decent pe aici, dar nu funcționeaza chestia cu fiecare sa incerce si sa aibă rezultatul, pe care sa il pastreze pt el. Pt ce mai exista acest forum daca fiecare incearca si nu scrie recenzie deraliata niciunul?

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, rebelar a spus:

Iti dau dreptate ca fetele sunt dragute si am observat ca vorbesc decent pe aici, dar nu funcționeaza chestia cu fiecare sa incerce si sa aibă rezultatul, pe care sa il pastreze pt el. Pt ce mai exista acest forum daca fiecare incearca si nu scrie recenzie deraliata niciunul?

Ultimele recenzii erau cu pagube pentru acest forum, dar este normal sa scriem, nu am zis că nu.

• Oras:Arad
Postat

Am vizitat-o pe Selena zilele trecute. Ajuns la locație, sunt primit înăuntru și invitat direct în dormitor. Era și colega ei Sonia pe acolo. Încă n-am fost pe la ea dar poate o sa încerc. De punctat ca Selena arata foarte bine, sâni mari numai buni de jucat cu ei. După un scurt refresh am rugat-o sa facă oralul stand jos cum îmi place mie, s-a conformat și pot sa zic ca oralul a fost foarte plăcut, făcut cu tehnica, ba chiar m-a întrebat dacă a făcut destul înainte sa trecem la normal. Ba chiar a mai supt-o puțin și după. La normal am simtit-o acolo, s-a mișcat bine, am schimbat 2 poziții și aia a fost. As mai fi prelungit, dar mi-a zis ca are programare, a rămas pe data viitoare.

Ca și note:

ON - 9.50

NP - 9

Aspect - 9

De revenit, vizitat.

• Like 3
  • Inimioara 2
Postat
Acum 11 ore, Futermann a spus:

Am vizitat-o pe Selena zilele trecute. Ajuns la locație, sunt primit înăuntru și invitat direct în dormitor. Era și colega ei Sonia pe acolo. Încă n-am fost pe la ea dar poate o sa încerc. De punctat ca Selena arata foarte bine, sâni mari numai buni de jucat cu ei. După un scurt refresh am rugat-o sa facă oralul stand jos cum îmi place mie, s-a conformat și pot sa zic ca oralul a fost foarte plăcut, făcut cu tehnica, ba chiar m-a întrebat dacă a făcut destul înainte sa trecem la normal. Ba chiar a mai supt-o puțin și după. La normal am simtit-o acolo, s-a mișcat bine, am schimbat 2 poziții și aia a fost. As mai fi prelungit, dar mi-a zis ca are programare, a rămas pe data viitoare.

Ca și note:

ON - 9.50

NP - 9

Aspect - 9

De revenit, vizitat.

Mulțumesc mult si ma bucur ca te-ai simțit bine ,te îmbrățișez 🤗

• Inimioara 1
Postat

in momentul in care te _am sunat mi_ai spus ca esti libera pana la 19 30 ,,,timp mai bine de o ora ,,,in care ti am solicitat 1 ora pe traseu ..nu se poate ...sincer esti pe fast fuckk mai bine castigi pe 20 de min decat pe ora,,,

Postat
La 13.05.2025 la 21:56, Fla02 a spus:

buna ,,ce recenzii obiective doresti ai de unde alege....vrei sati spuna si cum sia simtito inauntru?

Postat
Acum 3 ore, george34xxl a spus:

in momentul in care te _am sunat mi_ai spus ca esti libera pana la 19 30 ,,,timp mai bine de o ora ,,,in care ti am solicitat 1 ora pe traseu ..nu se poate ...sincer esti pe fast fuckk mai bine castigi pe 20 de min decat pe ora,,,

Sa pui si tu semnele de punctuatie corect ,ca nu inteleg ce ai vrut sa spui,ca sa iti pot da un raspuns . MULȚUMESC!

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Everywhere.. and nowhere.
Postat
Acum 25 minute, Selena280 a spus:

Sa pui si tu semnele de punctuatie corect ,ca nu inteleg ce ai vrut sa spui,ca sa iti pot da un raspuns . MULȚUMESC!

Spațiul se lasă DUPĂ punct (.) sau virgulă (,), nu înainte! 🙂

"When we understand that each day isn't one more day, but one less..          we'll start giving more value to the things that truly matter."

Postat
1 oră în urmă, M0ff0ss a spus:

Eu stiu asta domn'profesor,poate ma ajutati dvs atunci si imi explicati ce a vrut sa spuna domnul,ca sa nu ma obosesc eu sa pun cuvintele in ordine.Somn ușor! 

• Haha 1
Postat
La 15.05.2025 la 21:15, george34xxl a spus:

buna ,,ce recenzii obiective doresti ai de unde alege....vrei sati spuna si cum sia simtito inauntru?

De azi dimineață mă chinui sa descifrez ce ai vrut sa spui....ba chiar am cerut ajutorul unor colegi... Acum înțeleg de ce n-ai reușit întâlnirea .... Aruncă tu cuvintele că le așezăm noi...

Te tzuck Selena 😎😅😘😘😘😘!!!

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 20 ore, Selena280 a spus:

Eu stiu asta domn'profesor,poate ma ajutati dvs atunci si imi explicati ce a vrut sa spuna domnul,ca sa nu ma obosesc eu sa pun cuvintele in ordine.Somn ușor! 

E în interesul dvs. să înțelegeți doleanțele potențialilor clienți. Oricum, dânsul nu cred că se încadrează, din moment ce dorea o vizită de 1h..  

Somn ușor! 

"When we understand that each day isn't one more day, but one less..          we'll start giving more value to the things that truly matter."

Postat
La 16.05.2025 la 0:33, M0ff0ss a spus:

️Ultimele 4 zile in oras

Va astept pt progamari 🤗

• Like 1
  • Inimioara 6
Postat

O vizită foarte scurtă la titulara acestui topic...

Programare făcută..voiam și uro dar nu avea in meniu .așa că m-am prezentat la ușă..

Îmi deschide, destul de frumușică ,aproape ca colega ei pe care am salutat-o trecând în dormitor..

Jos textila și direcția pat..

ON la dorința mea ,un pic de salivă ,cu limba pe vârf aproape aceași tehnică ca colega dar nu cine știe ce..

Totul sa terminat cand voiam 69..ea nu voia și nici oral să ii fac eu..

A stat așa preț de vreo 5 minute și văzând că nu se ridică juniorul până la urmă sa pus peste mine dar să nu o ating..

După vreo două minute sa plictisit a tras guma peste juniorul semiadormit și dăi mai departe...

Degeaba pentru mine..m-am făcut că termin ßi asta a fost tot..

Diferență foarte mare la prestație între ea și colega ei..

Îmi pare rău dar nu pot să vin cu juniorul drept și să termin repede cum fac alții..îmi trebuie și atmosferă și un pic de gfe..cel puțin 20 minute..

La colega ei de două ori am fost și de două ori nu au trecut nici 15 minute și ma terminat 

• Like 5
  • Inimioara 1
Postat
Acum 5 minute, mister.z a spus:

O vizită foarte scurtă la titulara acestui topic...

Programare făcută..voiam și uro dar nu avea in meniu .așa că m-am prezentat la ușă..

Îmi deschide, destul de frumușică ,aproape ca colega ei pe care am salutat-o trecând în dormitor..

Jos textila și direcția pat..

ON la dorința mea ,un pic de salivă ,cu limba pe vârf aproape aceași tehnică ca colega dar nu cine știe ce..

Totul sa terminat cand voiam 69..ea nu voia și nici oral să ii fac eu..

A stat așa preț de vreo 5 minute și văzând că nu se ridică juniorul până la urmă sa pus peste mine dar să nu o ating..

După vreo două minute sa plictisit a tras guma peste juniorul semiadormit și dăi mai departe...

Degeaba pentru mine..m-am făcut că termin ßi asta a fost tot..

Diferență foarte mare la prestație între ea și colega ei..

Îmi pare rău dar nu pot să vin cu juniorul drept și să termin repede cum fac alții..îmi trebuie și atmosferă și un pic de gfe..cel puțin 20 minute..

La colega ei de două ori am fost și de două ori nu au trecut nici 15 minute și ma terminat 

Da ce sa zic ,nu pot avea acelasi vibe cu toata lumea ,daca dorinta ta era asa mare de a face 69 puteai sa ma intrebi inainte sa facem progamarea sau daca ai fi citit despre mine ai fi văzut ca nu am asta in "meniu" cum spui tu.

Iti mulțumesc pt recenzie ,criticile sunt si ele binevenite,ma ajuta sa evoluez🤗

• Inimioara 1
Postat

Disponibila pentru progamari doar azi si maine,o sa revin cu mare drag pentru ca am fost primita la fel! Cu bune si rele(mai putine)🙈 ,am avut o sedere minunata la voi!Toate cele bune 🙏🤗

• Like 1
  • Inimioara 11
Postat
La 16.05.2025 la 0:04, Selena280 a spus:

vorbeste profesoara de romana ,,care face fuck for money

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 11.05.2025 la 18:09, Selena280 a spus:

Buna, mă adresez domnilor care știu ce vor de la o femeie.🔝

Mă numesc Selena sunt o persoană prietenoasă si mereu cu zâmbetul pe buze.🎀

Mai întâi de toate, vreau sa te asigur 100% că sunt fata din poze!!!

Dacă ești un bărbat căruia îi place să fie învăluit de pasiune, senzualitate, eleganță și rafinament, ce pune accent pe discreție și seriozitate, atunci eu pot fi compania potrivită pentru tine.🙈

Finuță și atentă la dorințele tale te aștept într-un cadru intim pentru a-ți îndeplini dorințele.🤫

️Preturile mele sunt 💸

•150 finalizarea ✔️

•300 ora  (2 finalizari) ✔️

️Servicii : oral ,normal ,diferite pozitii ,sarutari si atingeri corporale ,finalizare pe sâni 🦋sau faciala (50 lei extra) ,masaj (doar la oră) ,footfetish🍓

Garantez revenirea🤑💯

Poze reale 100%💥

Disponibilitate: doar la mine (nu fac deplasări)

VĂ PUP SI VĂ AȘTEPT!🥰

Îmi rezerv dreptul de a îmi selecta clienții!

🚫Nu răspund la număr privat! Nu accept persoane sub influența alcoolului ,altor substante sau dimensiuni mari🚫 

Va astept ! ☎️📞Contact apel sau wtp! 

2023-07-12-16-05-37-971.jpg

2023-02-01-11-53-46-744.jpg

Screenshot_20220626-104845_Chrome.jpg

Hello! 

Siliconata sau mama natura?🤗

Postat

Salutare 🧸😘

Dupa multe incercari, am reusit sa ajung din nou la Arad 🔝😍Un oras fain unde ma intorc cu mare drag ,am întâlnit aici oameni minunati si sederea mea aici nu poate decat sa ma bucure ,la fel cum imi doresc sa va bucure si pe voi prezenta mea ,asadar incepand de maine ora 12 voi fi disponibila pt progamari ,va pup si va îmbrățișez cu tot dragul ,abia astept sa ne vedem si (re)vedem 👄🍓🔥

️Preturile mele sunt 💸

•200 finalizarea ✔️

•400 ora (2 finalizari) ✔️

️Servicii : oral ,normal ,diferite pozitii ,sarutari si atingeri corporale ,finalizare pe sâni 🦋sau faciala (50 lei extra) ,masaj (doar la oră) ,footfetish🍓

Programul meu este de la 10 a.m pana la 21 p.m

📍Locatie Ared Kaufland 

• Like 1
  • Inimioara 8
Postat

Hello 🎀

Mai am cateva locuri disponibile azi pana la ora 18:00 🔥

Pupici ❤️❤️❤️

• Like 1
  • Inimioara 6
Postat

Buna ❤️

Disponibila pentru progamari pana la ora 20:00 ,va asteptttt🤗

• Inimioara 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.