Monimoni Reputație: 147 Postat Mai 22 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Mai 22 La 19.05.2025 la 14:06, sophiedee a spus: Cand revii? ….
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 1 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 1 Bună dragilor ! Maine ajung in orașul vostru pentru cateva zile !❤️🫦 zona : plopilor
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 2 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 2 Bună dragilor , programul meu astăzi începe la ora 14:00 . ❤️ Locatie : Str plopilor nr 20
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 3 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 3 Bună dimineața! 🌞 Disponibilă , pentru programări . Mă găsiți până la 00:00❤️ ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 3 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 3 ❤️ 2 6
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 4 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 4 Disponibilă , pentru programări . Mă găsiți până la 00:00❤️ Locație : str plopilor ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰 1 4
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 5 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 5 Disponibilă , pentru programări . Mă găsiți până la 00:00❤️ Locație : str plopilor ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 6 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 6 Disponibilă , pentru programări . Mă găsiți până la 00:00❤️ Locație : str plopilor ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰 1 3
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 6 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 6 Bună dragilor ! Ca și servicii :oral protejat /neprotejat în funcție de igienă , normal doar protejat ., poziția 69, mici fantezii , diferite poziții, handjob , dus împreună sau asistat , masaj la o oră , Fk în funcție de igienă și chimie , finalizare corporală , cunilingus, anilingus pasiv . locație : str. Plopilor Limbi vorbite : engleză și italiană 200 finalizarea (30 de minute maxim ) 400 ora ( include 1 /2 finalizări ) 600 ora la hotel . Servicii extra : uro 100 , anunțat cu minim o oră înainte Masaj body to body extra 100 🔴Nu fac finalizare orală și anal .
marius_gen Reputație: 105 Postat Iunie 6 Oras:Slatina/Bucuresti Oras:Slatina/Bucuresti Postat Iunie 6 Salutare ardelenții mei 🤗😘 Aflat cu ceva treaba prin Cluj am zis sa testez ceva local si mi-a sarit in ochi domnisoara Moni...;;) Fiind fan femei cu forme am zis sa fac o programare, fata super receptiva pe wapp stabilit si la ora agreata fara intarzieri din nicio parte eram la locatie. Apartament cu tot ce trebuie intr-o zona faina si verde care m-a racorit putin de canicula de afara. Numai ca domnisoara m-a incins la loc 😈. e genul de tipa cu forme nu pt amatorii de slim dar ce m-a atras cel mai mult la ea e chipul si parul ondulat care alaturi de zambetul ei ii dau un aer pervers , genul meu de femeie ce sa mai.🥰 oralul il face neprotejat, e okeiuț, ceva tente de deep si mult joc cu limba pe soldat ceea ce iarasi o face kinky. Schimbat 2 pozitii ambele pozitionate in oglinda mare a dressingului iarasi un + si finalizat mereu doggy pt ca fundul e piesa si vorba unui tovaras de pe forum "bucile sunt cel mai fain cur" 😅😅. Am fost si ieri si azi si daca mai aveam timp o mai vizitam dar deh...omu vine dar mai si pleaca🤪 Te pup Moni, sper sa ne mai "intersectam" 😉 1 1
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 6 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 6 1 oră în urmă, marius_gen a spus: Salutare ardelenții mei 🤗😘 Aflat cu ceva treaba prin Cluj am zis sa testez ceva local si mi-a sarit in ochi domnisoara Moni...;;) Fiind fan femei cu forme am zis sa fac o programare, fata super receptiva pe wapp stabilit si la ora agreata fara intarzieri din nicio parte eram la locatie. Apartament cu tot ce trebuie intr-o zona faina si verde care m-a racorit putin de canicula de afara. Numai ca domnisoara m-a incins la loc 😈. e genul de tipa cu forme nu pt amatorii de slim dar ce m-a atras cel mai mult la ea e chipul si parul ondulat care alaturi de zambetul ei ii dau un aer pervers , genul meu de femeie ce sa mai.🥰 oralul il face neprotejat, e okeiuț, ceva tente de deep si mult joc cu limba pe soldat ceea ce iarasi o face kinky. Schimbat 2 pozitii ambele pozitionate in oglinda mare a dressingului iarasi un + si finalizat mereu doggy pt ca fundul e piesa si vorba unui tovaras de pe forum "bucile sunt cel mai fain cur" 😅😅. Am fost si ieri si azi si daca mai aveam timp o mai vizitam dar deh...omu vine dar mai si pleaca🤪 Te pup Moni, sper sa ne mai "intersectam" 😉 Multumesc de vizite !!!❤️ Te aștept în decembrie 🤣🤣🤣😘😘
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 7 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 7 Bună dimineața! 🌞 Disponibilă , pentru programări . Ultimele 2 zile . Mă găsiți până la 00:00❤️ De astăzi am și colega @Mariiiaaa Locație : str plopilor ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 7 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 7 ❤️🫦 1 2
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 8 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 8 Bună dimineața! 🌞 Disponibilă , pentru programări . Ultima zi . Mă găsiți până la 16:00❤️ De astăzi am și colega @Mariiiaaa Locație : str plopilor ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 8 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 8 Vă mulțumesc tuturor, de vizită ! ❤️
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 17 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 17 Bună dragilor ! Maine revin in orașul vostru pentru cateva zile !❤️🫦 Voi fi împreună cu colega mea @Mariiiaaa Disponibila de la ora 20:00! zona : plopilor
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 18 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 18 Disponibilă , pentru programări . Mă găsiți până la 00:00❤️ Locație : str plopilor cu colega mea @Mariiiaaa ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 19 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 19 Disponibilă , pentru programări . Mă găsiți până la 00:00❤️ Locație : str plopilor cu colega mea @Mariiiaaa ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰
Fuscus64 Reputație: 21 Postat Iunie 19 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 19 Mi-a plăcut momentul când m-am oprit din doggy sa dau niste limbute și mă țineam de ea sa nu cad din pat iar eu eram îngropat în phat ass-ul ala cu toată fața. 1
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 20 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 20 Disponibilă , pentru programări . Mă găsiți până la 00:00❤️ Locație : str plopilor cu colega mea @Mariiiaaa ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 21 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 21 Disponibilă , pentru programări . Mă găsiți până la 00:00❤️ Locație : str plopilor cu colega mea @Mariiiaaa ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 21 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 21 ❤️❤️
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 22 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 22 Disponibilă , pentru programări . Mă găsiți până la 00:00❤️ Locație : str plopilor cu colega mea @Mariiiaaa ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 23 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 23 Disponibilă , pentru programări . Mă găsiți până la 00:00❤️ Locație : str plopilor cu colega mea @Mariiiaaa ✅ Am rugămintea de a-mi confirma programãrile cu o oră înainte, in caz contrar se vor anula automat si numărul va fi blocat ✅Nu trimit poze pentru confirmare ❤️ Daca sunt sunata si nu pot raspunde, rog sa mi se lase un sms/whatsapp in care sa mi se specifice clar ora pana la care pot reveni cu un apel/mesaj. ❤️🥰
Monimoni Reputație: 147 Postat Iunie 23 Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Telefon: 0754352291 Oras:Cluj Napoca Indisponibila Autor Postat Iunie 23 ❤️❤️ 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum