Sari la conținut

Andra - 0729631543

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Andra - 0729631543
Reputație: 44
  • Oras:Timisoara
Postat

Am incercat sa o contactez de cateva ori insa nu raspunde. Eram si eu curios daca o fost cineva.

Reputație: 1222
Postat

Are 200 cu 350, servicii basic, oral și normal, extra doar cim/cof 50 lei

Eu nu am avut probleme sa o prind, și nu am poza de profil. 

S-auzim de bine! 

• Mersi 1
Postat

Chiar sa nu mearga nimeni si sa lase o recenzie? 

Reputație: 9
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Am fost eu.Locatie lângă sensul giratoriu din Buziasului,lângă lidl,bloc nou,ultimul etaj,ma așteptat în pijamale,cu toate ca era ora 13.Cred ca are vreo 40 de ani,olteanca.Ajungi acolo începe 50 extra ptr oral nep,50 ptr finalizare orala 50 ptr dracu 50 ptr tacsu. E pusa pe japca.Am optat ptr un oral protejat,Plătit 150 și valea.

• Mersi 2
  • Haha 1

Postat

Am vizitat și eu domnișoara acum două săptămâni, e pe Liviu Rebreanu, lângă Lidl. E 200 numărul.Cu mine s-a purtat frumos dar nu e ea chiar ce trebuie. E ok din spate, dar din fața nu e chiar bine. Are o dantura urâtă și o burtă foarte lăsată, s-a scuzat că a fost grasă. Are 35-36 ani...pe acolo. Am ajuns acolo, am fost poftit direct in dormitor, ea a făcut un duș, și a apărut goală în camera, moment în care am văzut burta...și mi s-a tăiat puțin ...și dantură, și burtă și la fața nu era chiar pe gustul meu....la o privire mai atentă am văzut că nu era chiar epilată recent....era de alaltaieri...A început cu oral mai scurt, apoi am cerut căpriță, că sa nu vad nici burta nici fața nici dantura....am încheiat treabă relativ repede, și am spart ușa!

Nu recomand sincer. Poate la aspectul feței am fost subiectiv, dar la restul nu e ok....eu as evita!

Spor!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...