Sari la conținut

Recomandare Mature

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
  • Membru Premium
Reputație: 1748
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 44 minute, AdonisIndex a spus:

La prima eu zic sa nu te duci. Am fost odată, a fost nașpa. Din ce țin minte parca sa mai vb și de restul dar nu prea de bine.  

• Oras:Timisoara
Postat

Prima tipa face un oral bun adanc se baga si la coaie si pe sub ele chiar si NP la 70 lei doar ca pozele sunt vechi rau de tot. Ea are un cap si parul de zici ca e leu si e si mai grasuta decat se vede in poze sau pe forum, conditiile in garsoniera respectiva sunt cam naspa. Dar pt un oral la pretula ala merita!

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, cyrone a spus:

Prima tipa face un oral bun adanc se baga si la coaie si pe sub ele chiar si NP la 70 lei doar ca pozele sunt vechi rau de tot. Ea are un cap si parul de zici ca e leu si e si mai grasuta decat se vede in poze sau pe forum, conditiile in garsoniera respectiva sunt cam naspa. Dar pt un oral la pretula ala merita!

Tu cu 70 de lei ai fost? 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, cyrone a spus:

Da da acum vreo 2 saptamani.

Nu contest ce zici dar dacă mi-aduc bn aminte, eu am plătit parca 150 acum un an jumate.  Oricum mie nu mia plăcut deloc. Și la câte sunt acum pe forum fete, chiar ai de unde alege.

Postat

Mai mult de 100 de le clar nu merita. Dar da eu 70 ron am dat atat mi a spus de la telefon. Eu eram curios de masaj ca asa o laudau pe forum ca face si e ok dar la mine a spus ca nu are timp! Cum pot lua legatura cu tine in afara forumului?

• Membru Premium
Postat
Acum 19 minute, cyrone a spus:

Cum pot lua legatura cu tine in afara forumului?

Vii la un pescuit? 

Postat
2 hours ago, Alita said:

Vii la un pescuit? 

Da ar fi cazul sa mai scot unditele dein genti ca anul trecut s a cam pus praful pe ele. Unde recomanzi o balta ?

• Membru Premium
Postat
Acum 14 minute, cyrone a spus:

Da ar fi cazul sa mai scot unditele dein genti ca anul trecut s a cam pus praful pe ele. Unde recomanzi o balta ?

Sâmbăta la peciu nou. La Marcel. Și după ne facem programare la Larissa. Ca vad ca, și tu vrei. 

• Haha 1
Postat

Daaa la Larisa as merge maine daca ar si raspunde la telefon ca data trecuta nu m am nimerit prin oras si tot asa nu a raspuns nici la mesaje. Suna bine sambata daca reisesc sa scap de acasa dau o fuga. La peciu nu am mai fost decand balta era a satului cu rate gaste pe ea😂😂😂

• Like 1
Postat
2 hours ago, tiganu21 said:

bafta baieti 🤣🤣🤣🤣

Ne a urat tiganu21 tot ce trebuie😂😂😂😂 la pescuit e clara treaba, sa vedem dincolo!

• Membru Premium
Postat

Vine molson3 și ți-o recomanda pe Mia. E primul link.  🤣😃😄

Reputație: 26
Postat
La 01.03.2026 la 19:03, Alita a spus:

Vine molson3 și ți-o recomanda pe Mia. E primul link.  🤣😃😄

De ce să nu o recomanzi, nu ai recomanda-o?

• Membru Premium
Postat
Acum 56 minute, molson3 a spus:

De ce să nu o recomanzi, nu ai recomanda-o?

In primul rând eu nu fac recomandări.  Dacă mie mia fost bine la una, nu inseamna ca și la altu o fii.    Cred ca lai mai recomandat la cineva, și era sa facă infarct.   Sincer și eu am rămas blocat la ea.   Dacă e ok pt unii  bravo lor.   E ok data tu te simți bine, restul nu contează.     Fur și eu un citat.   S-auzim de bine. 🤣

• Haha 1
Reputație: 26
Postat
Acum 17 ore, Alita a spus:

In primul rând eu nu fac recomandări.  Dacă mie mia fost bine la una, nu inseamna ca și la altu o fii.    Cred ca lai mai recomandat la cineva, și era sa facă infarct.   Sincer și eu am rămas blocat la ea.   Dacă e ok pt unii  bravo lor.   E ok data tu te simți bine, restul nu contează.     Fur și eu un citat.   S-auzim de bine. 🤣

Ok. Acest site nu este pentru a împărtăși, recomanda etc. experiențe? Sau nu sunt eu pe site-ul care trebuie?

• Membru Premium
Reputație: 6054
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
1 oră în urmă, molson3 a spus:

Ok. Acest site nu este pentru a împărtăși, recomanda etc. experiențe? Sau nu sunt eu pe site-ul care trebuie?

Ironia asta statea (binisor) in picioare, acu' ceva ani.🙂

Astazi, daca nu cunosti fenomenul...calci numa'n străchini. In sensul ca trebuie sa faci diferenta intre altruism si publicitate ("cateodata" chiar agresiva😁
*dar ii o discutie lunga . ..care ar "deschide Lumea"(intreaga)

dag dal gas!

Postat

Preferinta mea este pentru doamne mature, 50+ 

Recomandari din experienta dvs ?

Va multumesc. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare