Sari la conținut

Masaj relaxare/erotic casnice.

Postări Recomandate

Postat

Salut, inafara de Ella si Alexandra de la terapia si cele de la rubrica de masaj erotic de pe publi, mai sunt alte maseoze casnice care fac finalizare manuala, sau macar sa poti sa te dezbraci de tot (si maseaza si zone mai sensibile , gen abdomen, piept, fese, coapse)?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 5 minute, CaGescu a spus:

Salut, inafara de Ella si Alexandra de la terapia si cele de la rubrica de masaj erotic de pe publi, mai sunt alte maseoze casnice care fac finalizare manuala, sau macar sa poti sa te dezbraci de tot (si maseaza si zone mai sensibile , gen abdomen, piept, fese, coapse)?

Aștepți răspuns aici? ... aici pe public? ... ha, ha, ha  ... or să sară cetățenii cu marile ... dezvăluiri ... ha, ha, ha!!!

Postat
Just now, Mocureloaded said:

Aștepți răspuns aici? ... aici pe public? ... ha, ha, ha  ... or să sară cetățenii cu marile ... dezvăluiri ... ha, ha, ha!!!

Am zis sa incerc

Postat
34 minutes ago, Mocureloaded said:

macar din a doua categorie, cele care fac masaj de relaxare mai teasing (ca asa scrie in literatura masajului, nu din alte motive), cred ca se poate impartasi

Postat

Interesant topicul, as vrea si eu informatii de genul. As avea un contact, poate il mai are si altcineva. Daca vrea cineva sa facem un schimb de contacte, pm si discutam

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 15 ore, CaGescu a spus:

Cine e Alexandra de la Terapia? Are vreun topic deschis?

multumesc! 

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat
Acum 10 ore, alxn991 a spus:

Multumesc! In afara de masaj mai presteaza si altceva? Cum e tipa? 

Dwpinde ce standarde ai, pentru mine ii un masaj foarte slab iar despre ea...ramane de dorit..

Postat
Chiar acum, haladutu a spus:

Dwpinde ce standarde ai, pentru mine ii un masaj foarte slab iar despre ea...ramane de dorit..

🙏🏻

Vizitator
Reputație: 0
Postat
On 5/20/2025 at 9:18 PM, CaGescu said:

macar din a doua categorie, cele care fac masaj de relaxare mai teasing (ca asa scrie in literatura masajului, nu din alte motive), cred ca se poate impartasi

Din cele care fac masaj de relaxare si poti sta nud gasesti mai multe in topicul deschis aici:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.