crvaradrian Reputație: 0 Postat Mai 23 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 23 Este o blondă pe calea Aradului la kaufland în parcare după ora 19:00 o găsiți tot timpul ocupată am așteptat mult după ea dar a ameritat , e curată frumoasă și e bombă
robert78 Reputație: 192 Postat Mai 23 Oras:arad Oras:arad Postat Mai 23 Și unde s-au petrecut acțiunea?
crvaradrian Reputație: 0 Postat Mai 23 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 23 11 minutes ago, robert78 said: Și unde s-au petrecut acțiunea? În mașină , spor .. aaa e în Oradea
lachiluc Reputație: 6 Postat Mai 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 24 Acum 12 ore, crvaradrian a spus: Este o blondă pe calea Aradului la kaufland în parcare după ora 19:00 o găsiți tot timpul ocupată am așteptat mult după ea dar a ameritat , e curată frumoasă și e bombă Ce preț?
luzzu Reputație: 316 Postat Mai 24 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Mai 24 4 hours ago, lachiluc said: Ce preț? bun.
chrisbbmike Reputație: 1638 Postat Mai 26 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Mai 26 Mie unul îmi miroase a ceva - dar nu știu a ce 🤣 2
luzzu Reputație: 316 Postat Mai 26 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Mai 26 1 hour ago, chrisbbmike said: Mie unul îmi miroase a ceva - dar nu știu a ce 🤣 S-a strigat Bingo!! 3
fatalyty Reputație: 830 Postat Vineri la 16:54 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Vineri la 16:54 La 26.05.2025 la 10:23, chrisbbmike a spus: Mie unul îmi miroase a ceva - dar nu știu a ce 🤣 🐋🐬🐟🐠🐡🦈🐳 2
truerelevatr Reputație: 82 Postat Sâmbătă la 06:16 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Sâmbătă la 06:16 La 23.05.2025 la 20:11, crvaradrian a spus: Este o blondă pe calea Aradului la kaufland în parcare după ora 19:00 o găsiți tot timpul ocupată am așteptat mult după ea dar a ameritat , e curată frumoasă și e bombă Lasa.ne nr si o futem noi. Ne lasi si un cod de reducere? 3
luzzu Reputație: 316 Postat Sâmbătă la 07:22 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Sâmbătă la 07:22 14 hours ago, fatalyty said: 🐋🐬🐟🐠🐡🦈🐳 Rasu-Carasu'
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum