Mada201 Reputație: 550 Postat Mai 25 Oras:București Oras:București Postat Mai 25 Buna,tuturor!😘🤗 🌸Dragilor, în primul rand,bine v-am găsit!Numele este Mădălina,am 21 de ani,1,70 înălțime, 56 kg,sani mari naturali(cupa D),bruneta,par lung!Incepand de mâine, voi fi disponibila la voi în oraș pentru prima data!🥰 🌸În al doilea rand,despre mine,va pot spune ca sunt o fire sociabilă, atenta la cererile clienților,punctuala și mereu cu zâmbetul pe buze!❣️Mai multe detalii despre mine și serviciile mele,găsiți pe sec.din B și CT! 📁Servicii și preturi! -OP/ON(epilat complet, igiena corespunzătoare) -NORMAL PROTEJAT(doar protejat) -CUNNILINGUS/ANNILINGUS (pasiva) -FACESSITING,69 -DIFERITE POZITII -SEX INTRE SANI -MASAJ DE RELAXARE (la1h) -SARUTARI CORPORALE/MÂNGÂIERI -HANDJOB -COB-SANI/FUND(inclus în preț) -FOOT FETISH-EXTRA 50 🎁30 MIN-(1 fin)-250 lei 🎁1H-2 fin/1fin+masaj-400 lei 🎁1H30-3fin/2 fin+masaj-600 lei ‼️NU ACCEPT!‼️ -MARIMI MARI /GROASE, IN STARE DE EBRIETATE /SUB INFLUENTA ALTOR SUBSTANȚE,BILE,ACCESORII, DEGETE INTRODUSE,ANAL,CIM,COF,FK‼️ 📌O sa revin mâine când ajung cu restul detaliilor legate de locație și disponibilitate!🥰🥰 Seara frumoasa!🤗😘 3
Osiris0 Reputație: 275 Postat Mai 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 25 Topic Bucuresti Topic Constanta 2
Mada201 Reputație: 550 Postat Mai 26 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 26 Heiiii,dragilor!Am ajuns la voi!🥰🤗 📌Disponibila pentru programari pana la 23:00!😘😘 📍Calea Aradului(nu știu dacă este tocmai ok pentru voi,fiind pentru prima data în TM)😇
Mada201 Reputație: 550 Postat Mai 26 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 26 Disponibilitate 20:30-22:30!❣️
Mada201 Reputație: 550 Postat Mai 27 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 27 Buna dimi!☕️ Disponibila pentru programari pana la 23:00!🥰🥰 📍Calea Aradului 3
Mada201 Reputație: 550 Postat Mai 27 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 27 Disponibilitate 19:00-22:30!🥰 ‼️Ultima zi‼️
Mada201 Reputație: 550 Postat Mai 27 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 27 ‼️INDISPONIBILA ‼️ Va mulțumesc tuturor pentru vizite si pentru ca am avut ocazia sa cunosc oameni faini!🤗🥰 Pupici!😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum