Sari la conținut

Adelina 0769184752 și Lorena 0760926088

Postări Recomandate

Postat

Salut! Le-am vizitat si eu pe cele doua titulare ale topicului si am decis sa las aici o scurta recenzie, deși vad ca mai este un topic doar cu una dintre fete :)

Pozele din anunț nu par sa fie ale lor(sper sa nu mă înșel) dar se apropie, ambele fete arata bine sunt înalte, slim si  bine bronzate.

Am făcut programare cu ceva timp înainte, la ora stabilită erau libere (poate am avut noroc) si nu am fost nevoie sa aștept .Locația este relativ ușor de găsit, apartament curat si fără mirosuri dubioase, la baie nu a fost cazul ajung - descoperiți voi :))

Am fost pe rând cu ambele nu mi s-au părut deloc grăbite sunt destul de vorbarețe si au o atitudine pro-client. Acțiunea in sine a fost una ok din punctul meu de vedere pentru clasicul 150/300. Cred se acest tandem este asemănător cu Loy si Corina. 

• Like 3
  • Oras:De peste tot
  • Oras:De peste tot
Postat

salutare colegi.

eu am vizitat doar pe Adelina, pozele sunt false deoarece am înțeles de la ele ca pozele lor reale au atras clientela dificilă. ca și aspect sunt drăguțe înalte bronzate și vorbărețe. După accent se remarca faptul ca nu sunt din oraș. locația în obor, un pic ciudată deoarece blocul respectiv nu se afla chiar pe strada pe care o da ele.

prima vizită: am sunat la anunțul de pe publi și mi-a dat locația. după ce m-am învârtit un pic sa o găsesc am ajuns. au apartament cu 2 cam curat, îngrijit. Adelina ma asteptat în chiloți și sutien. dameza e înaltă ( cred ca 1.74) bronzata la salon, cu tatuaje dar nu mari sau stridente( doar cateva scrisuri mici pe ici-colo), sâni medii ascuțiți în forma de para și moi, puțin lata în șolduri, carnea moale, injectata puțin in buze. ma invitat în camera de acțiune, am decartat 150 și a trecut la treabă, ma intrebat cum vreau oralul, am lasat-o pe ea sa aleagă( și desigur l-a făcut protejat🤣), și început treaba cu zgomote și gemete( se vede ca sunt școlite p-afara), ruperi de ritm dar fără atenție la sateliți. după ce sa trezit pl ma intrebat dacă trec eu deasupra și i-am.zis sa treacă ea și sa conformat, sa urcat pe mn și a început sa ma călăreasca puternic. când am simțit ca începe sa obosească, am pus-o capra, și am dat în ea pana am finalizat. 

a doua vizită: sa desfășurat după câteva zile tot la Adelina deoarece simțeam ca nu m-am saturat asa ca am luat o oră. cred ca au inventat o schemă, deoarece de fiecare data când am sunat, m-au întrebat dacă sigur vin, ca ele vor sa plece sa mănânce 🤣. de data asta ma bagat in dormitorul mare, primul nr a fost identic ca prima vizită, apoi am luat o pauza în care am stat un pic de vb și am aflat unele kestii despre ele( dacă vreți sa aflați și voi, luați o oră 🤣), al doilea nr am trecut la alte poziții dar eu nu prea reușesc sa termin la al doilea nr asa ca fata nu ma lăsat pana nu ma terminat cu guriță și cu manuta ( nu face cim, de celelalte nu am intrebat-o)

• Like 4
  • Oras:Prajiturica
  • Oras:Prajiturica
Postat

Am fost si eu la ele dupa ce am am vazut primul topic aici din cauza ca aveam o presimtire ca e o fata pe care o stiu de cand am inceput eu sa merg la gagici, acum vreo 4 ani si a fost o intalnire cu caterinca, mi a placut atmosfera creata. Odata ajuns in locatie acum doar banuiam ca este ea. Din vorba in vorba mi am dat seama ca  chiar ea este.

Am intrat cu Lorena primadata, care arata foarte bine. Dpmdv are unul ditre corpurile ce mi plac cel mai mult. Are cam 170, creola, sani medii, fund frumos, frumoasa la fata  o ajuta culoarea maxim, bruneta.

Actiunea a constat intr un oral pana s a sculat. Apoi am trecut la normal, eu deasupra si apoi pe la spate. Dupa primul numar m am hotara sa mai iau un numar cu ambele.

Colega Adelina la fel de statura, corp la fel de bun, cur bombat, cateva tatuaje frumoase si ea. 

Actiunea cu ambele a decurs ok. A inceput adelina cu oral executat frumos, are talent. Pe Lorena o aveam deasupra, ma jucam cu piersicuta. Cand am trecut la normal in pozitia caprita cu Adelina, unde privelistea e minunata Lorena a facut o si mai minunata punanduse capra si ea deasipra Adelinei. Apoi am schimbat prezervativul si am dat si in Lorena tot caprita unde am si terminat fericit.

Tariful 250h pt Lorena 

150 fin pt Adelina

La aceste preturi cred ca sunt una dintre cele mai bune optiuni din zona. Din acest motiv am vreo 3-4 vizite.

• Like 3
Postat
Acum 2 ore, Alin5532 a spus:

Stiti cumva daca vor sta permanent pe Brăila?

Nu,vor pleca în câteva zile,dar baga o vizita la ele cu încredere și povestești cu ele,vezi poate se muta la Braila😁.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...