dorin40 Reputație: 11 Postat Mai 30 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 30 La 27.05.2025 la 19:19, BiancaBlue a spus: Am sa postez maine si cateva poze, dar pana atunci va atasez topicul meu din Sibiu iar acolo puteti vedea atat poze cat si recenzii. Bună Bianca, cum rămâne cu pozele care ai zis ca le postezi? Vrem și noi brașovenii poze cu tine, te pupam și îți mulțumim anticipat😘🤗 1
robertosogur Reputație: 154 Postat Mai 30 Oras:galati Oras:galati Postat Mai 30 Salutare,vizitat titulara topicului azi. Contact, wzp destul de ok,locatie vestitul Coresi.Apartamentul ok,curat din pacate actiunea a fost pe o mini canapea extensibila.Fata este ok,sani frumosi maricei.Actiunea cam indiferenta,un oral basic aproape ca nici nu am simtit,fara atentie la sateliti.Normal am cerut cu ea deasupra,sa ma bucur de sanii ei.Uitqsem,cerut si un 69 intre timp,piersicuta roza si curata. Apoi am trecut eu deasupra,evita contactul viziv,fk nici nu se pune problema.G.F. spre zero. Decartat 200 la inceputul vizitei.De recomndat da,ptr sanii ei si daca tot este incepatoare sa-i mai dam incredere.Ciocane tari la toti. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum