Sari la conținut

Camelia, matura P-ta Iancului 0726514205

Postări Recomandate

Postat

Bine v am regasit dragilor. Am observat ca am primit cateva recenzii si dupa ce am ales sa fac o pauza. Acum va anunt ca am revenit, aceeasi lady Camy asa cum va placea voua sa ma alintati. Noul meu numar este 0732134398.va pup !

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna!Un update la servicii, tarife si poze recente se poate? Multumesc.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Serviciile sunt de masaj si companie intima.100 fin . Locatie sector 1

Mulțumim, dar mai în detaliu dacă se poate.

Postat

Buna dimineata ! Va astept sa va relaxati alaturi de o doamna stilata dornica de nebunii. Ofer masaj companie inima. Mici fantezii : 69 uro activa. Det la tel 0732134398. Va astept pupici

Postat

Serviciile sunt de masaj si companie intima.100 fin . Locatie sector 1

Sectorul 1 este cel mai mare, spune si zona.

Vizitator patrunjelnastratin
Reputație: 0
Postat

Chiar Simona 45+ are cineva nr ei?

Mai e pe piața ?

Multam

Postat

Buna dragilor.Pentru cei care nu ma cunosc sunt o doamna matura 40 ani. Serviciile sunt de masaj si cimpanie intima,mici fantezii!tel 0732134388

Postat

Buna dragilor.Pentru cei care nu ma cunosc sunt o doamna matura 40 ani. Serviciile sunt de masaj si cimpanie intima,mici fantezii!tel 0732134388

Postat

Buna dragilor.Pentru cei care nu ma cunosc sunt o doamna matura 40 ani. Serviciile sunt de masaj si cimpanie intima,mici fantezii!tel 0732134398

Postat

Buna dragilor. Am revenit si eu din minu vacanta! Sper ca va simtii mai odihniti. Pentru cei care vor sa se relaxeze un compania mea, ma pot suna la nr 0732134398. O zi buna sa aveti!

Postat

Poze recente? O mai recomanda cineva?

Pentru ce? se pare ca nu o mai recomanda nimeni si nimic...doar daca Dna. Camy ar dori sa ne intarate simturile.

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

S ar putea sa aibă probleme de vedere și de aceea nu observa posturile în care i se cer poze.

În alta ordine de idei, la o căutare pe google in poze pare ca ar fi Simona care are topic deschis pe aici parca de liviu58.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...