krdjali Reputație: 120 Postat Mai 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 31, 2015 Asa e, a stat si acolo.
ionut76 Reputație: 87 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2016 Puteti sa imi spuneti daca este Camy de aici? http://www.fetitepebani.ro/index.php/fetite/fata/camy-3
troznitorul Reputație: 755 Postat Martie 28, 2016 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2016 Puteti sa imi spuneti daca este Camy de aici? http://www.fetitepebani.ro/index.php/fetite/fata/camy-3 nu, nu e ea !
necunoscu Reputație: 2 Postat Aprilie 15, 2016 Postat Aprilie 15, 2016 Stie careva mai lucreaza doamna Camy???
ionut76 Reputație: 87 Postat Mai 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2016 As fi vrut sa imi raspunda cineva care a fost la ea ...
manivela15 Reputație: 2693 Postat Mai 21, 2016 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Mai 21, 2016 Puteti sa imi spuneti daca este Camy de aici? http://www.fetitepebani.ro/index.php/fetite/fata/camy-3sigur nu este ea ionut .
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 21, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 21, 2016 Am fost la ea cand avea locatia la Bucur Obor de acolo s-a mutat vis a vis de IGP, intrarea pe partea cu primaria,a trecut ceva timp de atunci de aceia nu-i fac recenzie,cand am fost la ea prima data mi-a fost recomandata de colega ei de atunci,a meritat toti banii100 lei as mai vrea o data cu ea si cred ca si ea cu mine pentru ca la a doua intalnire vroia sa o facem fara prezervativ cu incercau si blonda din chisinau sau cealalta colega am uitat numele ei de scena cand lucrau in locatia de pe Masina de paine blocul de langa vila aia cu etaj, pe moldoveanca am rezolvat-o de vreo zece ori,era maritata cu un turc ,iar pe cealalta colega de doua ori , tot acolo a mai aparut o pustoaica de 18 ani 1,70 buna in draci de trei ori am fost la ea :blushing2 4 6
bobsapp151 Reputație: -10 Postat Mai 21, 2016 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Mai 21, 2016 da voi chiar nu gasiti asa ceva sa futeti gratis asa de praf sunteti
maverick0000 Reputație: 1 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 salut, mai stie careva ceva despre ea?si-a schimbat nr. de tel?ca nu mai raspunde la nr.asta, cand suni auzi nr. nealocat, ceva de genul.......
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 4, 2016 salut, mai stie careva ceva despre ea?si-a schimbat nr. de tel?ca nu mai raspunde la nr.asta, cand suni auzi nr. nealocat, ceva de genul.......Camelia s-a retras 2 3
maverick0000 Reputație: 1 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 salut,mai stie cineva ceva despre ea?nu mai raspunde la nr.asta, cand suni auzi nr.nealocat, si-o fi schimbat telefonul? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Da... are aifon acumașa 2 17
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Septembrie 5, 2016 Am fost la ea cand avea locatia la Bucur Obor de acolo s-a mutat vis a vis de IGP, intrarea pe partea cu primaria,a trecut ceva timp de atunci de aceia nu-i fac recenzie,cand am fost la ea prima data mi-a fost recomandata de colega ei de atunci,a meritat toti banii100 lei as mai vrea o data cu ea si cred ca si ea cu mine pentru ca la a doua intalnire vroia sa o facem fara prezervativ cu incercau si blonda din chisinau sau cealalta colega am uitat numele ei de scena cand lucrau in locatia de pe Masina de paine blocul de langa vila aia cu etaj, pe moldoveanca am rezolvat-o de vreo zece ori,era maritata cu un turc ,iar pe cealalta colega de doua ori , tot acolo a mai aparut o pustoaica de 18 ani 1,70 buna in draci de trei ori am fost la ea :blushing2 Pe St cel mare vis a vis de IGP a lucrat cu Simona blonda de 45+ nu ?Pe Simona am atins-o si eu de 2x..mai stii ceva de ea nea Liviu?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 7, 2016 Pe St cel mare vis a vis de IGP a lucrat cu Simona blonda de 45+ nu ?Pe Simona am atins-o si eu de 2x..mai stii ceva de ea nea Liviu?Nu, dar as vrea sa stiu 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 7, 2016 Vorbesc cu ea zi de zi 2
juniior Reputație: 243 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 7, 2016 Corect. Dupa o anumita varsta cand nu mai esti corespunzator din punct de vedere technic poti doar sa stai de vorba :) Vorbesc cu ea zi de zi
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 7, 2016 Corect. Dupa o anumita varsta cand nu mai esti corespunzator din punct de vedere technic poti doar sa stai de vorba :) Corect eu la 4/5 pe săptămână tu la 4/5 în zece ani nu trebuie să te plângi că vedem si noi recenziile tale 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 7, 2016 Pe St cel mare vis a vis de IGP a lucrat cu Simona blonda de 45+ nu ?Pe Simona am atins-o si eu de 2x..mai stii ceva de ea nea Liviu?De Simona care făcea total nu ,ai sa razi dar eu cu Camelia am fost tot la recomandarea colegei Magda si de câteva zile vb cu camy pe facebook să merg la ea are locația pe Dimitrov 2
manivela15 Reputație: 2693 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Octombrie 7, 2016 De Simona care făcea total nu ,ai sa razi dar eu cu Camelia am fost tot la recomandarea colegei Magda si de câteva zile vb cu camy pe facebook să merg la ea are locația pe Dimitrovdate contact Camy ???m-am simtit f bine cu ea....ultima data vis a vis de igp....
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 8, 2016 Pe St cel mare vis a vis de IGP a lucrat cu Simona blonda de 45+ nu ?Pe Simona am atins-o si eu de 2x..mai stii ceva de ea nea Liviu?Cu carla blonda de la chisinau am vorbit saptamana trecuta, este plecata la Chisinau acum , dar a zis ca ma suna cand se intoarce nu stie cand dar o sa revina, am fost primul ei client in Romania. 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 8, 2016 date contact Camy ???m-am simtit f bine cu ea....ultima data vis a vis de igp....salut, am sa o intreb daca pot sa dau nr ei de telefon,eu ma vad cu ea duminica 2
ghimici Reputație: 122 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2016 salut, am sa o intreb daca pot sa dau nr ei de telefon,eu ma vad cu ea duminica Nu cred ca este o problema...asa poate ajungem si noi pe la ea:)
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 8, 2016 Nu cred ca este o problema...asa poate ajungem si noi pe la ea:)ma vad cu ea duminica urmatoare nu maine 2
cielo90 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Stie cineva numarul ei?
simosimo69 Reputație: 6 Postat Decembrie 8, 2016 Postat Decembrie 8, 2016 Bine v am regasit dragilor. Am observat ca am primit cateva recenzii si dupa ce am ales sa fac o pauza. Acum va anunt ca am revenit, aceeasi lady Camy asa cum va placea voua sa ma alintati. Noul meu numar este 0732134398.va pup ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum