Sari la conținut

❌INDISPONIBILA❌

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 14 minute, Roxana98 a spus:

Bună. Până în momentul de față nu am intrat in polemici însă cu tine nu mă pot abține. 

În primul rând, aș dori sa te contrazic la faptul ca “ora incepe dupa duș”. DA, TIMPUL ALOCAT PROGRAMĂRII ÎNCEPE DUPĂ EFECTUAREA DUȘULUI,însă când dușul este in limita bunului simț, și nu te pierzi in baie pentru următoarele zeci de minute. Nu ești primul domn ce mi-a calcat pragul zilele acestea, și nu au fost probleme. Este o diferenta intre a te improspata si “a profita” de timpul ce il aloc.🤗

În al doilea rând, ai avut un comentariu la “coșurile de pe tot corpul”. Ai auzit de alergie? Daca nu, pot face un screenshot din DEX și îl atașez aici. Da, am o piele sensibila, iar orice lucru **spam editat** ma irita. Chiar si contactul cu un corp transpirat. 
Pe langa asta, de ce nu m-ai refuzat? Nu te-am obligat sa ramai si nici nu te-am sechestrat. 🤷🏻‍♀️

Nu în ultimul rând, dacă actiunea a fost atat de rea precum descrii si totul s-a intamplat chiar atat de rau, de ce nu “m-ai tras de maneca” si sa imi spui ? Adica nu cred ca 1.70m si 53kg sunt atat de temut in fata unui barbat incat sa nu “aibe curajul” de a spune ce il deranjeaza. 

Totusi, iti multumesc pentru vizita si recenzie, iar pe viitor, incearca sa fii un barbat asumat ce spune lucrurilor pe fata si la momentul neplacerii. 

O zi precum sufletul tău îți doresc. (Decizi tu daca e frumoasa sau nu) 🤗

Sa ști ca am o zi foarte frumoasa 

Și la dus nu am stat mai mult de 3 minute. Iar tu ai stat la duș cred ca mai mult de 10 min când eu consider ca trebuia sa ma aștepți pregătită. Sunt sigur ca nu sunt singurul care a pățit asta probabil ai crezut ca am văzut anunțul pe publi de aceea ai făcut asa. 

• Roxana98 a schimbat titlul în ❌INDISPONIBILA❌
Reputație: 1137
  • Telefon: 0725695320
  • Oras:Romania
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 18 minute, Ionionica1 a spus:

Sa ști ca am o zi foarte frumoasa 

Și la dus nu am stat mai mult de 3 minute. Iar tu ai stat la duș cred ca mai mult de 10 min când eu consider ca trebuia sa ma aștepți pregătită. Sunt sigur ca nu sunt singurul care a pățit asta probabil ai crezut ca am văzut anunțul pe publi de aceea ai făcut asa. 

Pentru mine toți domnii sunt la fel, indiferent ca vin de pe publi24, sau de pe forum, indiferent ca au cont sau nu. Atâta timp cât mă respecți, îți ofer acelasi lucru. 
Faptul ca ma reîmprospătez când ajungi, nu mă gândeam ca e o problemă, mai ales când afara sunt peste 30 de grade. 

Prefer sa ma opresc aici cu discutia. 🤗

• Inimioara 1
Reputație: 1944
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 ore, Roxana98 a spus:

Pentru mine toți domnii sunt la fel, indiferent ca vin de pe publi24, sau de pe forum, indiferent ca au cont sau nu. Atâta timp cât mă respecți, îți ofer acelasi lucru. 
Faptul ca ma reîmprospătez când ajungi, nu mă gândeam ca e o problemă, mai ales când afara sunt peste 30 de grade. 

Prefer sa ma opresc aici cu discutia. 🤗

Total de acord ,

Am vizitat-o si eu pe @Roxana98  zilele astea, am vrut treacă câteva  zile până să  fac o recenzie însă mă văd nevoit să scriu acum .😁

O să fiu cat se poate de scurt .Nu m-a întrebat daca sunt de pe forum,s-a comportat foarte frumos cu mine. Fata este frumusica  cu un corp pe gustul meu.  Are într-adevăr câteva coșuri  pe corp însă nu deranjante.

Am optat pentru o finalizare,  după igienizare am avut parte de un ON bine executat .Am schimbat câteva poziții,am văzut implicare din partea ei,a fost o vizita reușită . De recomandat părerea mea este că merită vizitată.

Sper sa mai vina pe la noi .

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 2 ore, xxxshark a spus:

Total de acord ,

Am vizitat-o si eu pe @Roxana98  zilele astea, am vrut treacă câteva  zile până să  fac o recenzie însă mă văd nevoit să scriu acum .😁

O să fiu cat se poate de scurt .Nu m-a întrebat daca sunt de pe forum,s-a comportat foarte frumos cu mine. Fata este frumusica  cu un corp pe gustul meu.  Are într-adevăr câteva coșuri  pe corp însă nu deranjante.

Am optat pentru o finalizare,  după igienizare am avut parte de un ON bine executat .Am schimbat câteva poziții,am văzut implicare din partea ei,a fost o vizita reușită . De recomandat părerea mea este că merită vizitată.

Sunt în totalitate deacord cu tine,fata asta chiar nu merită denigrată, este foarte educată, comunicativă ,igienă impecabilă iar la ce se referea un coleg mai sus, ca ar avea ceva imperfecțiuni pe piele ,pt mine chiar nu sunt deranjante, nici noi nu  suntem toți țiplă. Eu am să o mai vizitez și o recomand, acuma ,fiecare cu gusturile lui.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🌞Bună dimineața dragilor 

Disponibilă pentru programări 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 17 ore, xxxshark a spus:

Total de acord ,

Multumesc frumos pentru vizita si recenzie 🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 18 ore, ursuletkoala a spus:

Sunt în totalitate deacord cu tine,fata asta chiar nu merită denigrată, este foarte educată, comunicativă ,igienă impecabilă iar la ce se referea un coleg mai sus, ca ar avea ceva imperfecțiuni pe piele ,pt mine chiar nu sunt deranjante, nici noi nu  suntem toți țiplă. Eu am să o mai vizitez și o recomand, acuma ,fiecare cu gusturile lui.

Multumesc 😘 te pup cu drag 🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🌞Bună dimineața oameni frumoși 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

‼️ULTIMELE DOUA ZILE‼️

IMG_1006.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🌞Bună dimineața

‼️ULTIMA ZI‼️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🌞Hello dragilor 

Ma gandeam ca zilele urmatoare sa va fac o vizita. Locatia de pe Republicii a fost in regula pentru voi? 🤗 

• Like 1
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat
Acum 32 minute, Roxana98 a spus:

🌞Hello dragilor 

Ma gandeam ca zilele urmatoare sa va fac o vizita. Locatia de pe Republicii a fost in regula pentru voi? 🤗 

Este ok pe Republicii 

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 minute, mariachi35 a spus:

Este ok pe Republicii 

Multumesc 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragii mei, incepand de Miercuri(in jur de ora pranzului) voi fi disponibila in oras pentru cateva zile 🤗 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 minute, Roxana98 a spus:

Dragii mei, incepand de Miercuri(in jur de ora pranzului) voi fi disponibila in oras pentru cateva zile 🤗 

Te așteptăm 😘

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 34 minute, xxxshark a spus:

Te așteptăm 😘

Si eu astept cu nerabdare sa va revad 🤗😘

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🌞Bună bună oameni frumosi 

📍Locatia este pe Bulevardul Republicii 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💥Serviciile mele:

- oral protejat/oral neprotejat (in functie de igiena) 

- normal protejat (NP)

- diferite poziții / 69 

- fantezii (footfetish/ cunnilingus/ anilingus pasiv,etc..)

- sărutări corporale 

💥Cadoul meu: este de 200 lei finalizarea(30min) sau 350 lei ora (60min)  --- (perioada de timp alocată programării începe după efectuarea dușului !!)
💦 Pentru programări, confirmarea se va face cu 30-60 min înainte la telefon sau mesaje WhatsApp !!

Exclus !!! : ANAL , comportament neadecvat , lipsa de bun simt , in stare de ebrietate , sau orice alte aspecte ce nu au fost discutate la inceputul intalnirii ! Am dreptul de a imi selecta clientela ! 

🌞EXTRA:

- FK -50 lei

-URO(activa) -50 lei

FC7F284A-B695-488E-B79A-524D50CA5194.jpeg

D79C3B81-682F-417E-A270-3BF7D5B41DE5.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🌞 Buna dimineata dragii mei 

Disponibilă pentru programari pana la 22:00

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🌞 Buna dimineata oameni frumoși p

Disponibilă pentru programari pana la 22:00

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💕

IMG_1654.jpeg

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💕 Bună dimineața dragilor 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

‼️Ultimele doua zile‼️

• Oras:oradea si tot ardealu
  • Oras:oradea si tot ardealu
Postat

Am vizitat aceasta frumoasa faptura. Pot sa va spun ca, este frumoasa, comunicativa si curata. Actiunea de un 9, oral tot de un 9, atitudinea 10. 

• Like 1
  • Mersi 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🌞Bună dimineața dragilor 

‼️Ultima zi‼️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...