Sari la conținut

Lamurire

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Dragi colegi, stie careva dintre voi daca mai presteaza dama Adreea-oriental/ care avea cuibusorul langa BIG/in Manastur? Si daca mai presteaza as dori nr ei de telefon. Ciocane tari.

• Telefon: braner69
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Telefon: braner69
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am vorbit cu ea acum cateva luni pe mess. Mi-a zis ca nu mai presteaza.

• Oras:cluj-napoca
Postat

Mai presteaza dar are un cerc restrans de clienti. Finalizarea e 300 de lei si 450 ora care defapt nu e numai o ora. Si doreste discretie maxima, adica fara postari pe forum. (Am repetat ce mi-a spus ea)

Postat

Multumesc, interesant e ca nu demult cerea 200 lei ptr 2 finalizari, si ca timp am stat aprox. 2h. Mi- a placut compania ei - sani mari, fund bombat mare, senzuala, inteligenta, dornica sa preia controlul. Amintiri faine cand ma gandesc la ea. Imbracata cu costum sexi de politista. Facut dus impreuna cu multa spuma de nu ne mai vedeam o mare parte din corpurile ns. Totul protejat cu mare atentie. O profesionista. Pacat ca si-a restrans cercul. Poate se va hotara sa si- l mai extinda. Daca vei stii DUDEE vreodata ca ea doreste sa-si extinda cercul sa ma introduci si pe mine. Mersi. Spor la futut.

Postat

Eu nu ma duc la ea...dar iti recomand (mai ales daca ai mai fost la ea si crezi ca merita suma asta) sa o contactezi si sigur o sa ajungi pe la ea. Nu cred ca ar putea sa te refuze la banii astia.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...