Sari la conținut

Dominatoare in orasul tău 0735832895 /matură cu experiență! 0793449501

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Dominatoare in orasul tău 0735832895 /matură cu experiență! 0793449501
Postat
Acum 1 oră, Ionutsnow a spus:

Salut..am fost la ea ptr servicii totale...ajuns la locatie i mi deschide usa o fata acoperita cu prosop...cand î i spun sa dea prosopul jos😢(m ai bine nu i spuneam)vad un corp de 95-100 kg fara sa exagerez...î i spun ca este o foarte mare diferenta intre poze si realitate...spune sa o vad si pe colega ei poate o vreau pe aceasta..nici o diferenta intre ele...ca si preturi i mi spusese clasicul 200 finalizarea,400 lei ora si daca doresc anal se plateste extra 100 lei,nu face finalizare orala...deci daca va plac femeile in varsta care au 100+ kg....mult succes

• Oras:Bacau
Postat
1 oră în urmă, daniel0608 a spus:

Salut..am fost la ea ptr servicii totale...ajuns la locatie i mi deschide usa o fata acoperita cu prosop...cand î i spun sa dea prosopul jos😢(m ai bine nu i spuneam)vad un corp de 95-100 kg fara sa exagerez...î i spun ca este o foarte mare diferenta intre poze si realitate...spune sa o vad si pe colega ei poate o vreau pe aceasta..nici o diferenta intre ele...ca si preturi i mi spusese clasicul 200 finalizarea,400 lei ora si daca doresc anal se plateste extra 100 lei,nu face finalizare orala...deci daca va plac femeile in varsta care au 100+ kg....mult succes

Te referi la titulara din al doilea anunț la matura? Sau la cea din prima? 

Postat
Acum 10 ore, daniel0608 a spus:

La titulara anuntului..si cealalta e la fel 😂😂😂

Mulțumesc colegule pentru info! 

Postat

Tare aiurea înseamnă că pozele sunt fake sunt alte fete  în anunț?  sau doar nu le a iertat timpul și le a plăcut shaorma?😄

Postat
Acum 50 minute, Ionutsnow a spus:

Tare aiurea înseamnă că pozele sunt fake sunt alte fete  în anunț?  sau doar nu le a iertat timpul și le a plăcut shaorma?😄

Diferenta de la cer la pamant cu pozele...in niciun caz nu sunt ale lor

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...