SeqenenraTaa Reputație: 447 Postat Iunie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 7 Bine ai venit si succes! Interesant nume Eleni, ai ceva origini grecești? În ce zonă aprox e locația? Păcat că nu ai și versiune de o oră.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Acum 16 minute, SeqenenraTaa a spus: Bine ai venit si succes! Interesant nume Eleni, ai ceva origini grecești? În ce zonă aprox e locația? Păcat că nu ai și versiune de o oră. Românca 100% , ce zonă este bună în orașul vostru ?
SeqenenraTaa Reputație: 447 Postat Iunie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 7 Acum 2 minute, EleniM24 a spus: Românca 100% , ce zonă este bună în orașul vostru ? Păi nu ai luat locația deja? 😁 (Așa am înțeles din ce ai scris). Legat de zone, nu ma pricep la recomandări dar acest topic te-ar putea ajuta:
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Acum 32 minute, tiganu21 a spus: liviu rebreanu 😅 OK.
Alita Reputație: 683 Postat Iunie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 7 Ai lucrat și pe Anglia?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Acum 19 ore, Alita a spus: Ai lucrat și pe Anglia? -
jocrep1 Reputație: 921 Postat Iunie 7 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 7 Am văzut ca lucrezi numa la finalizare. Ma interesează dacă este maxim 30 min sau se poate și mai mult? Ca asa trebuie sa nu fut 1 săptămâna sa ma încadrez în 30 min. S-auzim de bine!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Acum 1 oră, jocrep1 a spus: Am văzut ca lucrezi numa la finalizare. Ma interesează dacă este maxim 30 min sau se poate și mai mult? Ca asa trebuie sa nu fut 1 săptămâna sa ma încadrez în 30 min. S-auzim de bine! O finalizare înseamnă maxim 30 min
tiganu21 Reputație: 248 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Acum 13 minute, EleniM24 a spus: O finalizare înseamnă maxim 30 min intrebare de baraj si daca nu ma termin in 30 de min ce fac? 1
Alita Reputație: 683 Postat Iunie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 7 Acum 4 minute, tiganu21 a spus: intrebare de baraj si daca nu ma termin in 30 de min ce fac? Prima varianta dacă poți și este timp mai cumperi o jumătate de ora. A doua variantă te îmbraci , mulțumești ca ai fost primit și valea acasă.
tiganu21 Reputație: 248 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Acum 2 minute, Alita a spus: Prima varianta dacă poți și este timp mai cumperi o jumătate de ora. A doua variantă te îmbraci , mulțumești ca ai fost primit și valea acasă. pleci cu pl sculata?poate ai noroc sa prinzi vreo baba pe scara si aia e🤦♂️ 1 2
NormalSize Reputație: 64 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 “Detalii si pret in mesaj” E ceva top secret ? Din experienta proprie îmi suna a fast…. Si ca sa vezi ca nu ma insel la extra 100 cim pretul pe finalizare o sa fie peste medie 100% Ma astept si la ceva bombe sincer 😳
SeqenenraTaa Reputație: 447 Postat Iunie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 7 Acum 5 ore, EleniM24 a spus: O finalizare înseamnă maxim 30 min Putem lua două finalizări una după alta? Neuronic întreb. Și eu am problema lui @jocrep1 îmi trebuie cam o oră să meargă totul bine, fac numere lungi... 1
babujee1 Reputație: 85 Postat Iunie 10 Oras:Ala Oras:Ala Postat Iunie 10 Unde vedem poze ? Preturi , servicii? Mulțumesc
SeqenenraTaa Reputație: 447 Postat Iunie 10 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 10 Acum 28 minute, babujee1 a spus: Unde vedem poze ? Preturi , servicii? Mulțumesc Si-a editat/curățat și topicul pe București. Nu cred că mai vine sau activează. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum