crisdj Reputație: 1 Postat Iunie 7 Oras:Texas Oras:Texas Postat Iunie 7 Salutare fratilor,sunt in tg-mures pentru un eveniment 4 zile si as dori un masaj erotic de 5* nu conteaza pretul, din ce am citit pe aici saloanele nu merita bani si efortul de deplasare, iar pe forumuri, adrese publi majoritatea nu au poze reale sau nu sunt foarte skillfull. Va multumesc anticipat!!!
sfiosul_15 Reputație: 187 Postat Iunie 11 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Iunie 11 Aici nu cred ca vei găsi masaj erotic asa ce îți dorești tu. La saloane nu merita sa mergi fiindcă dai banii degeaba. Din păcate la acest capitol stam naspa. Eu personal nu stiu pe nimeni care sa merite sa te îndrum. Poate mai sunt colegi aici care o pot face sau care știu mai multe.
Ninety-nine Reputație: 15 Postat Iunie 12 Postat Iunie 12 Eu aş fii recomandat pe Ștefania 0731762441 numai că din ianuarie nu a mai fost la noi în Mureş
Membru Premium masterblaster Reputație: 1004 Postat Iunie 12 Membru Premium Postat Iunie 12 Daca vrei de 5*, nu cauta in Mures.
crisdj Reputație: 1 Postat Iunie 12 Oras:Texas Oras:Texas Autor Postat Iunie 12 da nu sa gasit nimic din pacate, ne oprim in germania la locul favorit se pare
20130313 Reputație: 68 Postat Iunie 17 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Iunie 17 La 07.06.2025 la 21:40, crisdj a spus: Salutare fratilor,sunt in tg-mures pentru un eveniment 4 zile si as dori un masaj erotic de 5* nu conteaza pretul, din ce am citit pe aici saloanele nu merita bani si efortul de deplasare, iar pe forumuri, adrese publi majoritatea nu au poze reale sau nu sunt foarte skillfull. Va multumesc anticipat!!! Andreea 0754377792, masaj erotic de 5* ! https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/masaj-erotic/h0636652f87d7210d5ed0f36221569he.html sau https://nimfomane.com/forum/topic/39820-masaj-erotic-de-calitate-andreea/page/14/#comment-8502626
zoligabi69 Reputație: 487 Postat Iulie 13 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Iulie 13 La 12.06.2025 la 11:31, crisdj a spus: da nu sa gasit nimic din pacate, ne oprim in germania la locul favorit se pare Salut În Germania unde??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum