Sari la conținut

Recomandare masaj de 5* Tg-Mures

Postări Recomandate

• Oras:Texas
Postat

Salutare fratilor,sunt in tg-mures pentru un eveniment 4 zile si as dori un masaj erotic de 5* nu conteaza pretul, din ce am citit pe aici saloanele nu merita bani si efortul de deplasare, iar pe forumuri, adrese publi majoritatea nu au poze reale sau nu sunt foarte skillfull. Va multumesc anticipat!!! 

• Oras:Targu Mures
Postat

Aici nu cred ca vei găsi masaj erotic asa ce îți dorești tu. La saloane nu merita sa mergi fiindcă dai banii degeaba. Din păcate la acest capitol stam naspa. Eu personal nu stiu pe nimeni care sa merite sa te îndrum. Poate mai sunt colegi aici care o pot face sau care știu mai multe.

Postat

da nu sa gasit nimic din pacate, ne oprim in germania la locul favorit se pare

Postat
La 07.06.2025 la 21:40, crisdj a spus:

Salutare fratilor,sunt in tg-mures pentru un eveniment 4 zile si as dori un masaj erotic de 5* nu conteaza pretul, din ce am citit pe aici saloanele nu merita bani si efortul de deplasare, iar pe forumuri, adrese publi majoritatea nu au poze reale sau nu sunt foarte skillfull. Va multumesc anticipat!!! 

Andreea 0754377792, masaj erotic de 5* !

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/masaj-erotic/h0636652f87d7210d5ed0f36221569he.html

sau

https://nimfomane.com/forum/topic/39820-masaj-erotic-de-calitate-andreea/page/14/#comment-8502626

• Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures
Postat
La 12.06.2025 la 11:31, crisdj a spus:

da nu sa gasit nimic din pacate, ne oprim in germania la locul favorit se pare

Salut

În Germania unde??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...