thumbzilla Reputație: 829 Postat Octombrie 26 Oras:Basel Oras:Basel Postat Octombrie 26 Un serial lansat acum cateva luni cu Jude Law si Jason Bateman(Ozark). Merita vazut mai ales de cei care au apreciat Ozark. 1
rohustler69 Reputație: 128 Postat Octombrie 28 Oras:Piatra Neamt Disponibila Oras:Piatra Neamt Disponibila Postat Octombrie 28 Din filmul Rabbit without ears 2! Filmul nu e cine știe ce ! Dar replica e geniala ! Pentru cunoscători ! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
al3x89 Reputație: 2156 Postat Octombrie 30 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 30 Azi a apărut pe netflix sez 4 din 'The Witcher'. Am ce vedea în w-end. PS: ca idee, s-a înlocuit actorul principal (pt cei ce nu știau deja). 2
Daniro1985 Reputație: 1816 Postat Octombrie 30 Postat Octombrie 30 Acum 3 minute, al3x89 a spus: Azi a apărut pe netflix sez 4 din 'The Witcher'. Am ce vedea în w-end. PS: ca idee, s-a înlocuit actorul principal (pt cei ce nu știau deja). Uite ca mi-a scăpat stirea ca a aparut. Știam ca se schimba actorul. A apărut tot serialul sau da câte unul pe săptămână?
al3x89 Reputație: 2156 Postat Octombrie 30 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 30 Chiar acum, Daniro1985 a spus: Uite ca mi-a scăpat stirea ca a aparut. Știam ca se schimba actorul. A apărut tot serialul sau da câte unul pe săptămână? Nu m-am uitat încă. Era în vârful listei.
Daniro1985 Reputație: 1816 Postat Octombrie 30 Postat Octombrie 30 Acum 46 minute, al3x89 a spus: Nu m-am uitat încă. Era în vârful listei. Din ce citesc eu. Au apărut toate episoadele din sezonul 4 1
Al3csandru Reputație: 1820 Postat Octombrie 30 Autor Postat Octombrie 30 Acum 54 minute, al3x89 a spus: Azi a apărut pe netflix sez 4 din 'The Witcher'. Am ce vedea în w-end. PS: ca idee, s-a înlocuit actorul principal (pt cei ce nu știau deja). Probabil si va duce de râpă serialul. Henry Cavill era inima acestui serial🤔 2
al3x89 Reputație: 2156 Postat Octombrie 30 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 30 Acum 1 minut, Al3csandru a spus: Probabil si va duce de râpă serialul. Henry Cavill era inima acestui serial🤔 Probabil. Se pricep de minune să strice treaba scenariștii lu' pește... 1
Membru Premium Radu_Raduu Reputație: 241 Postat Noiembrie 2 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 2 Este foarte interesant zic eu și pe alocuri amuzant! Merită încercat! 1
Membru Premium Radu_Raduu Reputație: 241 Postat Noiembrie 3 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 3 Văzute în weekend, pentru fanii genului sunt chiar interesante, eu unul le recomand 😉
Rokka Reputație: 414 Postat Noiembrie 4 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 4 Continuarea serialului Blue bloods…
rohustler69 Reputație: 128 Postat Noiembrie 10 Oras:Piatra Neamt Disponibila Oras:Piatra Neamt Disponibila Postat Noiembrie 10 The Iris Affair (2025) Îl puteți găsi pe Stremio! Next level reality Sci Fi ! 1
rohustler69 Reputație: 128 Postat Noiembrie 10 Oras:Piatra Neamt Disponibila Oras:Piatra Neamt Disponibila Postat Noiembrie 10 Last Samurai Standing din 13 nov pe Netflix Battle Royale style!👍👍👍👍 1
Franciifr Reputație: 1801 Postat Noiembrie 10 Telefon: +41 77 987 96 45 Oras:Brasov / Bucuresti Disponibila Telefon: +41 77 987 96 45 Oras:Brasov / Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 10 El refugio atomico / Buncărul Miliardarilor Eu l am vazut intr o zi pe tot Este produs de cei care au facut si La casa del papel 1
Al3csandru Reputație: 1820 Postat Noiembrie 11 Autor Postat Noiembrie 11 Acum 10 ore, Franciifr a spus: El refugio atomico / Buncărul Miliardarilor Eu l am vazut intr o zi pe tot Este produs de cei care au facut si La casa del papel Cred că despre ăsta e vorba👇dar este în spaniolă🤮motiv pentru care nu am văzut nici La Casa de Papel (deși casa de papel pare interesant, am eu niște gâdilici pe creier când aud limbă spaniola🤣) https://www.imdb.com/title/tt31173096/?r ef_=nv_sr_srsg_0_tt_1_nm_0_in_0_q_El%20refugio%20atomico 2
Franciifr Reputație: 1801 Postat Noiembrie 11 Telefon: +41 77 987 96 45 Oras:Brasov / Bucuresti Disponibila Telefon: +41 77 987 96 45 Oras:Brasov / Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 11 Acum 33 minute, Al3csandru a spus: Cred că despre ăsta e vorba👇dar este în spaniolă🤮motiv pentru care nu am văzut nici La Casa de Papel (deși casa de papel pare interesant, am eu niște gâdilici pe creier când aud limbă spaniola🤣) https://www.imdb.com/title/tt31173096/?r ef_=nv_sr_srsg_0_tt_1_nm_0_in_0_q_El%20refugio%20atomico Da da . Asta este . Poti vedea un episod si daca nu te prinde , nu pierzi nimic 🙂😇 2
Al3csandru Reputație: 1820 Postat Noiembrie 11 Autor Postat Noiembrie 11 16 minutes ago, Thot8 said: Aceasta este o secțiune pentru seriale, nu pentru filme. (este topic deschis și pentru filme) (iar când postezi ceva, este recomandat să incluzi și numele, pentru a putea căuta mai ușor și a evita duplicările) o mică descriere... De obicei, când recomanzi un film/serial, ar trebui să-l fi văzut înainte,(de aceea îl recomanzi, nu doar pentru că ai auzit tu că e bun) pentru că altfel te bazezi doar pe descriere și atât, nu mai e nevoie de altceva.... In plus acest film nu se găsește nicăieri doar se zvonește că ar putea apărea... 1 1
Thot8 Reputație: 31 Postat Noiembrie 11 Postat Noiembrie 11 Ma gândeam ca este și ptr filme secțiunea nu doar ptr seriale
Stihie Reputație: 16 Postat Noiembrie 11 Postat Noiembrie 11 8 hours ago, Thot8 said: Acesta este un concept trailer. Un asemenea trailer este facut de AI si este o reprezentare fictiva (vezi si trailerele cu Idris Elba sau Henri Cavill in viitoarele roluri de James Bond). In plus, KH Studio este recunoscuta ca fiind o pagina care realizeaza trailere cu ajutorul tehnologiei AI (foarte multe din titluri fie nu exista, fie sunt concept trailers). Iar aceasta este o sectiune pentru filme seriale. Daca vrei sa prezinti ceva la obiect, prezinti seriale. Indicat ar fi sa fie si reale. Pentru filme artistice exista alt topic. 1
Daniro1985 Reputație: 1816 Postat Noiembrie 13 Postat Noiembrie 13 La ce te-ai mai uitat @Al3csandru?
Al3csandru Reputație: 1820 Postat Noiembrie 13 Autor Postat Noiembrie 13 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: La ce te-ai mai uitat @Al3csandru? Acum la: Dexter: Resurrection dar pare puțin previzibil, cred că va fi prins până la urmă🤔 https://www.imdb.com/title/tt33043892/?ref_=fn_t_1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum