Sari la conținut

⛔Ardeleanca provocatoare! 0757258717

Postări Recomandate

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Dak tot am vazut că tendința de pe forum este sa scoatem in fata gunoaiele din oras pt ale arăta cu degetul, prin acest context am trecut acum cateva nopți, unde dupa o ieșire in oras cu prietenii am avut un chef nebun de o aventură nocturna.

Dupa mai multe telefoane, mesaje, oferte si selecții, am ramas la duduia mai sus numita, încântat de amabilitatea si vocea ce-i părea senzuală.

Ajuns la locația data, G2 imi deschide o miniona grăsuță ( pozele din anunț sunt doar cu titlu informativ), amabila la inceput și tupeistă, ba chiar nesimțită dupa, mai ales dupa ce m a combinat sa iau si pachetul de sex anal.

Actiunea a inceput cu un ON slab, pe fuga, fara ceva spectaculos, apoi am trecut la un anal pretetejat lărguț, dak nu ar fi inceput mirosurile suspecte si intrebarile dupa 5 min de pompat, "dar mai ai,"" dar ai terminat"ar fi fost chiar bun.

Am renunțat, subit, cu toate ca aveam un chef nebun, am injurat, m-am spalat, imbracat si am plecat dezamagit cu  paguba de 300lei (On+ Ap)

Pt mine a fost o experiență total nefericită, dak a mai interactionat cineva cu ea, il rog sa mă contrazică!

• Like 3
  • cleopatra01 a schimbat titlul în ⛔Ardeleanca provocatoare! 0757258717
  • Oras:Craiova
Postat

Face și neprotejat nu numai oralul, ci și analul și normalul cu finalizare anală sau vaginala. Eu unul am spus pas și am plecat când am auzit așa, nu am mai stat sa ii aud "super ofertele de preț" care oricum de la 300 ora ajunseseră pe la 500-600 ora . Bine dracu că nu apucasem sa ii dau banii. Am zis că nu zic ce și cum, că sa nu le fac reclama fie ea și negativă, dar daca le descoperiți și voi nu pot sa sar peste . Pentru mine e aia cu "te vad băiat curat, îți propun bla bla " și eu eram cu pantalonii pe mine, de unde plm sa știe că nu aveam brânză pe pula, cu tot cu cioban și turma de oi.  P.S. pozele sunt ale ei după tatuaje, dar ori sunt mai vechi ori editate,  scunda, durdulie cu un pic de burtica .

Reputație: 111
Postat

Si eu am vizitat o și când am auzit de neprotejat  , nu știam cum sa plec mai repede 😆

Postat

Când am scris de sărăcia aia care sta la P2 pe Calea București care este plina de boli și știu ce vorbesc că face normal neprotejat cu finalizare vaginală ai sărit în sus că nu sunt credibil,că am contul făcut de o zi,eu nu am scris decât să averizez in legătură cu o bombă biologică care umple Craiova de boli venerice.

Postat
Acum 33 minute, carlosalcara a spus:

Când am scris de sărăcia aia care sta la P2 pe Calea București care este plina de boli și știu ce vorbesc că face normal neprotejat cu finalizare vaginală ai sărit în sus că nu sunt credibil,că am contul făcut de o zi,eu nu am scris decât să averizez in legătură cu o bombă biologică care umple Craiova de boli venerice.

" Sărăcia aia" mie unul nu mi-a confirmat că face normal neprotejat, și încă unui user vechi pe forum din vremurile în care userii chiar erau corecți și scriau recenzii obiective. In plus ți-am explicat că e posibil ca sa ofere aleator funcție de cum bate vântul  servicii neprotejate. Cât despre ardeleanca, și daca as vrea sa te combat in privința calității serviciilor nu prea pot sa o fac , pentru că nu am beneficiat de ele deoarece  am plecat în momentul în care am.auzit de servicii neprotejate . O zi buna! Până una alta chiar daca ești nou, poți sa continui, in felul acesta mai câștigi niste încredere. Din punctul meu de vedere azi ai o bila alba, chiar daca  faci niste reproșuri care nu își au rostul. Sa știi că totuși unii din noi nu uita că au fost cândva ca tine. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.