Sari la conținut

Am ajuns la tine in oras / Simona 0744400390

Postări Recomandate

Reputație: 44
  • Oras:Constanta
Postat

150 finalizarea , 300 ora , oral protejat , oral neprotejat depinde de igiena ta , normal protejat , normal neprotejat extra cost , diferite pozitii , finalizare corporala , fk extra costa , theodor burada 52A

Atentie la servicii colegii , am tot vazut ca ziceti ca-i buna pe servicii da normal neprotejat e cam semnal de alarma in cartea mea , eu cam fug de asa ceva ...

• Like 3
Reputație: 140
Postat
Acum 47 minute, dsp12 a spus:

150 finalizarea , 300 ora , oral protejat , oral neprotejat depinde de igiena ta , normal protejat , normal neprotejat extra cost , diferite pozitii , finalizare corporala , fk extra costa , theodor burada 52A

Atentie la servicii colegii , am tot vazut ca ziceti ca-i buna pe servicii da normal neprotejat e cam semnal de alarma in cartea mea , eu cam fug de asa ceva ...

Importanta informatia asta , mercii , s o scoatem din lista.....

• Minus 1
  • Membru Premium
Reputație: 2480
Postat
1 oră în urmă, dsp12 a spus:

Sa inteleg ca fata tia transmis ca face NN ? Cam ciudat acest aspect, nu am auzit pana acum sa spuna acest aspect fara sa te vezi cu ea ...o fi exceptie de la regula de baza !! 🤫🧐

Reputație: 1279
  • Oras:constanta
Postat
1 oră în urmă, dsp12 a spus:

Foarte ciudat ce spui tu acolo .. eu am fost de 3 ori ...nici o data nu a zis asa ceva .. 

Cu toate ca prima si prima oara am întrebat de acest aspect .. si era sa iau block.. dar iam zis ca a fost o întrebare capcana .. cine sune ca face asa ceva .. nici ca pun piciorul acolo .

Imi dai impresia ca e cu manta si alte interese....pune si tu un print cu davada ca ea tia scris ce ai spus tu .. .. ca asa de dat din gura si sa facem rau .. e ușor.. 

După ce ai scris tu .. am sunat-o .. am întrebat-o..... si mia comunicat ca ea nu face asa ceva si nici nu spune asa ceva.. ca vroiam sa o șterg din lista de fete la care sa mai revin pt un futai sanatos.

Daca si @novice2018 a spus ca e suspect. eu care am si fost .. ce sa mai zic ..

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
4 minutes ago, cheludmx said:

Foarte ciudat ce spui tu acolo .. eu am fost de 3 ori ...nici o data nu a zis asa ceva .. 

Cu toate ca prima si prima oara am întrebat de acest aspect .. si era sa iau block.. dar iam zis ca a fost o întrebare capcana .. cine sune ca face asa ceva .. nici ca pun piciorul acolo .

Imi dai impresia ca e cu manta si alte interese....pune si tu un print cu davada ca ea tia scris ce ai spus tu .. .. ca asa de dat din gura si sa facem rau .. e ușor.. 

După ce ai scris tu .. am sunat-o .. am întrebat-o..... si mia comunicat ca ea nu face asa ceva si nici nu spune asa ceva.. ca vroiam sa o șterg din lista de fete la care sa mai revin pt un futai sanatos.

Daca si @novice2018 a spus ca e suspect. eu care am si fost .. ce sa mai zic ..

I-o fi placut poza mea de pe wapp 🤣 .

N-am motive flacai , n-am nici fete la produs nici favorite pe aici stati linistiti . Aveti mai sus printul , daca vreti full dau in privat , nu pun aici ca nu vreau sa se intoarca ceva la mine . Poate o fi vrut sa zica altceva si s-a incurcat , m-am uitat de cateva ori si asta scrie ca si eu eram incantat de recenziile si pozele de la tine ...

• Like 2
Postat
Acum 11 minute, dsp12 a spus:

I-o fi placut poza mea de pe wapp 🤣 .

N-am motive flacai , n-am nici fete la produs nici favorite pe aici stati linistiti . Aveti mai sus printul , daca vreti full dau in privat , nu pun aici ca nu vreau sa se intoarca ceva la mine . Poate o fi vrut sa zica altceva si s-a incurcat , m-am uitat de cateva ori si asta scrie ca si eu eram incantat de recenziile si pozele de la tine ...

Cred ca vroiam sa zică altceva si sa încurcat sau autocorectorul sa fi pus chestia aia ..  dar iti zic 100% ca nu face asa ceva 

Postat
7 minutes ago, cheludmx said:

Cred ca vroiam sa zică altceva si sa încurcat sau autocorectorul sa fi pus chestia aia ..  dar iti zic 100% ca nu face asa ceva 

Faceti cum credeti voi , eu doar am dat mai departe informatia pe care am primit-o , nu insist pe tema asta ca n-am nimic de castigat si nici n-am chef sa ma bag in alte cacaturi . Succes !

• Like 2
Postat

Intrasem aici sa o dau pe binga ca face si nep, dar deja s-a dat sfoara n tara, pacat ca arata asa bine in poze

• Confuz 1
  • Oras:Constanța
Postat
1 oră în urmă, catalin99 a spus:

Intrasem aici sa o dau pe binga ca face si nep, dar deja s-a dat sfoara n tara, pacat ca arata asa bine in poze

Pai când spui Burada ce vrei..

Postat

Hai sa va lămuresc eu. Am foat la ea azi si mi-a zis si mie ca face neprotejat si cica nu cu toată lumea. Dar părerea mea este ca daca dai 100 de lei face cu oricine. Daca stiam nu mai mergeam. Asa arata bine are unele figuri in cap, e pusa pe făcut bani si la normal mi-a zis daca vreau cu prezervativ sau fără.

Am intrebat-o daca nu ii este frica de vreo boala si a zis ca este vaccinata🤣🤣

Mai frica ii este sa nu termine vreunu in ea, dar a zis ca sigur nu termina niciunul in ea ca știe ea cum sa facă.

I-am dat 350 la inceput pt 1 ira cu FK si dupa primul număr imi spune ca a cam trecut timpul ca am stat prea mult la sarutari si a fost finalizarea mai lunga si chestii din astea de harneală. I-am zis sa imi dea 100 inapoi si plec si a zis hai ca sa mai stau un număr, ca sa nu imi dea din bani.

Deci eu unul nu o recomand. Arata bine dar nu este ce trebuie.

Si cred ca in fata pensiunii in curte cred ca stau managerii ei, ca prea sunt atenți la cine întra si iese.

• Like 4
  • Haha 3
Postat

E clar , i-a placut poza mea pe wapp 🤣

• Mersi 1
  • Haha 4
  • Membru Premium
Reputație: 2504
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

E clar , eu nu știam de serviciile ei cum le oferă și ce oferă , doar din auzite de pe aici , și lăudate....acum chiar dacă își schimbă și locația , vizita nu i fac ....! Dar problema este că sunt mulți pe aici care ,caută și neprotejat 😁! Hai succes ! 

Postat
1 hour ago, jerry84 said:

E clar , eu nu știam de serviciile ei cum le oferă și ce oferă , doar din auzite de pe aici , și lăudate....acum chiar dacă își schimbă și locația , vizita nu i fac ....! Dar problema este că sunt mulți pe aici care ,caută și neprotejat 😁! Hai succes ! 

De-asta am si zis ca nu vreau sa insist pe subiect , am pus doar serviciile pentru cei interesati , mai departe , fiecare pe barba(pula) lui ✌️ 

• Like 1
  • Mersi 2
Postat
La 24.06.2025 la 22:26, nomentana a spus:

Știe cineva, ceva de colega ei?

Am revizitat eu fata .. plm la mine nici o data nu a zis de normal neprotejat .. la mine tot timpul e protejat...eu merg la ea pt un futai sanatos.

Acum sa revin la recenzie.

Are colega .. buna fata de pula si ea.. 

Nu e la fel de slim ca si Simona dar e bine conturata si are o pereche sa sani jucăuși... si un cur misto

Simona oral p/n normal p 150/300 

Colega o cheama Rebeca Oral p/n normal p fk 150/300 cu cim extra 50.  Asta e nr 0759320441

Am decis sa le iau pe amândouă chiar daca ele nu fac nimic între ele ..

La oral au stat amândouă în genunchi la marginea patului și îl sugeau pe asta mic pe rand .. priveliște de milioane.. ..

Acțiune bună ...râsete.. supt .. futut tot ce am vrut luate pe rand .. când una când alta .. si eu nebun .. la doggy o țineam pe una dintre ele în picioare lângă mine .. fk .. si participat si ea cu mâinile pe fundul colegei .. si viceversa ..terminat cim si puțin pe botic colegei .. cu ea în genunchi si Simona în picioare ținându-i parul .. frumos frumos .. si sigur le mai iau la o tura .. 

achitat pt toată nebuni 350 plus câte 50 de la mine.. ca miau ascultat ce îmi debita creierul la momentul respectiv. Dtd 35min cam asa ... iar ca si acțiune pana 18min ca nu sunt taur .. 

Le-am făcut poze la amândouă drept dovada .. 😈😈😈 si o sa le pun mai incolo 

Ca si note .. le dau per total .. 

Igena 10

Oral 8+

Normal 10

Cim 9

Gfe 10

Notele de mai sus sunt pt experienta cu ele .. 

Locatie bag pulan ea de buradac 52A nota 4 .. dar era curățenie.. deci mai punem ceva puncte .. 8

Dar pt un futai sanatos sa meritat.

Spor la futut baieti .. Maine am alta pe lista .. sa vedem ce o ieși..  

Azi nu mai am nevoie de pizada dupa astea 2 😵‍💫

• Like 2
  • Inimioara 1
Reputație: 231
Postat

scuze, da ce par are.. zici ca este un mop folosit

• Haha 2
  • Membru Premium
Reputație: 2504
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Reclame gratuite , când îi spui uneia după publi că ești după forum ...se schimbă total ....! Spor la făcut poze 😁! Mâine poimâine te vad cu numele"chelufotografu" 😁

• Haha 2
Reputație: 1262
Postat
Acum 3 ore, cheludmx a spus:

Am revizitat eu fata .. plm la mine nici o data nu a zis de normal neprotejat .. la mine tot timpul e protejat...eu merg la ea pt un futai sanatos.

Acum sa revin la recenzie.

Are colega .. buna fata de pula si ea.. 

Nu e la fel de slim ca si Simona dar e bine conturata si are o pereche sa sani jucăuși... si un cur misto

Simona oral p/n normal p 150/300 

Colega o cheama Rebeca Oral p/n normal p fk 150/300 cu cim extra 50.  Asta e nr 0759320441

Am decis sa le iau pe amândouă chiar daca ele nu fac nimic între ele ..

La oral au stat amândouă în genunchi la marginea patului și îl sugeau pe asta mic pe rand .. priveliște de milioane.. ..

Acțiune bună ...râsete.. supt .. futut tot ce am vrut luate pe rand .. când una când alta .. si eu nebun .. la doggy o țineam pe una dintre ele în picioare lângă mine .. fk .. si participat si ea cu mâinile pe fundul colegei .. si viceversa ..terminat cim si puțin pe botic colegei .. cu ea în genunchi si Simona în picioare ținându-i parul .. frumos frumos .. si sigur le mai iau la o tura .. 

achitat pt toată nebuni 350 plus câte 50 de la mine.. ca miau ascultat ce îmi debita creierul la momentul respectiv. Dtd 35min cam asa ... iar ca si acțiune pana 18min ca nu sunt taur .. 

Le-am făcut poze la amândouă drept dovada .. 😈😈😈 si o sa le pun mai incolo 

Ca si note .. le dau per total .. 

Igena 10

Oral 8+

Normal 10

Cim 9

Gfe 10

Notele de mai sus sunt pt experienta cu ele .. 

Locatie bag pulan ea de buradac 52A nota 4 .. dar era curățenie.. deci mai punem ceva puncte .. 8

Dar pt un futai sanatos sa meritat.

Spor la futut baieti .. Maine am alta pe lista .. sa vedem ce o ieși..  

Azi nu mai am nevoie de pizada dupa astea 2 😵‍💫

I-o fi fost rușine de colega sa zică, ca face si neprotejat. I-a propuneri tu data viitoare si zi ca ii dai 100 extra. Mie mi-a zis ca nu face cu oricine, deci tu ești oricine înseamnă.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...