Sari la conținut

Masaj relaxare plus extra

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
Postat

Salutare,saptamana care urmeaza o sa fiu la Cluj pentru o zi,imi poate recomanda cineva o maseuza care face masaj terapeutic plus happy ending la sfarsit? Sau macar masaj de relaxare plus extra. Multumesc 

• Oras:Zalau
  • Oras:Zalau
Postat

Recomand Ramona, avea topic aici. 

Azi am vizitat-o probabil pentru a 20-a oara in ultimul an. E o maseuza de top, doar sa ai primul talk cu ea placut, civilizat, gentleman.

Face un masaj de relaxare si erotic, care il simti pe ambele parti (relaxare in corp si erotism). Finalizarea la mine e prin oral cu prezervativ sau normal la fel. Sa nu te astepti la GFE, dar sa te astepti la povesti daca ai chef, ai cu cine. 

Aspectul Ramonei e pentru mine 9/10, intorci clar capul dupa ea la piscina, o milfana de top.

Apartament cu living mare, curat mereu, cu masa de masaj si pat. Tu alegi unde stai, pe pat vei primi mai multe pe partea de erotism + un masaj cu bucile care nu il vei uita repede.

Succes, fii politicos, gentleman, si sigur iese bine.

PS. Grija cu parcarea la mega, din cand in cand mai blocheaza rotile, parcheaza pe stradutele laterale de langa locatie.

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, Eminescu1994 a spus:

Recomand Ramona, avea topic aici. 

Azi am vizitat-o probabil pentru a 20-a oara in ultimul an. E o maseuza de top, doar sa ai primul talk cu ea placut, civilizat, gentleman.

Face un masaj de relaxare si erotic, care il simti pe ambele parti (relaxare in corp si erotism). Finalizarea la mine e prin oral cu prezervativ sau normal la fel. Sa nu te astepti la GFE, dar sa te astepti la povesti daca ai chef, ai cu cine. 

Aspectul Ramonei e pentru mine 9/10, intorci clar capul dupa ea la piscina, o milfana de top.

Apartament cu living mare, curat mereu, cu masa de masaj si pat. Tu alegi unde stai, pe pat vei primi mai multe pe partea de erotism + un masaj cu bucile care nu il vei uita repede.

Succes, fii politicos, gentleman, si sigur iese bine.

PS. Grija cu parcarea la mega, din cand in cand mai blocheaza rotile, parcheaza pe stradutele laterale de langa locatie.

Multumesc pentru recomandare. Ai numar de telefon sau link pentru topic?nu am gasit nimic aici cu numele ei. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 7 ore, bogdan44 a spus:

Multumesc pentru recomandare. Ai numar de telefon sau link pentru topic?nu am gasit nimic aici cu numele ei. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.