Sari la conținut

Bia 0753562300 - "Standard Issues" vol. II

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:-20.625676, 166.305804
Postat

Anunț

Poze (ale ei)

1c403a0dda456a48828261044c7be376.jpeg.324f2461dd9122819e71fa4355131b46.jpegd41894aba1bcb693c13d93df7fc19b852.jpeg.321f0e6626c787fea1630a365d0a3639.jpeg

Servicii

• ON
  • NP
  • FK

Tarife

• 150 finalizarea 30min
  • 300 ora

Extra

• CIM (100)

Contact◆◆◆◆◇◇

Mi-a oferit informații despre serviciile ei pe numărul 0753562300, împreună cu câteva poze care îi aparțin, dar cu programarea din timp e jale. Gen, o întreb despre disponibilitate, ea cică "nuj" 😂🤦‍♂️ . A trebuit să o informez despre prezența mea în zonă ca să o conving să mă aștepte, ea împărtășind ulterior și restul detaliilor despre cum să găsesc blocul.

Locație◆◆◆◆◇◇

Pare să opereze de obicei în zona mall Plaza, iar apartamentul unde fusesem eu emana o atmosferă modernă și destul de primitoare, iluminare bună, deci nu încerca să ascundă niciun detaliu legat de fizicul ei. Un lucru care mi-a atras atenția a fost că ușa bucătăriei era închisă, deși zicea că e singură, ceea ce ar putea ridica unele sprâncene. 🤨

Dormitorul nu arăta rău, cearceafurile nu erau pătate, iar TV-ul era pus pe ceva manele însă la volum acceptabil astfel încât să nu-mi tortureze canalul auditiv. Am fost dezamăgit să descopăr că nu erau prosoape disponibile. Baia, pe de altă parte, era curată și bine aprovizionată cu geluri de duș Balea edition, deși lipsea apa de gură, iar un prosop era convenabil plasat pe podea alături de cabina de duș.

Domnișoara

• Chip◆◆◆◆◆◇◇
    Trăsăturile ei sunt simpluțe și destul de fermecătoare, înfățișare naturală basically, exceptând o posibilă augmentare a buzelor, totuși nimic exagerat, cam cum le are milfeta Carmen de lângă Auchan Titan. Părul ei mediu spre lung de culoare șaten îi încadrează fețișoara cu ochii negri și expresivi și zâmbetul cald. Emană așa un vibe care amintește de fata aia humble dintr-un sat din regiunea Moldova care s-a șmecherit oleacă de îndată ce s-a mutat la oraș.
  • Corp◆◆◆◆◆◇◇
    O entitate zveltă de aproximativ 1,61m și o greutate până în 46kg. Sânii ei sunt mici, cu sfârcuri suculente înconjurate de areole roz delicat, pielea e albă fără pilozitate, fesele micuțe, bine conturate și ferme la atingere. În general întruchipează o siluetă feminină compactă lipsită de tatuaje ce bat la ochi, cu doar o mică cantitate de grăsime în plus în zona abdominală, care nu mi-a distras atenția.
  • Atitudine◆◆◆◆◆◆
    După ce și-a depozitat banii pe care i i-am dat din proprie inițiativă într-un loc sigur din bucătărie, ea s-a apropiat de mine și a început să mă sărute pe buze și să-mi facă labă cu una din mânuțele ei mici, continuând cu același lucru în pat până mi-o face ghioagă. Un lucru de remarcat este că s-ar putea să uite să-și închidă telefonul și să primească apeluri sau mesaje în timpul acțiunii. În afara momentelor intime, stilul ei de conversație este cam basic, deci s-ar putea să trebuiască să faci un mic efort pentru a menține o interacțiunea fluidă. Oricum ea e o fată modestă, nu face figuri și nici n-a fost vorba de fast-fuck.
  • Igienă
    N-au existat probleme majore, doar că am remarcat un miros foarte slab de salivă pe partea superioară a corpului ei, nimic covârșitor totuși sau poate mi s-a părut. În plus, nu s-a pregătit de duș și a purtat aceleași haine înainte și după activitatea noastră.

Oral◆◆◆◇◇◇

Simplu, aplică presiune asemănătoare unui vacuum doar on the tip, fără deep. M-a lăsat să-i ating capul în timp ce sugea și a continuat până i-am indicat să treacă la aparat.

Normal Protejat◆◆◆◆◆◇◇

Aplică puțin lubrifiant ca să își pregătească păsărica incredibil de strâmtă și caldă, fiind o provocare să-i rezist. Nu a menținut contactul vizual, dar era docilă și cooperantă, permițându-mi să preiau conducerea. În poziția misionar, o sărutam pe buze, gemea frumos, iar în doggy se mișca domol înspre mine și o țineam strâns de fundul obraznic. Deasupra nu și-o administrează intern pe toată însă se joacă binișor pe ea iar eu îi cuprind țâțișoarele feciorelnice cu ambele mâini.

Impresia Finală◆◆◆◆◇◇

Având în vedere calitatea serviciilor, 150/300 nu-l consider un tarif atât de rău, sărutul a fost un nice touch, cred că se poate escalada și la FK însă nu am fost interesat să încerc. Compania ei a fost plăcută, am avut câteva conversații scurte fără să mă simt grăbit și am apreciat că a fost relaxată în preajma mea. Nasol că e cam nepăsătoare de igiena clientului, adică pe căldurile astea te-ai aștepta să aibă o puzderie de prosoape la dispoziție...

◆ = "Excepțional" ◆ = "OK"

⬖◆ = "Așa și așa"

⬖◆ = "Mediocru"     ◆ = "Restanță"

• Like 13
  • Mersi 4
  • Inimioara 1

saulord.gif.44c6f5c5856d5aa0be097eabbadd67dd.gif

• Membru Premium
Postat
3 hours ago, boo123 said:

varsta?

Între 20-25 de ani, încă e prospețea.

etnie?

Nop. Trimite și poză cu fața dacă ceri. Acum văd că e în pauză, nu-mi răspunde la mesaje...

• Like 1
  • Mersi 1

saulord.gif.44c6f5c5856d5aa0be097eabbadd67dd.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...