Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: .
  • Oras:.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Like 2
  • Inimioara 3
  • Evee9696 a schimbat titlul în .
Reputație: 117
  • Oras:Bihor
Postat
1 oră în urmă, Evee9696 a spus:

Bună 😊  numele meu este Eve , am 20 de ani , 1,53 înălțime 😌, 49kg  ; am silicoane si un fund foarte drăguț 😁.

Sunt o persoană plină de energie, mereu cu un zâmbet pe buze și gata să aducă un strop de veselie în orice moment! Îmi place să cunosc oameni noi, să discutăm și să râdem împreună. Ador să petrec timp alături de cei care au simțul umorului și care știu să aprecieze o atmosferă relaxată și plină de distracție. Dacă ești în căutarea unei persoane care să facă orice moment mai plăcut, abia aștept să te cunosc și să ne bucurăm de fiecare clipă!😘

🌸 300  o finalizare  , oralul este protejat sau neprotejat în funcție de igiena , 69, sărutări corporale, masaj de relaxare.

🌸500 ora , cuprinde 2 finalizari , oralul este protejat sau neprotejat în funcție de igiena, 69, sărutări corporale , masaj de relaxare .

🚕deplasări - 600 ora 

Ca servicii extra :

🌸CIM     - 100 extra 

🌸COF    - 100 extra 

🌸URO    - 100 extra 

🌸ANAL  - 200 extra ( doar dacă mărimea nu este foarte mare / groasă 😩)

Programările se fac doar pe WhatsApp la numărul-  0748535705 

Program - 09:00- 23:00

Locatie Luceafărul (Str Ep Vasile Coman nr 5)

9C7F2457-72C8-4CC8-9A29-F597BAAD97F7.jpeg

IMG_4819.jpeg

IMG_4821.jpeg

IMG_4822.jpeg

IMG_4823.jpeg

9C7F2457-72C8-4CC8-9A29-F597BAAD97F7.jpeg

IMG_4819.jpeg

IMG_4822.jpeg

29D4FA12-0AE7-491D-8EC8-306726004E3A.jpeg

E68FF371-3400-4C51-A5C3-663A2133898D.jpeg

A9F826AD-8A9F-483E-A264-EA413FA147A6.jpeg

B41F6A21-1FE1-4BCD-B93C-54FBE62EBCEA.jpeg

IMG_4823.jpeg

21DC96E0-091D-4B6E-8A87-B4F49D075F67.jpeg

9F769822-5BDB-493D-A7CA-5D6E46371BBE.jpeg

Frumosa bijuterie ai acolo in fund.Dar nici fundul nu e de neglijat.

Te pup.

Sedere placuta.

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 155
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vă aștept la plajă , să mă dați cu ulei pe corp 🫢

• Like 1
  • Inimioara 2
Reputație: 189
  • Oras:oradea
Postat

Salutare. 

Vad ca sunt primul care scrie o recenzie la Oradea domnisoarei din titlu. 

Vazand pozele, mi am facut putin de timp si am vizitat o. Domnisoara, draguta, amabila, respectuoasa, m a astept intr un halat semitransparent prin care i se putea sanii absolut superbi si funduletul numai bun de pompat.

Am ales varianta 30 min, o finalizare, care a inceput cu un oral cu o atentie deosebita in zona inainte.

La normal am incercat intr o singura pozitie. Nimic de obiectat. Dupa ce am finalizat, de restul timpului Eve a dorit sa ma linisteasca cu un masaj la spate.

De cum am intrat in locatie, am apreciat faptul ca nu e pusa pe fast fuck si asta e de apreciat. 

As fi vrut sa stau 1 ora, doar ca timpul nu mi a permis, iar din pacate saptamana ce vine din cate am inteles de la ea va parasi orasul nostru.

Note

Locatie 10

Aspect, atitudine 8

OP, NP 8

Taxa de vizitator achitata 300 de lei 

Numa bine la toata lumea

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 19.06.2025 la 20:12, bopu a spus:

Salutare. 

Vad ca sunt primul care scrie o recenzie la Oradea domnisoarei din titlu. 

Vazand pozele, mi am facut putin de timp si am vizitat o. Domnisoara, draguta, amabila, respectuoasa, m a astept intr un halat semitransparent prin care i se putea sanii absolut superbi si funduletul numai bun de pompat.

Am ales varianta 30 min, o finalizare, care a inceput cu un oral cu o atentie deosebita in zona inainte.

La normal am incercat intr o singura pozitie. Nimic de obiectat. Dupa ce am finalizat, de restul timpului Eve a dorit sa ma linisteasca cu un masaj la spate.

De cum am intrat in locatie, am apreciat faptul ca nu e pusa pe fast fuck si asta e de apreciat. 

As fi vrut sa stau 1 ora, doar ca timpul nu mi a permis, iar din pacate saptamana ce vine din cate am inteles de la ea va parasi orasul nostru.

Note

Locatie 10

Aspect, atitudine 8

OP, NP 8

Taxa de vizitator achitata 300 de lei 

Numa bine la toata lumea

.

Reputație: -1
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Proaspat iesit de la Eve o minunatie de fata.

Programat pe whatsap, programare respectata.

Locatie Luceafarul, pentru mine top in oras. Aparatament curat, pat mare comod si cu oglinda in camera(pentru mine un aspect important)

A deschis usa o fata micuta dar frumoasa rau cu ochi frumosi si un corp perfect. Eu personal mor dupa fetele micute.

Actiunea a fost scurta din vina mea 🙁, iera prea perfecta pentru gustul meu.

A inceput cu scuipat pe junior si mangaiat apui un oral pasional cum imi place mie.

Op- 10

Apoi a venit peste mine priveliste minunata, piele fina(aspect important pentru mine) cu miscari fine, asa am si terminat.

NP- 9 dar sigur ma intorc si o sa aiba ocazia sa ajunga la 10.

Foarte comunicativa sau doar ne am potrivit asta nu am de unde sa stiu.

Pana duminica sta la noi in oras, eu personal sigur o sa o mai vizitez ca nu am terminat tot ce doream cu ea.

Multumesc frumos pentru tot Eve!

Si pofta buna 😉

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 20.06.2025 la 0:40, Lin019 a spus:

Proaspat iesit de la Eve o minunatie de fata.

Programat pe whatsap, programare respectata.

Locatie Luceafarul, pentru mine top in oras. Aparatament curat, pat mare comod si cu oglinda in camera(pentru mine un aspect important)

A deschis usa o fata micuta dar frumoasa rau cu ochi frumosi si un corp perfect. Eu personal mor dupa fetele micute.

Actiunea a fost scurta din vina mea 🙁, iera prea perfecta pentru gustul meu.

A inceput cu scuipat pe junior si mangaiat apui un oral pasional cum imi place mie.

Op- 10

Apoi a venit peste mine priveliste minunata, piele fina(aspect important pentru mine) cu miscari fine, asa am si terminat.

NP- 9 dar sigur ma intorc si o sa aiba ocazia sa ajunga la 10.

Foarte comunicativa sau doar ne am potrivit asta nu am de unde sa stiu.

Pana duminica sta la noi in oras, eu personal sigur o sa o mai vizitez ca nu am terminat tot ce doream cu ea.

Multumesc frumos pentru tot Eve!

Si pofta buna 😉

.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Inimioara 1
Postat

Vizitat Eve.

O experienta nereusit, dar cum se spune " mai bine sa iti para rau ca ai futut decat sa iti para rau ca nu ai futut" 🙂

Locația.  8….

Contact pe whatsapp

Aspect 

Corp : 8, skinny, fund sexy, sani operati. Per total un 7, nu ai intoarce capul dupa ea pe strada.

ON 5 . Scuipa, sterge, scuipa.... molfaie capul, dupa un minut pune prezervativul.

NP 5. implicare 0, am incercat doua pozitii, iti da impresia ca e o gonflabila drept urmarea la revedere erectie. Am terminat cu o laba trista, dus si plecat

Atitudine  4 , GFE 4. 

Igienă Ok

Preț.  300 

De recomandat... nu. Sunt oferte mult mai bune la 200/250 finalizare

Cloncluzie personala.  din pacate o laba trista.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 21.06.2025 la 18:01, tiribomflax a spus:

Vizitat Eve.

O experienta nereusit, dar cum se spune " mai bine sa iti para rau ca ai futut decat sa iti para rau ca nu ai futut" 🙂

Locația.  8….

Contact pe whatsapp

Aspect 

Corp : 8, skinny, fund sexy, sani operati. Per total un 7, nu ai intoarce capul dupa ea pe strada.

ON 5 . Scuipa, sterge, scuipa.... molfaie capul, dupa un minut pune prezervativul.

NP 5. implicare 0, am incercat doua pozitii, iti da impresia ca e o gonflabila drept urmarea la revedere erectie. Am terminat cu o laba trista, dus si plecat

Atitudine  4 , GFE 4. 

Igienă Ok

Preț.  300 

De recomandat... nu. Sunt oferte mult mai bune la 200/250 finalizare

Cloncluzie personala.  din pacate o laba trista.

.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 minute, Evee9696 a spus:

Mulțumesc ca ți ai făcut timp sa îmi lași această recenzie în care ai vrut intenționat sa îmi pătezi topicul ca să zic asa, ori din propria ta inițiativă ori sa ajuți o altă fată 😁. Dacă tu mi ai lăsat ca la corp am nota 8 , după tot tu scrii ca e o fată după care nu ai întoarce capul pe stradă 🫢.la gfe nu aveai de ce mă nota deoarece eu nu fac sărutări, au încercat colegi de aici din Oradea aseară să mă sperie, nu le a ieșit dar încearcă cu recenziile 😁. Am oameni care s-au întors de când am venit de 2/3 ori, dar mna , pentru ca mă comport urat și arăt urat 😁. Nu mai fiți răi .. nu costă nimic .( asta dacă ai fost , ca eu sunt ieșită în centru de ceva timp , tare îmi este ca nici nu ai fost la mine; oricum o zi minunată îți doresc )

Și alt lucru din care reiese ca nu ești un domn serios , mai degrabă o doamnă , ca să mă și amuz puțin , cum să fie Luceafărul locație de nota 8 , care locurile de parcare sunt lăsate la liber, momentan, deci toți clienții au loc de parcare , e în spate , e ferit de vazul tuturor și la 2 minute de centru . Puteai să îmi fi lăsat recenzia asta in prima zi când am venit nu cand eu mâine plec , nu ai fost prea smart 🥺. O zi frumoasă îți doresc și repet, nu mai fiți răi , este loc pentru fiecare! Pe restu Domnilor care chiar sunt Domni vă pup și vă aștept la un oral cu scuipat 🫢. 🩷

• Inimioara 1

Reputație: 117
Postat
La 19.06.2025 la 11:23, Evee9696 a spus:

Bună dragilor , sunt liberă de la ora 13:00 și lucrez până la ora 23:00🩷🍑 

Va rog și eu ceva frumos, persoanele care au fost la mine mi-ar putea lăsa o recenzie 😊

Vă mulțumesc și vă pup!

Pacat ca nu sunt in judet.

Si eu veneam la tine de 2_3 ori.Esti ce trebuie.

Te pup.

Si sa mai vii pe la Oradea.

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...