Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 19 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 19 Bună băieți, mă gândeam să vă fac o vizită zilele acestea! Ce spuneți? De asemenea, îmi puteți recomanda și niște zone ok? Mulțumesc!!
bybyka Reputație: 348 Postat Iunie 19 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Iunie 19 Salutare Ai putea încerca in următoarele zone: · Zona Str. Doamna Stanca · Zona City Residence · Zona Avangarden · Zona Str. Lemnelor · B-dul M. Viteazu · B-dul Vasile Milea -> bloc turn 1
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 20 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 20 ❤️Bună tuturor! Astazi voi fii disponibilă la voi in oras. Lucrez doar cu programări. ⭕200 lei finalizarea - 30 minute. ⭕400 lei ora - 2 finalizări!/ o finalizare + masaj de relaxare. ON/OP in funcție de igienă Normal Doar Protejat diferite poziții ( nu fac neprotejat nici contra cost) 69, sex între sani. Posibilitate de duș. ⭕Duș împreună extra 50 lei. ⭕Anal NU fac deloc. Am găsit locatie in zona Avantgarden. Programări pe WhatsApp ❤️
bybyka Reputație: 348 Postat Iunie 20 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Iunie 20 Topic Constanta
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 20 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 20 La 19.06.2025 la 13:59, Monicca a spus: Bună băieți, mă gândeam să vă fac o vizită zilele acestea! Ce spuneți? De asemenea, îmi puteți recomanda și niște zone ok? Mulțumesc!! Disponibilă până la ora 21.00 😇
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 21 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 21 Bună dimineața dragilor! Astăzi încep programul de la 11. Voi lucra pana la ora 23. 😘😘 Programări pe WhatsApp 1
tenache27 Reputație: 233 Postat Iunie 21 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 21 Am ieșit acum de la Monica și va scriu aici, sa nu va pierdeți și voi timpul și banii IMO. Locația e zona noua de blocuri de pe Zaharia Stancu. Apartament ok, tot ce trebuie, salteaua e puțin prea moale. Fătuca e o țigăncușă din sud. In apartament merg manele la TV, dresuuri cu model leopard. Clasic. Ca atitudine, încearcă să fie plăcută, nu e sictirită. La fața okish, sâni foarte lăsați, fund nicicum. Nu e deloc pe gustul meu. Acțiunea a fost submediocră. Un ON mecanic, deloc adânc, chiar shalow tare, mecanic, am simțit și dinții putini. Aici as da nota 4. Finalizarea orala (extra 100 lei) e o gluma, se retrage până când buzele abia ating canalul de ejaculare și sta așa. M-am chinuit sa termin, ceea ce e rar pt mine, de obicei la ora termin rapid. La LOT e foarte slaba actiunea: țopăit mecanic și repetitiv, nicio unduire din solduri, nimic. Nu simteam nimic. Nota 4 și aici. Experiența slabă de tot, nu recomand. Mecanic, doar să facă bani. 3 1
zimbru1 Reputație: 257 Postat Iunie 21 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 21 Acum 4 ore, tenache27 a spus: Am ieșit acum de la Monica și va scriu aici, sa nu va pierdeți și voi timpul și banii IMO. Locația e zona noua de blocuri de pe Zaharia Stancu. Apartament ok, tot ce trebuie, salteaua e puțin prea moale. Fătuca e o țigăncușă din sud. In apartament merg manele la TV, dresuuri cu model leopard. Clasic. Ca atitudine, încearcă să fie plăcută, nu e sictirită. La fața okish, sâni foarte lăsați, fund nicicum. Nu e deloc pe gustul meu. Acțiunea a fost submediocră. Un ON mecanic, deloc adânc, chiar shalow tare, mecanic, am simțit și dinții putini. Aici as da nota 4. Finalizarea orala (extra 100 lei) e o gluma, se retrage până când buzele abia ating canalul de ejaculare și sta așa. M-am chinuit sa termin, ceea ce e rar pt mine, de obicei la ora termin rapid. La LOT e foarte slaba actiunea: țopăit mecanic și repetitiv, nicio unduire din solduri, nimic. Nu simteam nimic. Nota 4 și aici. Experiența slabă de tot, nu recomand. Mecanic, doar să facă bani. Mersi dau o bere🍺
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 21 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 21 Acum 4 ore, tenache27 a spus: Am ieșit acum de la Monica și va scriu aici, sa nu va pierdeți și voi timpul și banii IMO. Locația e zona noua de blocuri de pe Zaharia Stancu. Apartament ok, tot ce trebuie, salteaua e puțin prea moale. Fătuca e o țigăncușă din sud. In apartament merg manele la TV, dresuuri cu model leopard. Clasic. Ca atitudine, încearcă să fie plăcută, nu e sictirită. La fața okish, sâni foarte lăsați, fund nicicum. Nu e deloc pe gustul meu. Acțiunea a fost submediocră. Un ON mecanic, deloc adânc, chiar shalow tare, mecanic, am simțit și dinții putini. Aici as da nota 4. Finalizarea orala (extra 100 lei) e o gluma, se retrage până când buzele abia ating canalul de ejaculare și sta așa. M-am chinuit sa termin, ceea ce e rar pt mine, de obicei la ora termin rapid. La LOT e foarte slaba actiunea: țopăit mecanic și repetitiv, nicio unduire din solduri, nimic. Nu simteam nimic. Nota 4 și aici. Experiența slabă de tot, nu recomand. Mecanic, doar să facă bani. Imi pare rău dar nu stau pe strada menționată 😂😂
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 21 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 21 ❤️Programări pe WhatsApp pana la ora 23.❤️
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 22 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 22 La 20.06.2025 la 8:18, Monicca a spus: ❤️Bună tuturor! Astazi voi fii disponibilă la voi in oras. Lucrez doar cu programări. ⭕200 lei finalizarea - 30 minute. ⭕400 lei ora - 2 finalizări!/ o finalizare + masaj de relaxare. ON/OP in funcție de igienă Normal Doar Protejat diferite poziții ( nu fac neprotejat nici contra cost) 69, sex între sani. Posibilitate de duș. ⭕Duș împreună extra 50 lei. ⭕Anal NU fac deloc. Am găsit locatie in zona Avantgarden. Programări pe WhatsApp ❤️ ❤️Disponibilă ❤️
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 22 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 22 La 21.06.2025 la 17:06, Monicca a spus: ❤️Programări pe WhatsApp pana la ora 23.❤️ Disponibilă ❤️ ultima seara!
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 28 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 28 ❤️ Bună tuturor! Am revenit în oraș la cererea voastră mă găsiți disponibilă începând cu ora 14.00, pentru programări mă găsiți pe WhatsApp 😍 vă aștept să ne cunoaștem și să ne umplem timpul de bucurie✋🫶 ⭕Servicii oferite : ON/OP în funcție de igienă Normal Doar protejat Diferite poziții Masaj de relaxare 69 Sex între sâni Cadou : 200 lei finalizarea 30 minute 400 lei ora ( 2 finalizări / 1 finalizare + masaj de relaxare) ⭕600 lei ora Deplasare doar la Hotel. ❤️Pupici 😍
Hodin Reputație: 126 Postat Iunie 28 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 28 Ești în Sibiu dar ești disponibilă și în Alba? Cum vine asta ?
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 28 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 28 Acum 2 ore, Hodin a spus: Ești în Sibiu dar ești disponibilă și în Alba? Cum vine asta ? Am fost în Alba. Mi se decalase câteva ore plecarea către Sibiu ✋
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 29 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 29 Bună dimineața dragilor, zi frumoasă tuturor ❤️ disponibilă pe WhatsApp, pupici 😘😘
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 29 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 29 Dispo pana la 23 😘
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 30 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 30 Hello 🥰 disponibila pana la 23. 00 ❤️
Monicca Reputație: 99 Postat Iunie 30 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 30 Acum 9 ore, Monicca a spus: Hello 🥰 disponibila pana la 23. 00 ❤️ Disponibilă pentru programări 😘
Monicca Reputație: 99 Postat Iulie 1 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iulie 1 Bună dimi, disponibilă până la 23.00 ❤️ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum