Sari la conținut

BIANCA 0759554933💥Anal

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salutare și bine v-am găsit !

Ma gândesc să vă fac o vizită de duminică , m-ar interesa să știu cat de bine primită aș fi și dacă mă ajutați cu ceva locații cat de cat ok și pentru voi 

Pentru ca am avut cateva cereri de a vă vizita ma gândesc sa trec și pe la voi , măcar două zile , ca oricum îmi sunteți în drum și vreau să văd ce oameni fain o să cunosc și la voi în oraș  

Va aștept mesajele pe whatsapp și să specificați ca îmi scrieți de la Piatra Neamț  vă pup și sper să cooperăm bine 😌 🤪🤪

IMG_1827.jpeg

Reputație: 535
  • Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

Topic Suceava

• Like 1
Reputație: 266
  • Oras:Antarctica (casa de vacanta); Novgorod
  • Oras:Antarctica (casa de vacanta); Novgorod
Postat

Bună, Bianca. 

Noi la PN suntem persoane de treabă (cel puțin userii cu care am interacționat eu pe forum). Te așteptăm. Eventual, cum ai spus și tu, stai două zile și îți formezi tu o opinie despre noi (eu cred ca o sa îți cădem cu tronc).  Cât despre zone….daca întrebi…te rog întreabă pe general (dacă nu vrei sa îți faci off-topic) 😅. Succes! 

• Like 1
Reputație: 154
Postat

Salutare, numai noroc din asta am sa plec de duminică în concediu când apare ceva frumos în oraș 🤣, despre zone centrală sau precista sunt mai multe parcări cu plată sa nu stam cu gândul la mașină ca am parcat aiurea. Ședere plăcută și spor

• Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 44 minute, exPulaul a spus:

Bună, Bianca. 

Noi la PN suntem persoane de treabă (cel puțin userii cu care am interacționat eu pe forum). Te așteptăm. Eventual, cum ai spus și tu, stai două zile și îți formezi tu o opinie despre noi (eu cred ca o sa îți cădem cu tronc).  Cât despre zone….daca întrebi…te rog întreabă pe general (dacă nu vrei sa îți faci off-topic) 😅. Succes! 

Mersi de sfat 💋

• Oras:Piatra Neamț
  • Oras:Piatra Neamț
Postat

Bună!

Eşti bine-venită la PN, mai ales că nu sunt prea multe oferte pe anal (total?) pentru doritori. Succes!

• Like 1
Vizitator
Postat

Olaaa , nu cred ca ajung duminica la voi , momentan nu imi găsesc cazare dar poate weekendul viitor 🙈🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

Postat
Acum 26 minute, Biancaxxx22 a spus:

Olaaa , nu cred ca ajung duminica la voi , momentan nu imi găsesc cazare dar poate weekendul viitor 🙈🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

Îmi pare rău pentru colegii, da mai bine pentru mine 🤣🤣 te așteptăm cu drag 

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 2 ore, andem a spus:

Îmi pare rău pentru colegii, da mai bine pentru mine 🤣🤣 te așteptăm cu drag 

M-am răzgândit , am gasit cazare duminică ajung la voi 🤪🤪🤪

Vizitator
Postat
Acum 8 ore, Sturmghesutz a spus:

Bună Bianca! Cum dam de tine după ce ajungi în Piatra?

Neața ! 
o sa anunț când sunt acolo 🫣

Vizitator
Postat

Îmi pare rău dar nu mai pot ajunge mi-a venit menstruatia și nu pot lucra 

Postat
1 oră în urmă, Biancaxxx22 a spus:

Îmi pare rău dar nu mai pot ajunge mi-a venit menstruatia și nu pot lucra 

Cum țin astrele cu mine🤣, te așteptăm după ce îți trec problemele, odihna plăcută 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.