Sari la conținut

Andreea 18 ani 0738296781

Postări Recomandate

Postat

Aici probabil ca pestisorul sta pe afara, intrucat are locatie pe Aleea Caminelor, iar acolo fiind garsoniere, nu pra are unde sa-l piteasca

Nu am fost la ea, doar am intrebat de servicii, tarife si locatie....

• Membru Premium
Reputație: 1444
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat

• Oras:Pitesti
Postat
Acum 1 oră, Pricinosu a spus:

Aici probabil ca pestisorul sta pe afara, intrucat are locatie pe Aleea Caminelor, iar acolo fiind garsoniere, nu pra are unde sa-l piteasca

Nu am fost la ea, doar am intrebat de servicii, tarife si locatie....

Si cat a zis?

Postat
Acum 54 minute, Pricinosu a spus:

200 cu 400....servicii clasice

Cam mult...

Postat

Stai asa, ca nu am intrebat si de ON sau altceva....Nu de alta dar vad ca e la moda finalizarea 200 + 50 ON, +50 FK, +50 finalizare orala + + + pana ajungi la 400-500 o tragere. Iar daca ai norocul sa te duci dupa ora 21, inca 100 (ca au inceput sa practice si faza asta de kkt). Si fac chestia asta pentru ca sunt destui veniti de prin toate comunele judetului care le ofera banii astia, ca nici ele n-ar cere daca ar vedea ca nu tine...

• Like 1
Postat

Zice ca face doar oral si normal, +50 oral nep. Arata bine, am confirmat pe whatsap, insa am intrebat o de preludiu, sarutari corporale, 69, face cica ea nu face asa ceva. Din asta se intelege direct ce fel de atitudine are, eu nu m-as risca chiar daca arata bine ca si slim teen, eu find mega amator de genul de fete

Postat
Acum 2 ore, C.Darwin a spus:

Zice ca face doar oral si normal, +50 oral nep. Arata bine, am confirmat pe whatsap, insa am intrebat o de preludiu, sarutari corporale, 69, face cica ea nu face asa ceva. Din asta se intelege direct ce fel de atitudine are, eu nu m-as risca chiar daca arata bine ca si slim teen, eu find mega amator de genul de fete

Deci fast fuck....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...