Sari la conținut

Oral calitativ

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Bună ziua domnilor! Vă rog să îmi recomandați o doamnă/domnișoară pricepută la oral NP și care să accepte din finalizare orală, nu doresc normal sau anal. Nu sunt din oraș, stau doar două zile și nu aș vrea să risc. Din ce am văzut pe forum ar fi de ales dintre Dana și Claudia de la Top. După ce am văzut pozele și recenziile aș merge la Claudia însă vă rog, dacă se poate, să mă mă sfătuiți și voi. 
Vă mulțumesc!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 2 ore, primulsuspect a spus:

Bună ziua domnilor! Vă rog să îmi recomandați o doamnă/domnișoară pricepută la oral NP și care să accepte din finalizare orală, nu doresc normal sau anal. Nu sunt din oraș, stau doar două zile și nu aș vrea să risc. Din ce am văzut pe forum ar fi de ales dintre Dana și Claudia de la Top. După ce am văzut pozele și recenziile aș merge la Claudia însă vă rog, dacă se poate, să mă mă sfătuiți și voi. 
Vă mulțumesc!

Mergi la  oralul pe care îl dorești cu finalizare orala dar extra poți merge la @Valentina123 că este mai bun al lui Claudia,dar daca preferi genul slim !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.