de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Amada,cica pe acasa tv baga telenovele interesante...Ia niste popcorn,tranteste-ti fundul pe canapea si lasa barfa de prost gust...ori poate esti frustrata si vrei sa faci si tu parte din 'musuroi'! Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Daca asta ai inteles, nu te mai baga in seama ca si asa prea multa lume te respecta... Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Bine atunci!Pofta buna! Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Amada, este o situatie, ca si multe altele dealtfel petrecute intr-o viata reala, in care adevarul este undeva la mijloc.In privat am vorbit cu amandoi.Eu le-am dat dreptate la amandoi.Amandoi sunt caposi.E mai bine sa fi spus parerea mea aici, stiind si fiind convins ca nu am cui sa-i dau dreptate, sau ca am vorbit in privat ?Ia spune?De fapt tu sigur alegi sa speli covoarele cu spectatori.Eu am crezut ca e mai bine asa. Daca eu consideeram ca dreptatea este de partea unia dintre ei, fii sigura ca imi spuneam parerea, nu stateam eu asa...ne.:vorbit))) Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Oly, nu mai arunca cu noroi, daca ar sti toti cate rufe murdare am...Eu le spal in particular pana cineva mi le scoate in fata...Nu vb de mine...Ai vorbit zici cu amandoi si s-a ajuns aici...Trebuie sa ai o parere....Dar de, decat sa fii futut, mai bine futi! Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Eu zic sa asteptam "discursul" lui giorge69, pe care-l percep ca un om bun, discurs care va lamuri situatia.Zici ca il percepi ca pe un om bun....si de ce nu ai spus asta inca de la inceputurile acestui topic?Chiar ti se pare OK ca un user ca Giorge69 sa fie bannat doar pe baza acuzelor aduse de o .............. ca `nebunici`???Omul (giorge69) a stat cu voi la masa,ati mancat,ati baut....chiar va mancat pizda capul,bai nene?Suntem multi p-aici care asteptam momentul in care `nebunici` o sa dea din casa si user-ii care-i umfla sau ii dubleaza/tripleaza recenziile pe topicul ei.....oare??? Treziti-va-n pula mea ,ca o sa ajungeti sa va treziti cu zdremte gen...nu dau nume... la usa casei care sa va ceara diferenta de 25 ron 1 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 stropi,stropi,stropi! Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Eu le-am dat dreptate la amandoi.Amandoi sunt caposi.Oly,parerea ti-ai spus-o pe forum din momentul in care ai inceput s-o lingi in pizda pe Sorina din culcare in sculare....restul e fix pula Daca,dupa cum sustii ca ai intervenit in privat in discutiile dintre ei si ai fi fost impartial asa cum vrei sa pozezi pe forum, ai fi intervenit inca de la inceputurile acestui topic pentru a calma spiritele....acum pari a fi exact ala care se da drept eroul pizdii dupa ce s-a slobozit razboiul Rusine! 1 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Aprilie 4, 2014 stropi,stropi,stropi!na belea, cine te.....a stropit? Ploua la tine sau te-a stropit cineva asa cum meriti? Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Aprilie 4, 2014 sfantule, cu parere de rau iti spun, schimba numele userului si fa o laba...sa te eliberezi...ai prea multa energie..plm ))) Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Oly,parerea ti-ai spus-o pe forum din momentul in care ai inceput s-o lingi in pizda pe Sorina din culcare in sculare....restul e fix pula A...pai fii atent la diferenta dintre noi. Eu o ling real...tu o lingi virtual. Ai 1-0 la pauza ))))Ahahaaa... Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Aprilie 4, 2014 a....ca tot imi aduc aminte cate ceva. Nu m-am bagat intre ei stii de ce? Pentru ca sunt oameni maturi, vaccinati. Ma doar'n pix ce va iesi de aici si cine va castia ceva sau cine va pirde ceva.Eu o sa ma comport la fel cu amandoi si de aici inainte, nu s-a schimbat nimic. Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 na belea, cine te.....a stropit? Ploua la tine sau te-a stropit cineva asa cum meriti? Ma refeream la faptul ca iar a inceput sa ploua cu cacat si multi nu poarta umbrela! ia-ti si tu o umbrela altfel o sa puti! Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 4, 2014 sfantule, cu parere de rau iti spun, schimba numele userului si fa o laba...sa te eliberezi...ai prea multa energie..plm )))Normal,cand spui lucrurilor pe nume........hai sa divagam si daca s-ar putea sa ducem subiectul topicului catre o bannare ceva,nu? ca noi suntem vechi pe forum si ni se cuvin toate cele,nu?Beli-ne-am direct fix in fatza pulii cu cca 3-4-5 metri :laugh2 E 1-0 la pauza? Meciul cu Sorina,ai? sa mori tu?Din partea mea iti doresc sa ai fara numar la 0 in meciul cu mine fute-o,linge-o si pupo-n cur pana consider eu de cuviinta ca ar trebui sa-ti spun `piua` Vorba lui Xoxo....`ai di pula voastra` Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Nu te rade ma,ca ai dreptate :laugh2 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Rosca? Incantat!Sorin Rosca Stanescu...ai belit pula Ma gandeam sa mi-o belesti tu dar asta chiar ar fi sunat gay! Te pup! Recunosc cu mana pe inima, cand vrei tu ai mare haz....de ce doar cand vrei tu, de ce? :laugh2 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Sorina, ai pus botul la picon? Mare greseala fata mosului! Pe bune, ai un interes, ce p.... te bagi intre noi? Cu cat se masoara litrul baut ssi cel debitat? Sorina , te rog, pt sanii tai, respecta-te 3 1 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Aprilie 4, 2014 picon can o ia pe ... una mca este zmeu! Iti arat poze cu. el ... vesel! 3 2 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Sorina, ai pus botul la picon? Mare greseala fata mosului! Pe bune, ai un interes, ce p.... te bagi intre noi? Cu cat se masoara litrul baut ssi cel debitat? Sorina , te rog, pt sanii tai, respecta-teN-am inteles mare lucru,dar iti dau LIKE :laugh2 Alexandre,tu esti ma? 1 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Eu am inteles, nu m-a facut sa ma simt mai bine, dar sunt lamurita... Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Cand am scris asta, ma gandeam la Oy...Dar e perfect valabil pt amandoi.... Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 660 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Aprilie 4, 2014 N-am inteles mare lucru,dar iti dau LIKE :laugh2 Alexandre,tu esti ma? Dupa cum scrie el e )))) Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Sunt curios cine si cati isi va/vor lua jucariile si va/vor pleca! Dati-o dracului de treaba! 2 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Pt Pisic.... In cazul in care gasesti vreunul cu conturi multiple, eu zic sa nu-l banezi, dar nici sa nu-l ierti. Sa mearga la Amada si sa faca acolo recenzie. Daca mai scapa! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum