Sari la conținut

Izabela 20 ani - 0761567842

Postări Recomandate

Reputație: 290
  • Oras:Pussy land
Postat

Am sunat acum este o pustoaica blonda ochii caprui  slim frumoasa rău nu îmi venea sa cred ca e pe bune dacă eram acasă ma duceam direct la ea

Preturile sunt de 150 cu 250 ora cine vrea sa se duca sa mi spună ce am ratat eu nu pot sa ajung ca sunt plecat în deplasare duceți-vă ca nu mai sta decât 2 zile și spuneti-mi ce am ratat bafta băieți. Face si confirmare video asa am vazut-o.

• cleopatra01 a schimbat titlul în Izabela 20 ani - 0761567842
Postat

Mai are doua colege una bruneta și alta blonda vedeți și voi ce și cum.Locatie în spate la partide.

Postat

Încă ceva face totul protejat asa mia spus și lucreaza mai mult afara duceți-vă eu m-as fi dus dar na . În locatie sunt 3 fete una blonda cu tatuaje multe , Izabela pustoaica beton cu care am vorbit si nu prea are tatuaje iar cealaltă e o fata mai bruneta cu un tatuaj pe umăr draguta tinerica.

• Oras:Ploiesti
Postat

3 fete, dacă merg și 3 handralai și are și peștele treabă în bucătărie stai mai înghesuit ca în tramvai dimineața 😂😂😂😂

Serios acum…cum să mergi măi nene la una care stă cu alte două? Ce spune asta despre ea? Ce spune asta despre tine? Jesus…

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
22 minutes ago, smartdick said:

3 fete, dacă merg și 3 handralai și are și peștele treabă în bucătărie stai mai înghesuit ca în tramvai dimineața 😂😂😂😂

Serios acum…cum să mergi măi nene la una care stă cu alte două? Ce spune asta despre ea? Ce spune asta despre tine? Jesus…

Înseamnă mai multe posibilități stai drecu acasă și fa laba nu te ai plimbat  tu mai mult ca mine sa sti.

• Haha 1
Postat

Am înțeles cocos, mușchii tăi minte nu are, capul îl ai doar să nu plouă în gât, sexul e sex, indiferent de care parte a pulii te afli 😂😂😂

P.S. : și ca să vezi ca nu îți port ranchiuna, îți las aici câteva semne de punctuație și niște “i”…le iei tu și le folosești la nevoie, unde crezi tu ca s-ar potrivi : - , . ? ! ‘ iiiiiiii . : - - , , , . “ “ !

cu plăcere 👍

• Haha 1
Postat
9 hours ago, smartdick said:

Am înțeles cocos, mușchii tăi minte nu are, capul îl ai doar să nu plouă în gât, sexul e sex, indiferent de care parte a pulii te afli 😂😂😂

P.S. : și ca să vezi ca nu îți port ranchiuna, îți las aici câteva semne de punctuație și niște “i”…le iei tu și le folosești la nevoie, unde crezi tu ca s-ar potrivi : - , . ? ! ‘ iiiiiiii . : - - , , , . “ “ !

cu plăcere 👍

Ai învățat bine la scoala silabiseste în timp ce dai limbi în pizda și adaugă punctuație și virgula în timp ce lingi  savarina sau anusul premiantul clasei sau șeful clasei cu sifoane la ochii și pixuri la piept ce mai iubeai pixurile colorate.

Postat

Mi-am adus aminte cu cine seamănă cu Dana Rogoz  când avea 19 ani(Abracadabra )

• Haha 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Am vizitat eu fata, locația în spate la partide. Sincer, este oribilă, 40 kg maxim,a avut o naștere de curând, mică, pricăjită, sânii 2 bucăți de piele lăsați până la buric, se văd urme pe corpul ei de zici că a avut 10 nașteri una după alta, față comună, să nu zic urâțică, am pus-o întâi să se dezbrace ca să văd cu ce ma confrunt, e plină de bube pe fund. Atitudinea de țărancă a ieșit din ea când i-am spus că nu rămân, voia bani pt deranj, și-a chemat colegele gen sa facă circ. Cine erau colegele? Luiza aia cu normalul neprotejat și încă o țigancă bruneta. Au încercat ele o vrăjeală dar am ieșit din apartament direct, n-am mai stat la discuție, într-o ploaie de înjurături. 5star nu știe ce plm vede la ele dar numai invers face recomandările, cred că e fumat. 

• Haha 1
Postat
51 minutes ago, VasileIon123 said:

Am vizitat eu fata, locația în spate la partide. Sincer, este oribilă, 40 kg maxim,a avut o naștere de curând, mică, pricăjită, sânii 2 bucăți de piele lăsați până la buric, se văd urme pe corpul ei de zici că a avut 10 nașteri una după alta, față comună, să nu zic urâțică, am pus-o întâi să se dezbrace ca să văd cu ce ma confrunt, e plină de bube pe fund. Atitudinea de țărancă a ieșit din ea când i-am spus că nu rămân, voia bani pt deranj, și-a chemat colegele gen sa facă circ. Cine erau colegele? Luiza aia cu normalul neprotejat și încă o țigancă bruneta. Au încercat ele o vrăjeală dar am ieșit din apartament direct, n-am mai stat la discuție, într-o ploaie de înjurături. 5star nu știe ce plm vede la ele dar numai invers face recomandările, cred că e fumat. 

Eu nu am fost doar mi-a făcut confirmare pe camera și nu arata rău pustoaica copila  nu am vazut-o dezbrăcată nu știu cum e v-am și spus duceți-vă și spuneti-mi ce am pierdut.

Orcum.aici unde sunt eu sunt o gramada de filipineze și thailandeze skinny toate ma iubesc și ma înconjoară. Spor la buci băieți.

Așteptăm și alte recenzi. 

• Haha 1
Postat
56 minutes ago, VasileIon123 said:

Mor 😄😄😄😄😄 te-au spurcat .

Postat

Așteptăm mai multe  recenzii de la useri mai vechi nu de la cei care își fac cont azi.

Postat

Am vrut să merg și eu astăzi la această fată împins fiind de convingerea lui @5star ca este belea puștoaica…evident ca odată ajuns acolo mi-au spus toate 3 ca ele nu își dau pizda și bubele și sictirul și jegul pe oricine, îl așteaptă pe adoratul, pe the one and only, pe cel care mult a umblat muuult prin lume și peste tot a stârnit pasiuni mistuitoare! Am încercat cu bani extra, cu promisiunea ca fac recenzie top, orice Banene, orice…dar nu și nu, ca ele îl vor doar pe nota5….aia e, pierderea mea 😁

• Haha 1
Postat
2 hours ago, smartdick said:

Am vrut să merg și eu astăzi la această fată împins fiind de convingerea lui @5star ca este belea puștoaica…evident ca odată ajuns acolo mi-au spus toate 3 ca ele nu își dau pizda și bubele și sictirul și jegul pe oricine, îl așteaptă pe adoratul, pe the one and only, pe cel care mult a umblat muuult prin lume și peste tot a stârnit pasiuni mistuitoare! Am încercat cu bani extra, cu promisiunea ca fac recenzie top, orice Banene, orice…dar nu și nu, ca ele îl vor doar pe nota5….aia e, pierderea mea 😁

Taci dracu de prost 

• Haha 1
Postat

Nu te enerva cocoșel ca le deprimi pe fetele alea care te adoră 😂😂😂! Ești șeful lor, zeul iubirii, cel mai deștept ( glumesc, evident ), cel mai zen ( ești copt de nervi pe interior ) , cel mai haios ( reclama la nefericire te vezi )…serios acum, cat de tristă este viața ta de ești atât de înrăit? 

• Minus 1
Reputație: 4562
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Acum ce sa zic..îl știm pe titi.. dar de data asta nu a fost acolo.. a spus ca doar prin camera a văzut-o.. deci .. na..

Bine si daca se ducea..știm.. el fute rapid si pleacă.. slaba sa fie in rest zero pretenții.. ce naiba 

• Like 1
  • Haha 1

Postat

a mea e trista? a ta e continuare fără buget ce cacanar ia de aci o frunza de cactus .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...