Axcwweqr Reputație: 12 Postat Iunie 25 Telefon: 0730775289 Oras:Arad Indisponibila Telefon: 0730775289 Oras:Arad Indisponibila Postat Iunie 25 🤗 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25 Postat Iunie 25 Bine ai venit! In ce zonă aproximativă vei avea locația? Și întrebarea evidenta, care e semnificația și cum ti-ai ales numele? E fascinant numele, mă atrage 😁
jocrep1 Reputație: 1512 Postat Iunie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 25 Nu prea reușesc sa înțeleg cum e sex oral protejat dar cu CIM. Undeva nu se leagă... sau e protejat și la finalizare îl dam jos sa fie CIM? Ar fi chiar o noutate pentru mine. S-auzim de bine! 1
Axcwweqr Reputație: 12 Postat Iunie 25 Telefon: 0730775289 Oras:Arad Indisponibila Telefon: 0730775289 Oras:Arad Indisponibila Autor Postat Iunie 25 Acum 1 minut, jocrep1 a spus: Nu prea reușesc sa înțeleg cum e sex oral protejat dar cu CIM. Undeva nu se leagă... sau e protejat și la finalizare îl dam jos sa fie CIM? Ar fi chiar o noutate pentru mine. S-auzim de bine! Pro/ne în funcție de igienă , va trebui să corectez eu . 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25 Postat Iunie 25 Ah tu ești Eleni rebranded 😁 Ai vrut să vii acum câteva săptămâni la nou dar nu ai mai reușit. M-ai făcut un pic curios.
jocrep1 Reputație: 1512 Postat Iunie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 25 La 500 ora cu CIM inclus parca suna bine. Din ce am văzut ai atu la cum arăți dar sper și serviciile sa fie ok (nu prea reiese din trecut). Am văzut ca a întrat Bolojan cu tăierile deja... pe Buc era 200€ ora Astept corectarea erorilor de scriere și preturile dacă este ceva extra sau e tot ce scrie inclus. S-auzim de bine!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25 Postat Iunie 25 Acum 10 minute, jocrep1 a spus: La 500 ora cu CIM inclus parca suna bine. Din ce am văzut ai atu la cum arăți dar sper și serviciile sa fie ok (nu prea reiese din trecut). Am văzut ca a întrat Bolojan cu tăierile deja... pe Buc era 200€ ora Astept corectarea erorilor de scriere și preturile dacă este ceva extra sau e tot ce scrie inclus. S-auzim de bine! Da, e un pic confuz față de topicul pe București...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum