miles Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2010 Postat Septembrie 5, 2010 O stie cineva pe domnitza ?BISEXUALA accept cupluri de orice varsta,iar pentru tine distinse domn iti pot oferii sex normal,oral cu finalizare.Curata si discreta te astept in apartamentul meu din Baba Novac.Pentru programari suna la: 05 Sep 13:52 0723962374
quasar Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2010 Oras:Bcuresti Oras:Bcuresti Postat Septembrie 6, 2010 Saptamana asta merg la ea, cred ca e frumoasa.O stie cineva pe domnitza ?BISEXUALA accept cupluri de orice varsta' date='iar pentru tine distinse domn iti pot oferii sex normal,oral cu finalizare.Curata si discreta te astept in apartamentul meu din Baba Novac.Pentru programari suna la: 05 Sep 13:52 0723962374 [/quote']
ciocan Reputație: 382 Postat Octombrie 12, 2010 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Octombrie 12, 2010 Uhm, nu e credibil, pe AT are alte poze, bineinteles false. Totusi un telefon de confirmare nu ar strica
bogdan Reputație: 18 Postat Octombrie 13, 2010 Postat Octombrie 13, 2010 Pe AT are si aceste poze , suspecte dealtfel
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum