Sari la conținut

Andreea Total 0727623537

Postări Recomandate

• Oras:Sud
  • Oras:Sud
Postat

Salutare 

Am contactat domnișoara la numărul din titlul.

Tel  0727623537

Anunt 

Noua la voi . Servicii totale Drobeta-Turnu Severin - Matrimoniale https://share.google/eHEuezYtzfdkRNmqS

Mai are 2/3 anunturi  cu același număr. 

La telefon destul de cumsecade , mi a înșirat detaliile foarte comunicativa .

Adresa ...Calonfirescu ....o scara in minus cu locația care o știam eu . 

Apartament este ok ....am fost invitat in sufragerie ...actiunea s a desfășurat pe o canapea . Are si Ac dar nu merge ....pfff bine ca a fost răcoare 

Atitudine ....cam rece .

Igiena ....nimic suspect .

Dress Code...o rochiță negra transparenta foarte scurta. 

Acțiune....oral , normal , anal si CIM.

Am optat pentru clasic oral si normal .

Oral ...daca nu ești atent te investe cu guma ...am punctat acest aspect si  a fost fără guma .Două/trei minute , anemic se folosea si de mana , nimic special .

Normal ....3 poziti  aici a fost mai bine , părea ca trăiește momentul si spre final când am văzut o ca își musca buzele si a dat drumul la sonor ...m am concentrat sa termin .

Timp

17 min pe ceas .de când am sunat la interfon pana am plecat. 

Bănuți 150 de lei in cazul meu ....pt anal 100 iar pentru CIM 50 .

ASPECT 

bruneta , par lung , skinny , sanii mici cu sfarcuri eretice , dar nu ai voi să îi atingi . Mie mi a placut , dar fiind rece , nu o să o mai deranjez. 

De recomandat....fiecare cu norocul sau . Probabil cu altcineva sa aibă alta atitudine. 

Numai bine. 

• Like 5
  • Inimioara 1
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat

Vizitat si eu domnisoara ieri. Locatia tot acolo.
Fata de pove cu mine a fost mai reusita experienta :)) Am vorbit si foarte mult, s-a purtat exemplar fata, din punctul meu de vedere pro-client.

Decartat 350 lei pt 1h ON(nu am vrut EU sa mai fac si normal) + 1x CIM.
Dupa primul numar in care surprinzator am finalizat in 5-6 minute maxim, am stat la vreo 2 tigari am vorbit destul de multe lucruri cu ea, e o fata calumea din punctul meu de vedere.
Al 2 lea numar a fost mai lung s-a chinuit, si-a dat interesul si nu am plecat normal, am finalizat tot CIM, i-am mai decartat 50 lei deci per total 400 lei pentru 50-55 minute DTD nu m-a grabit deloc, la telefon n-a raspuns, mi se pare ca nici nu l-am auzit telefonul ca suna(poate o fi fost pe silent)

Deci
Fata: 9,5 ca atitudine si aspect
ON: de 8,5-9, daca era un pic mai hard era de 9,5-10
NP: nu am punctat

De revenit, da. De recomandat, pt cei care vor CIM in Severin si din punctul meu de vedere cu mine a fost foarte dulce fata ca atitudine.

O zi faina.

• Like 4
Postat
Acum 4 minute, GCapone a spus:

Vizitat si eu domnisoara ieri. Locatia tot acolo.
Fata de pove cu mine a fost mai reusita experienta :)) Am vorbit si foarte mult, s-a purtat exemplar fata, din punctul meu de vedere pro-client.

Decartat 350 lei pt 1h ON(nu am vrut EU sa mai fac si normal) + 1x CIM.
Dupa primul numar in care surprinzator am finalizat in 5-6 minute maxim, am stat la vreo 2 tigari am vorbit destul de multe lucruri cu ea, e o fata calumea din punctul meu de vedere.
Al 2 lea numar a fost mai lung s-a chinuit, si-a dat interesul si nu am plecat normal, am finalizat tot CIM, i-am mai decartat 50 lei deci per total 400 lei pentru 50-55 minute DTD nu m-a grabit deloc, la telefon n-a raspuns, mi se pare ca nici nu l-am auzit telefonul ca suna(poate o fi fost pe silent)

Deci
Fata: 9,5 ca atitudine si aspect
ON: de 8,5-9, daca era un pic mai hard era de 9,5-10
NP: nu am punctat

De revenit, da. De recomandat, pt cei care vor CIM in Severin si din punctul meu de vedere cu mine a fost foarte dulce fata ca atitudine.

O zi faina.

"Al 2 lea numar a fost mai lung s-a chinuit, si-a dat interesul si nu am plecat normal" -- nu am plecat neterminat* am vrut sa scriu

• Like 1

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Da..plm.

Mi-am răspuns singur.

Am căutat..ceva cu Zurich girls..german moloz..

Cum pana mea să fie reale?.Doar nu suntem copii.

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.