alexzal35 Reputație: 246 Postat Septembrie 3 Oras:Cluj-Napoca & Zalău Oras:Cluj-Napoca & Zalău Postat Septembrie 3 Acum 14 minute, Jabbawoockee a spus: Salutare no venit inapoi fata ? Nu stiti? E la Baia Mare. Poți da o fugă până în reședință Maramureșului, e aproape de Satu Mare și am înțeles că fata chiar merită.
Jabbawoockee Reputație: 0 Postat Septembrie 4 Postat Septembrie 4 Ok dar doar azi mai e acolo de aia am intrebat daca urmatoarea ei locatie e sm sau nu ?
Anubis666 Reputație: 2 Postat Septembrie 5 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Septembrie 5 Acum 15 ore, DianaDidii a spus: Ce am văzut aici n-am mai văzut în viața mea in alt oraș vreodată😂 e plin de proști. M-am saturat de voi in două zile, ceva execrabil. Mă doare fix in cur de părerile voastre, v-am mai demonstrat o data. Bătaie de joc ce îi aici. Nici nu mai are rost sa înșir câte am pățit un două zile😂 sa vină la BM cine are nervi puternici că îți trebe aici. Pe mine nu mă mai chemați veci aici că n-are rost. Am plecat. Atenție șogori sa nu supărați această ființă drăgălașă care se pare că jignește pe toată lumea în alte orașe .Eu clar nu o sa mai calc pe la ea 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum