Sari la conținut

0750717336

Postări Recomandate

• Oras:Bacău
Reputație: 41
  • Oras:Bacau
Postat

Sta pe prelungirea Bradului,La ultima vizita,o pitica de prin ardeal,curata dar fumatoare,poze reale,eu i-am dat 100 de fiecare data,ON

+NP,...merge pentru o descarcare.

Raspunde la telefon in timp ce o suge .

Postat
Acum 10 minute, varud76 a spus:

Sta pe prelungirea Bradului,La ultima vizita,o pitica de prin ardeal,curata dar fumatoare,poze reale,eu i-am dat 100 de fiecare data,ON

+NP,...merge pentru o descarcare.

Raspunde la telefon in timp ce o suge .

Dar măcar e cea din poze? Sau arata asemănător sau ma sperii când o vad? :)))

Eu vorbisem la telefon cu ea și a susținut ca sunt reale pozele 

Reputație: 41
Postat

Are mai multe anunturi,in unele pozele sunt reale.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Acum ieșit de la ia..Am fost pentru un oral N..de nota 10 ..fără figuri și foarte de treabă ..

Postat

Am vizitat-o și eu în cele din urmă 

E destul de pitica, nu e cine știe ce vorbăreață, dar poți întreține o vorba  cu ea , arata destul de ok, sânii destul de mici, fundul sa spunem ca i se potrivește la cât e de mica, pozele sunt reale, poate în cele cu fata are ceva filtru de înfrumusețare. 

Servicii clasice, igiena ok , un oral bunisor și cu atenție asupra zonelor adiacente, ceva tentații de deep, la normal pusă deasupra a obosit destul de repede, schimbat alte doua poziții și finalizat în dogy, unde ai un pic de priveliște. 

Pentru fabuloasa suma de 100 de lei nr eu zic ca se merita, adică nici nu m am simițit grăbit, dar nici nu am primit acum nustiu' ce fantasme, e o suma corecta pentru ceea ce oferă. 

Spor sa aveți! 

Postat

Am vizitat și eu domnița asta, este un raport bun preț/calitate, arată destul de bine, carnea tare pe ea, pielea albă cu ceva tatuaje discrete, brunetă cu ochii albaștri, destul de serviabilă, dar nu este pentru pretențioși. Are ușoare probleme la dantură, dar o suge bine, fără să simți dinți, face și finalizare orală în 100 lei, recomand pentru o descărcare.

Are cam 150 cm, destul de bine proporționată, sânii tari, păsărică discretă, funduleț micuț și tare.

A stat și căpriță, își face bine treaba, se udă natural, igiena foarte bună, nu am simțit niciun fel de mirosuri.

Locația pe Prelungirea Bradului, accesibilă pentru parcare, nu am simțit miros de țigară sau de mâncare, etc.

Apreciez o notă de 8,5 și cred că este o opțiune bună.

Să auzim numai de bine!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...