Sari la conținut

0732107546 - Renata

Postări Recomandate

• Oras:Petroșani
Postat

Am vizitat titulara, tarife 200/400.tipa arata bine la corp, frumușică la fata, sâni nu foarte mari dar frumoși, e "creola". Mi s-a părut din atitudine puțin fitoasa. Cu mine a vb însă frumos, s-a comportat ok, am optat pentru o finalizare că nu eram prea relaxat cu timpul, dar practica un oral bun, așa că n-am rezistat prea mult. Mie unul mi-a plăcut cum arată mai ales fundul ăla bombat care mi-a făcut cu ochiul, deci voi revenii pentru aprofundare 😅, chiar daca 400 e cam mult și fetele nu au auzit de recesiune 😅😅😅. Să aveți spot domnilor

• Like 1
  • Oras:Petrosani
Postat
Acum 7 minute, Mikelle87 a spus:

Am vizitat titulara, tarife 200/400.tipa arata bine la corp, frumușică la fata, sâni nu foarte mari dar frumoși, e "creola". Mi s-a părut din atitudine puțin fitoasa. Cu mine a vb însă frumos, s-a comportat ok, am optat pentru o finalizare că nu eram prea relaxat cu timpul, dar practica un oral bun, așa că n-am rezistat prea mult. Mie unul mi-a plăcut cum arată mai ales fundul ăla bombat care mi-a făcut cu ochiul, deci voi revenii pentru aprofundare 😅, chiar daca 400 e cam mult și fetele nu au auzit de recesiune 😅😅😅. Să aveți spot domnilor

Ms de recenzie.daca o vizitez las si eu o recenzie..are servicii ok?

• Like 1
Postat

Eu nu pot detalia, am avut parte doar de oral...când voi sta mai mult revin cu detalii

• Oras:San Antonio, Texas
Postat

Păi da cum mă bro, ai plătit-o 200 doar pentru oral🤣

Adică a făcut doar oral cu tine și normal nu, e jale îmi e de ajuns să zic direct pas😂

• Like 3
Postat

Vizitat titulara topicului,fata e frumusica vbeste frumos,creola,dar la acțiune pusa pe graba..abia incepusem cu oralul si spune "na cum vrei"hai doggy..incep sa dau dupa 2 minute "mai ai"?eu as fi revizitat-o spunea ca are clienti,dar asa pe fuga..spun pas..pret mare 200 pentru viteza..😁

• Like 3
Postat
La 11.07.2025 la 14:35, WABAKiiJR a spus:

Păi da cum mă bro, ai plătit-o 200 doar pentru oral🤣

Adică a făcut doar oral cu tine și normal nu, e jale îmi e de ajuns să zic direct pas😂

Colegi....200 finalizarea, daca eu am finalizat din oral...ce vrei sa o bata pe fata😅😅😅 nu suntem toți așa futaciosi...olimpici...ști ce zic. Aici împărtășim experiențe. Nu te trimite nimeni forțat, faci ce vrei

Postat
3 hours ago, Mikelle87 said:

Colegi....200 finalizarea, daca eu am finalizat din oral...ce vrei sa o bata pe fata😅😅😅 nu suntem toți așa futaciosi...olimpici...ști ce zic. Aici împărtășim experiențe. Nu te trimite nimeni forțat, faci ce vrei

Păi lasă bă 🤣 experiențe da nici să te ia de prost.. 200 doar pentru oral‼️😂 măcar din bun simț, respectiva putea să îți ia numa 100 lei, sau măcar să îți fii dat înapoi 50 lei,  dacă ai făcut doar oral cu ea și normal nu, în fine ce să mai zic, prea multe retardate care iau bani din orice, azi mâine ajung să ne ceară și 50 lei pentru prezervativ, 50 de lei pentru că ajungi la ea la ușă, 50 de lei că să fuți mai încet că daca dai tare, mă doare, scuze scuze 😂 da ok, mereți fraților la care vreți dacă sunteți bogați, eu încerc să vă scot puțin ochii să nu vă mai lăsați păcăliți în halu ăsta de ele, dar na, faceți ce vreți.

On 7/13/2025 at 4:24 PM, Schreech said:

Vizitat titulara topicului,fata e frumusica vbeste frumos,creola,dar la acțiune pusa pe graba..abia incepusem cu oralul si spune "na cum vrei"hai doggy..incep sa dau dupa 2 minute "mai ai"?eu as fi revizitat-o spunea ca are clienti,dar asa pe fuga..spun pas..pret mare 200 pentru viteza..😁

Uite aici recenzie scurtă și la obiect, e pe grabă fătuca, deci e de evitat sută la sută, să fii prost să te duci la asta.

• Like 1
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...