Sari la conținut

Maya - bruneta minion - 0761758421

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
Acum 15 minute, s3f a spus:

Alt TOPING stil insula iubirii sa mor 🤣

il scoatem pe Jeorge acum :)) 

• Like 1
  • Haha 1
Reputație: 2474
Postat
3 hours ago, Mayaa21 said:

Caravana Din Dragoste cu Mircea Radu 🤣🤣🤣

Hai sa-ti spun si eu. Eu voi spune si cu bune si cu mai putin bune dar si cu rele. Rezumat. Oral 7. Esti micuta si e de inteles. Normal 8 si putin. Nu mi-a displacut, dar intr-o alta situatie as fi venit la marire. De ce nu mai vin la marire? Intre clienti se lasa loc, macar sa faca dus cel care pleaca. Si daca pleaca fara dus, adica vai mama lui pe fuga ca vina clientul urmator, macar alea 3-4 min sa ajunga la masina fara sa dea nas in nas in fata blocului cu urmatorul. Eu tin la discretie. Cu alte cuvinte ai niste lucruri de pus la punct vis-a-vis de banda rulanta. Esti mai eficienta ca Sameday-ul, doar ca in treaba asta nu merge asa. 

• Like 5
Reputație: 23
  • Telefon: 0761758421
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 40 minute, Orb1t a spus:

Hai sa-ti spun si eu. Eu voi spune si cu bune si cu mai putin bune dar si cu rele. Rezumat. Oral 7. Esti micuta si e de inteles. Normal 8 si putin. Nu mi-a displacut, dar intr-o alta situatie as fi venit la marire. De ce nu mai vin la marire? Intre clienti se lasa loc, macar sa faca dus cel care pleaca. Si daca pleaca fara dus, adica vai mama lui pe fuga ca vina clientul urmator, macar alea 3-4 min sa ajunga la masina fara sa dea nas in nas in fata blocului cu urmatorul. Eu tin la discretie. Cu alte cuvinte ai niste lucruri de pus la punct vis-a-vis de banda rulanta. Esti mai eficienta ca Sameday-ul, doar ca in treaba asta nu merge asa. 

Mulțumesc pentru vizita 🫶

Legat de acest aspect eu nu pot spune cuiva daca a ajuns mai devreme sa nu stea in fata blocului 🫣(pare rau) ,eu încerc pe cât posibil sa evit 🥲

Tocmai din aceasta situatie am ales aceasta locație sa fie cât mai retarasa si fara vecini🤗

❤️

• Like 1
Reputație: 2474
Postat
8 hours ago, Mayaa21 said:

Mulțumesc pentru vizita 🫶

Legat de acest aspect eu nu pot spune cuiva daca a ajuns mai devreme sa nu stea in fata blocului 🫣(pare rau) ,eu încerc pe cât posibil sa evit 🥲

Tocmai din aceasta situatie am ales aceasta locație sa fie cât mai retarasa si fara vecini🤗

❤️

Nu m-ai inteles. El nu statea in fata blocului. El avea deja semnalul de urcare fiind in miscare catre usa blocului cand eu abia ieseam pe usa. Lasa-ti un timp intre vizite si vei avea de castigat. 

Reputație: 23
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 : 🥰𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭/𝐧𝐞𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭 î𝐧 𝐟𝐮𝐧𝐜ț𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐠𝐢𝐞𝐧𝐚 🥰𝐬𝐞𝐱 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭 🥰𝐟𝐨𝐨𝐭𝐟𝐞𝐭𝐢𝐬𝐡 🥰𝐬𝐞𝐱 î𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐬â𝐧𝐢 🥰𝐬ă𝐫𝐮𝐭ă𝐫𝐢 𝐜𝐨𝐫𝐩𝐨𝐫𝐚𝐥𝐞🥰𝐩𝐨𝐳𝐢ț𝐢𝐚 𝟔𝟗🥰𝐟𝐚𝐜𝐞𝐬𝐢𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠🥰𝐦𝐚𝐬𝐚𝐣🥰𝐜𝐨𝐛 (𝐨𝐫𝐢𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐩)🥰ș𝐢 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐦𝐢𝐜𝐢 𝐟𝐚𝐧𝐭𝐞𝐳𝐢𝐢🥰𝐏𝐑𝐄Ț𝐔𝐑𝐈-𝟐00𝐋𝐞𝐢(𝐎 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞) 𝟒0𝟎𝐋𝐞𝐢(𝐎 𝐨𝐫𝐚+𝐌𝐚𝐬𝐚𝐣 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐱𝐚𝐫𝐞)

𝐍𝐮 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭 𝐚𝐧𝐚𝐥,𝐧𝐮 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐛𝐫𝐢𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞 ș𝐢 𝐛𝐢𝐧𝐞î𝐧ț𝐞𝐥𝐞𝐬 𝐧𝐮 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭 𝐜𝐮 𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐢𝐦ă 𝐄𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬 𝐂𝐈𝐌/𝐂𝐎𝐅20250804_175648.jpg.f7e14e042b1f8be6cffa32ce593a1ac9.jpg20250804_180959.jpg.c226990407a29054e0cfce465f947f68.jpg

20250804_175718.jpg

20250804_180201.jpg

IMG_20250804_180816_873.jpg

IMG_20250614_031043_866.jpg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Am vizitat-o si eu pe Maya in aceasta seara si tot ce pot sa spun e ca mi se pare ok. A raspuns rapid pe whatsapp si in 15 min eram la ea la usa.

Locatia 9 - E curata si spatioasa. Patul scartaie un pic, dar macar salteaua e confortabila.

Aspect 10 - O tipa tanara, cu aspect placut, machiata si sani cu care te poti juca.

OP 8.5 - A trezit-o de cum a pus gura pe ea. Nici pastilele alea albastre nu cred ca fct atat de repede.

NP 8.5 - Am schimbat pozitiile, cand caprita, cand ea pe spate, ca sa ma joc si cu sanii, si cu funduletul ei. Nu ma suparam daca auzeam cateva gemete, dar in acelasi timp nu m-am simtit grabit deloc. Telefonul a fost pe silent, nu a verificat ceasul. 

Overall, not bad, not awesome. Just good. Iar just good e mai ok decat un fast fuck de pe publi

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat

Eu nu știu cum puteți promova asa ceva.  Nu se califica nici măcar de publi. Ce aveti ma?  

• Like 3
  • Haha 1
  • Confuz 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

• Oras:undevaț
  • Oras:undevaț
Postat

Am fost acum 10 minute la domnisoara,ce pot spune este ca tot ce se aude de ea de rau nu este adevarat,eu cel putin am fost foarte multumit 

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 ore, carpe_diem a spus:

Fac recenzia asta pentru @novice2018 ca tot e confuz. 

Am ajuns la fata atras de pozele postate și de câteva recenzii ale unor colegi cu care nu prea ma potrivesc la gusturi dar nu mi-am ascultat intuiția. 

Am întrat în apartament, fata miniona, adevărat, dar nu are un corp după care sa întorci capul, mai degrabă îl întorci în alta parte. M-a mâncat undeva sa spun ca stau o ora ca asa vorbisem, și la mine vorba e vorba. Am cerut un prosop sa ma dusez și abia mi-a dat după ce am insistat. M-am pus pe pat după ce am întrat în vorbă ca să destind atmosfera deși nu ma atrăgea in nici un fel. Mi-a cerut banii înainte, (ca la curve) sa nu cumva sa fug cu ei. A făcut un oral de nici nu mi s-a sculat ca n-avea cum și după ce mai aveam puțin sa ma ridic sa plec am zis ca poate cine știe ce balerina e la normal și hai sa încerc...dupa un minut nu am mai rezistat și m-am ridicat sa plec. Nu aveam de ce sa stau o ora ca nu exista pic de atracție acolo. O laba dacă fac și tot ma simt mai castigat. Nu e deloc sexy, nu știu ce ii atrage pe alții mai ales sa ceara fk🤣🤣

Una din cele mai proaste experiente avute. 

Am dat 400 de lei practic sa fac un dus. 

Cum puteți spune de fata asta ca e ce trebuie?  

Oral 4

Normal 4 

Nimic plăcut. Nu revin în veci. 

• Like 4

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
2 hours ago, carpe_diem said:

Credeam ca doar mie mi se pare ca face to face nu arata asa incitantă precum in pozele de aici 😅

nu e vorba ca sunt editate ci de faptul ca in poze te întărâta iar în realitate invers

Sunt de acord cu colegul cu cârpe în tot ce a spus 😅 

• Like 5
Postat
Acum 6 ore, madaa69 a spus:

Credeam ca doar mie mi se pare ca face to face nu arata asa incitantă precum in pozele de aici 😅

nu e vorba ca sunt editate ci de faptul ca in poze te întărâta iar în realitate invers

Sunt de acord cu colegul cu cârpe în tot ce a spus 😅 

in poze arata genial,in realitate...cam 50% :D micuta 1.55,sasaita (zici ca are 15 ani) :)) ,la corp arata bine nimic de zis, dar ca servicii nu sunt de acest tarif....avem in CT la 250 cu mult peste. Dar asta e.

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
Acum 7 ore, strykerkid a spus:

in poze arata genial,in realitate...cam 50% :D micuta 1.55,sasaita (zici ca are 15 ani) :)) ,la corp arata bine nimic de zis, dar ca servicii nu sunt de acest tarif....avem in CT la 250 cu mult peste. Dar asta e.

Este foarte mica de statura,nici nu cred ca are mai mult de 1,50m.Cind am fost eu le ea,era cu o colega și aia tot așa mica de statura și slaba.Am plecat de la usa și i-am spus lui Maya ca ar fi bine sa puna niste poze reale și fără filtre

Postat
Acum 8 ore, artur.86 a spus:

Este foarte mica de statura,nici nu cred ca are mai mult de 1,50m.Cind am fost eu le ea,era cu o colega și aia tot așa mica de statura și slaba.Am plecat de la usa și i-am spus lui Maya ca ar fi bine sa puna niste poze reale și fără filtre

eu cand am fost nu avea colega dar a zis ca nu poate face una alta ca e obosita si ca ii este rau si ca tre sa ii vina spiridusii :)) am acceptat am zis ca na...totusi sa ii dau o sansa....dar e prea micuta de statura si nu prea flexibila....nu prea poate pozitii,etc...am inteles-o dar trebuia sa imi fi spus ea nu si cam asta era.... :)) nu sa ne chinuim dar per toatal un 6/10 si clar nu o sa mai ma duc... :)  iar ca servicii......cum am mai zis...sunt la 250 ora in cta...unde ba baiatule...iesi de iti tremura picioarele :)) aici....iesi cu al 3-lea picior schiopatand ... :))) 

• Like 1
  • Haha 2

Postat

Am ajuns la domnisoara, programare ușoară pe WhatsApp. 

Locația ei este cu tot ce îți dorești, dar piesa de rezistenta este chiar ea....o fata frumoasa cu mult bun simț!

Te fute de toți banii....asa că mergeți cu încredere!

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...