Sari la conținut

Maya - bruneta minion - 0761758421

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 14 ore, spiritoflick a spus:

este de etnie pusa pe japca....asa ca stati parcati  si asteptati alte fete daca vreti ceva bun....aici iei o ora si stai 20 minute :)) da banii inapoi nu ii mai vezi :))) pfiuuu oarba dupa tine :))  mai si zice in mesaj ca faci cim si fk ...o pula :)) doar sa agate prostii .....pacat...si forumul asta se stricara.... 

Chiar te rog sa arati mesajele...este specificat klar ca asa ceva nu...aici nu trebuie sa minți ca să fii in rand cu lumea cum este situatia ta...de etnie poate esti tu...va place sa dați cu noroi fara sa cunoașteți...par de etnie 🤣🤣🤣🤣

Cine a fost la mine poate sa confirme ca nam dat afara pe nimeni sau sa zic ca fac ceva si nu am facut...probabil vii din partea "colegelor"

Reputație: 35
  • Oras:Constanța
Postat
Acum 2 ore, Mayaa21 a spus:

Chiar te rog sa arati mesajele...este specificat klar ca asa ceva nu...aici nu trebuie sa minți ca să fii in rand cu lumea cum este situatia ta...de etnie poate esti tu...va place sa dați cu noroi fara sa cunoașteți...par de etnie 🤣🤣🤣🤣

Cine a fost la mine poate sa confirme ca nam dat afara pe nimeni sau sa zic ca fac ceva si nu am facut...probabil vii din partea "colegilor"

IMG_20250630_153644_105.jpg

Am fost si eu la aceasta domnișoara, din păcate recenziile lăsate sunt adevărate face cel mai prost oral, se grăbește sa ti puna prezervativul sa o futi. Aici cei drept te lasă să dai în ea cât de tare vrei dar nici pizda nu e așa de stramta, e destul de lărgută. Ca și aspect este ok, miniona cu un cur mare, dar îți trebuie pula sa o simți. Eu unul nu o sa mai revin, dacă tot am ajuns la ea am pus o capra și am dat în ea cât de tare am putut. Am văzut ca te lasa sa te joci cu degetele în pizda ei, asta pentru cei pasionați. 

• Like 1
  • Haha 1
Reputație: 1280
  • Oras:constanta
Postat

Sincer o aveam pe lista ... 

Ma gândesc dacă ii fac o vizita... sa aprob ce zic colegi sau poate are ea dreptate .

Ma gândesc.. 😅

• Haha 1
Vizitator
Postat

✌️✌️✌️IINDISPONIBILA ✌️✌️

• Oras:Constanta
Postat
La 13.07.2025 la 12:33, Mayaa21 a spus:

Din pacate o mare majoritate sunteti învățați sa abuzați sa împingeți sa forțați...nu vreau sa intru in polemici...dar faceți parte din cei 10% care sunt nemulțumiți de orice... ms frumos pentru com 😘😘

Nu mai știi cum sa o dai acuma , chiar nu vezi ca majoritatea clienților care ți au trecut pragul se plâng....

• Like 1
Postat
La 13.07.2025 la 16:38, PussyHunter1 a spus:

Salut ! Nu am exagerat cu absolut nimic . Am descris absolut experienta mea . Dacă citești recenzia , am specificat clar ca la oral nici eu nu am fost încântat,  are de îmbunătățit acest aspect , cu mine nu a fost o experienta de fast fuck,  chiar m am uitat la ceas când am ieșit din apartament,  28 minute . 

Nu e treaba mea cum își gestionează domnișoara activitatea,  dar dacă majoritatea spun acest lucru, înseamnă că așa este . 

Eu am descris strict întâlnirea cu mine 

Tu cred ca ești peștișor de aur ca ești singurul care a lăsat recenzie bună 😂😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 29 minute, Gigel473 a spus:

Tu cred ca ești peștișor de aur ca ești singurul care a lăsat recenzie bună 😂😂😂😂

Probabil când a auzit de forum, fiind primul s-a comportat oke, am specificat și eu în recenzie ca oralul lasa de dorit , se poate îmbunătăți. 

În rest , cu mine acțiunea a decurs exact cum am specificat.  După primele recenzii negative mi-a scris și m-a întrebat dacă pot șterge topicul . Deci e clar ca eu am fost puțin norocos , chiar îmi pare rău pentru ce a urmat dar nu e treaba și nici responsabilitatea mea . Eu am vizitat o la 3 dimineața și chiar a fost oke, nu wow însă nici o experienta nașpa.  

A postat pe forum ca este indisponibila însă are anunțurile pe publi24, deci se înțelege de la sine . 

Ti-am răspuns asa ca poate și alții cred asta, n-am nicio treaba , am avut cont vechi ani de zile , am vizitat zeci de fete, niciodată nu am făcut recenzii la măgărie 

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 1 oră, PussyHunter1 a spus:

Probabil când a auzit de forum, fiind primul s-a comportat oke, am specificat și eu în recenzie ca oralul lasa de dorit , se poate îmbunătăți. 

În rest , cu mine acțiunea a decurs exact cum am specificat.  După primele recenzii negative mi-a scris și m-a întrebat dacă pot șterge topicul . Deci e clar ca eu am fost puțin norocos , chiar îmi pare rău pentru ce a urmat dar nu e treaba și nici responsabilitatea mea . Eu am vizitat o la 3 dimineața și chiar a fost oke, nu wow însă nici o experienta nașpa.  

A postat pe forum ca este indisponibila însă are anunțurile pe publi24, deci se înțelege de la sine . 

Ti-am răspuns asa ca poate și alții cred asta, n-am nicio treaba , am avut cont vechi ani de zile , am vizitat zeci de fete, niciodată nu am făcut recenzii la măgărie 

M-ai inteles gresit...aici sunt comentarii si de la oameni care nu m-au vizitat...probabil si-au dorit dar este posibil sa fie prea scump pentru ei...pur si simplu andmin-ul nu își face treaba...sa verifice măcar ce com-uri am...mau deranjat 2 comentarii cel cu 30 de secunde care spune ca asa nu asa nu...eu nu am facut asta niciodata si cel care spune ca sunt de etnie...in rest fiecare ce oferiți asta promiți...sunt tratata ca o bucata de carne si aroganta...va tratez ca pe 200 de lei...mai presus de toate suntem oameni...dar nu știți sa apreciați cand un om este real sunteti învățați sa fiți mințiți frumos cu poze fake sau editate ❤️

Cat despre comunicare comunic cu cine am ce vorbi...va repet am 21 de ani...in viata reala nu as sta de vb cu 5% din multi de aici care lasa comm

Exista si excepții bineînțeles care stiu ce este bunul simt si rușinea 

Citiți bine ce scrie minion 

Atat am avut sa va spun aici 🤗🤗

Va pup 

Vizitator
Postat
La 13.07.2025 la 19:26, spiritoflick a spus:

este de etnie pusa pe japca....asa ca stati parcati  si asteptati alte fete daca vreti ceva bun....aici iei o ora si stai 20 minute :)) da banii inapoi nu ii mai vezi :))) pfiuuu oarba dupa tine :))  mai si zice in mesaj ca faci cim si fk ...o pula :)) doar sa agate prostii .....pacat...si forumul asta se stricara.... 

@pisicuts ar fi bine sa evaluezi acest com...nu am pacalit pe nimeni pot confirma colegi de forum care stau toată ziua aici 

Vizitator
Postat

Nu vreau sa par aroganta...sau ca vreau sa va păcălesc...poate aveti asteptari ca gasiti vreun deep sau ceva iesit din comun,serviicle mele sunt cat se poate de normale...dar asta nu însemna ca v-am pacalit sau sunt pe fast fuck sau ca am pasarica mare cum scriu unii,ar trebui sa se gandeasca ca la ei este problema nu la mine atata timp ca nu sta prezervativul ca e mica...nu a plecat nimeni fara sa termine din ce imi amintesc si toti cu zâmbetul oe buze...dar din pacate asa sunteti învățați sa fim falși unii cu alții...eu nu ma supar unde este dreptate...dar este si hate 

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, johndoe23 a spus:

da hatte cu 2 de t este sigur..

Acum poti sta liniștit 🤗

Postat
Acum 1 oră, Mayaa21 a spus:

M-ai inteles gresit...aici sunt comentarii si de la oameni care nu m-au vizitat...probabil si-au dorit dar este posibil sa fie prea scump pentru ei...pur si simplu andmin-ul nu își face treaba...sa verifice măcar ce com-uri am...mau deranjat 2 comentarii cel cu 30 de secunde care spune ca asa nu asa nu...eu nu am facut asta niciodata si cel care spune ca sunt de etnie...in rest fiecare ce oferiți asta promiți...sunt tratata ca o bucata de carne si aroganta...va tratez ca pe 200 de lei...mai presus de toate suntem oameni...dar nu știți sa apreciați cand un om este real sunteti învățați sa fiți mințiți frumos cu poze fake sau editate ❤️

Cat despre comunicare comunic cu cine am ce vorbi...va repet am 21 de ani...in viata reala nu as sta de vb cu 5% din multi de aici care lasa comm

Exista si excepții bineînțeles care stiu ce este bunul simt si rușinea 

Citiți bine ce scrie minion 

Atat am avut sa va spun aici 🤗🤗

Va pup 

Bună! Am înțeles,  eu nu te critic dar nici nu îți iau apărarea.  Ma simt oarecum prost ca eu am deschis topicul, am relatat fix experienta mea și după au urmat doar recenzii negative .

Nu știu ce fel de oameni ai întâlnit, dacă spui ca nu ai sta de vorba nici măcar cu 5% , însă oameni suntem cu toții.  Dacă vezi ca un client nu se potrivește pe tiparul tău, după primele minute de socializare poți anula, decât sa fie o experienta nașpa pentru amândoi.  

200 lei nu e un tarif chiar mic , poate un coleg muncește o zi pentru banii aia și seara vrea și el un momente de relaxare și primește fix invers . 

Ar trebui sa te gândești asa, iar dacă cineva nu îți inspira un vibe bun, nu are o igiena oke sau orice altceva, anulează și evita situațiile de genul . E ultima intervenție a mea pe topic, mi-a părut bine de cunostinta și îți doresc succes 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 3 ore, Mayaa21 a spus:

@pisicuts ar fi bine sa evaluezi acest com...nu am pacalit pe nimeni pot confirma colegi de forum care stau toată ziua aici 

:)))))))) crezi ca daca ii dai tag lui pisicuts iti schimba etnia sau cum ? :)) eu spun ce am constatat si punct. Cand iti zice unu hai mai e cum mai e dar cand iti zic 5....eu zic ca nu are rost....tu faci ce vrei :)) oricum noi nu mai calcam pe la tine...poate altii noi dar greu :) spor in alte orase :)

• Minus 1
Vizitator
Postat
Acum 6 minute, spiritoflick a spus:

:)))))))) crezi ca daca ii dai tag lui pisicuts iti schimba etnia sau cum ? :)) eu spun ce am constatat si punct. Cand iti zice unu hai mai e cum mai e dar cand iti zic 5....eu zic ca nu are rost....tu faci ce vrei :)) oricum noi nu mai calcam pe la tine...poate altii noi dar greu :) spor in alte orase :)

Pentru cultura ta generala eu aleg sa numai postez aici,atata timp cât tu nu m-ai vizitat nu ai cum sa spui ca sunt de etnie...din acest motiv va las sa scrieti absolut ce vreti voi,oricum a ajuns o batjocura ce faceți voi astea cu conturile fake sau ma rog puși de altcineva 

Va pup asta a fost ultima mea postare pe topic 🤗

Postat
Acum 23 minute, ROLLOOCT a spus:

Mayaa ești o fată frumoasă, am să trec să-ți încarc pistolul, nu te descuraja caracterele sunt diferite, mergi înainte ești tânără ai timp 🥰😘

Mergi cu încredere..  am.fost eu azi la 6 la ea .. bag pulan ca se mănâncă mult kkt pe aici.. 

Dupa Maria e al 2 cel mai reușit futai din ultimele 2 luni cel puțin.. 

Revin maine de dimineata cu o recenzie completa.

Pe pot sa zic fata merita .. 

• Mersi 1
Postat
Acum 14 minute, cheludmx a spus:

Mergi cu încredere..  am.fost eu azi la 6 la ea .. bag pulan ca se mănâncă mult kkt pe aici.. 

Deci nu am mâncat kkt , nu ? 

Poate tu ai avut o experienta și mai reușită decât a mea . Chiar ma bucur ca am citit rândurile astea , eu am mers la Maria datorita ție,  aici am inversat . 

Poate au fost și experiente neplăcute, poate au fost și exagerări sau invenții sau poate si-a dat seama ca este în interesul ei sa își îmbunătățească serviciile. 

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 518
  • Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 50 minute, cheludmx a spus:

Mulțumesc chiar vreau să-i fac o vizită să mă conving,la Maria am 2 vizite reușite și este de revenit, depinde și de chimie și felul în care te comporți, comunicarea contează foarte mult,ele sunt și tinere la început de drum dar ușor ușor, totul se învață, eu le doresc spor și multă răbdare 😎

• Mersi 1
Postat
Acum 10 ore, PussyHunter1 a spus:

Deci nu am mâncat kkt , nu ? 

Poate tu ai avut o experienta și mai reușită decât a mea . Chiar ma bucur ca am citit rândurile astea , eu am mers la Maria datorita ție,  aici am inversat . 

Poate au fost și experiente neplăcute, poate au fost și exagerări sau invenții sau poate si-a dat seama ca este în interesul ei sa își îmbunătățească serviciile. 

Daca nu esti pe placul lor da mananci caca...:)) nu vezi...noi suntem aia cu conturi fake ,pusi de altii. :)) dupa parerea mea este cam frustrata fata si nu a inteles nimic din ce i am zis eu sau tu sau altii pe aici. Merge pe principiul are balta peste :) nu iti mai bate capul...daca ziceam ca totul a fost perfect cred ca primeam un premiu de la ea:))) nu ms...renunt sa mai fac recenzii pe forum ca le fac degeaba.

Postat

Salutare..

Dupa cum am zis ... urmeaza sa ii fac recenzie.

Nimic nu este inflorit sau sa ducă in eroare colegi...este exact cum a fost experienta mea cu ea..

Ma asteptat exact cu o vedeți în poza de mai sus .. 

Dupa cum a zis și pe alte topice .. depinde cum te comporți cu o femeie de cand intri pe ușa contează si influențează acțiunea din dormitor .. nu doar ca am făcut clic cu ea.. bing bamg  boom e puțin zis.. 

Am fost invitat la o tigara pe balcon unde am stat de vorba despre multe chestii.. GRABIT NICI VORBA a trebuit sa o iau eu în dormitor....find puțin presat de timp .

Da e micuța de statura frumușică cu un corp frumos .. sani micuți cu sfarcuri misto.. cur chiar bombat .. 

Acum sa trecem la acțiune .

Fata igena impecabila ieșită din dus.

Ne-am așezat în pat unde a venit si sa așezat lângă mine si ma luat in brate căutând alint ..ma pupa pe gat si se  lipea de mine dar in același timp cu mana pe ala mic .. am fost întrebat cum vreau oral .. optat pt neprotejat.. 

Sa așezat între picioarele mele .. fix cum a zis colegu la prima recenzie.. are gurița extrem de mica .. dar chiar si asa a executat un oral fara mâini.. chiar daca nu putea sa ia mai mult de un sfert de pula in gura .. dar dupa cateva sfaturi a iesit bine .. îl lingea isi plimba buzele alea misto pe el .. îl mai scoatea din gura si îl bătea pe limba uitându-se in ochi mei .. si revin nici urma de GRABA .. tot eu am oprit-o sa trecem la acțiune.. ca ea ar fi continuat .

Pus prez si urcat pe mine ..nici de cum sa zic ca e larga .. chiar are o pasarica misto ..  putin timida .. iar eu iam comunicat ca poate sa se destrăbăleze cum vrea ea .. unde a început nebunia .. sincer e greu sa descriu în cuvinte ce a urmat... dar hai fie .. lady on top lipita de mine cu mici gemete .. pupaturi pe gat .. dupa sa ridicat pe picioare si sărit în pula cu o priveliște de milioane ... dupa la propriu am luat-o in brate si mam rotit cu ea in misionar unde fata a început sa se se lase purtata de val .. sa simtit cum sa si umezit extra.. cum își plimba mâinile pe mine si se uita la mine .. mam apropiat ușor de guriță ei sa o tachinz .. dar plm au urmat niște săruturi pasional de parca era  iubita mea .. ..am rezistat cat am putut in poziția aia .. dupa care schimbat in doggy .. unde se arcuieste si da contre ... ii place rau pe la spate ..si se simte misto .. am stat și acolo vreo 5/6 minute si am finalizat .. ea ar mai fi vrut .. se vedea pe ea .. am rămas infit in ea ... iar drăcușorul ma tachina dând contre mici si plăcute... mers la final la dus împreună...

Dupa Maria e al 2 cel mai si intens futai.

Ca si note...

Aspect fata 9 

igena 10

Oral 6,5/7

normal 10 cu felicitări 

Gfe 10 eu am avut parte si de fk 

asta poate pt ca a fost si click intre noi .. asta nu inseamna ca il are in meniu 🤭

sincer numai cuvinte de lauda .. si rar mai intalnesti fete asa in ziua de azi ... Maya / Maria si mai sunt cateva ... care sa se dedice in pat si sa pleci cu amintiri frumoase.... fara sa te gandesti ca le-ai platit.

De recomandat DAAA 

Eu unu cu siguranta mai revin 

cand am intrat de la tigara am pus singur 200 ron pe noptiera .. 

Timp pt acțiune undeva pana in 20 min .

timp petrecut cu ea 40 min 

Nici urma de graba sau fast fuck.

Nu e larga .. cum se zicea pe aici.

Nu e de etnie .. 

Voi astea care va dați drumu in 3/5 min max ... normal ca vi se pare fast fuck dar fata își face treaba cu brio

Concluzie .. 

Cum va purtați cu fetele asa se poarta si ele cu noi ... vreți sa aveți o experienta bună.. fiti domni ,comunicați cu ele vorbiți frumos ..si ele la rândul lor vor face același lucru .. 

✌️✌️✌️

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 8 minute, Scafandrumar a spus:

Oferă și FK acum? 

Bobu .. citește cu atenție ce am scris .. pe bune .. mulți ma uimiți 

Postat

Vizitat si eu domnisoara, atras si de recenziile contradictorii, recunosc, pentru mine a fost ce trebuie, tanara, frumusica, servicii bune! Nota 9 la general! Eu unul am sa o mai vizitez regulat cat sta pe la noi!

• Like 2

Postat
Acum 9 minute, ROLLOOCT a spus:

Vizitat revin cu recenzie💥

Sunt tare curios .. daca doar eu am avut parte de wow 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...