oculusxxx Reputație: 16 Postat Iulie 14 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Iulie 14 Am vizitat și eu gagica asta zilele trecute, o milfeta faină cu poze reale, niște sâni siliconati demențiali. Programarea pe WhatsApp, ajuns la adresa,m a întâmpinat îmbrăcată destul de sexy, am stat puțin de vorba (puțin mai mult :)) e destul de vorbăreață, poate un pic prea, dar nu m-a deranjat) Oral destul de bun un 8+ ( și te lasă să o atingi unde vrei tu chiar m a îndemnat) Np destul de ok m a luat deasupra ei și m a strâns în brate de ziceai ca suntem iubiți :)) schimbat vro câteva poziții și finalizat în balonas, ca nota tot la fel se încadrează la un 8 + Pe partea de Gfe se duce lejer spre un 9+ (tinad cont ca am luat doar o finalizare Basic 200 de lei fără fk & on & cim) Un minus ar fi ca folosește prezervative destul de groase în combinație cu lubrifiant Dtd în jur de 35-40 min Fata e ce trebuie, chiar am întrebat-o dacă mai revine pe la noi, dar era destul de dezamăgită ca a primit foarte multe telefoane ce voiau sex neprotejat. Eu zic ca nu e de ratat dacă ne mai calcă pragul. Anunț nu mai găsesc sa pun, cred ca e dezactivat , dar dacă căuta-ți după număr găsiți ceva. Spor sa aveți!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum