EllaXXX Reputație: 340 Postat Iulie 16 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Iulie 16 Bună băieți ❗️sunt nouă în orașul vostru de mâine! O mică descriere despre mine ! 😁bruneta simpatica și cu bun simț calmă mereu cu zâmbetul pe buze dornică de a-ți oferi clipe fierbinți și de neuitat! Ochii:căprui Par:negru lung Buze:cărnoase (acid) Sâni:siliconați mărimea 300 cupa C Dantura perfecta(fațete dentare) Corp:Atletic Inaltime:1,65 55 kg Manichiura pedichiura îngrijită Varstra:28 anii Pircing : intim,limba cele mai importante 🤣 Lasă-mă să te seduc și voi încerca să fac tot ce pot pentru tine!!! Dacă apreciezi discreția, confidențialitatea și cauți o fată sexy, dulce și distractivă care să ofere o experiența supremă, eu sunt cea potrivită pentru tine!Prietenoasă, caracter natural, foarte feminin, senzual, cu un corp frumos . ✅🕰️12:00 încep activitatea 🕰️11:30 ultima programare 🎊 1fin-200(30min) 1ora-400(60 min/2 finalizări)❗️ 🎀 Servicii incluse:🎀 Oral protejat ❗Normal doar protejat,Poziții diverse, 69, Masaj relaxare (accept și eu masaj / la ora), Mângâieri, Sărutări /atingeri corporale, Facesitting, Jocuri cu degetele igiena maximă a mâinilor și unghiilor(exterior) /interior NU), Cunilingus limbute la păsărică (igienă orală bună), Handjob. ⭕ EXTRA⭕️ +50 lei - Oral neprotejat(igiena maximă și fără sebum)rămâne la decizia mea +50lei finalizare(fund, abdomen, sâni) +100 masaj prostatic(mănușă chirurgicală de la tine)vibrator de la mine! +50lei masturbare + vibrator +50lei URO (FAC PANA TE SATURI) ❎ NU ACCEPT: Anal,sărutări pe gură,gât sau fata.. Atingeri cu mâna pe față sau trasă de păr Persoane în stare de ebrietate NU ACCEPT PERSOANE SUB NICI O FORMA CU ACCESORII (bile , canamicina,pircinguri sau silicon și alte nebunii) Persoanelor fără bun simț BLOK NU ACCEPT MINORI… 💓Programări💓 ☎️telefon sau 🫔mesaj WhatsApp ❗️Doresc confirmarea programărilor ❗️ Vă pup și vă aștept cu drag să-mi pășiți pragul 😘😘 📍Petru Rareș … 🥳locația exactă la programare 4
Raull42 Reputație: 410 Postat Iulie 16 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 16 Bine ai venit! Cat vei sta la noi? 🫠
normall Reputație: 131 Postat Iulie 16 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 16 Excelent!!! Așa da!
normall Reputație: 131 Postat Iulie 17 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 17 Lăsați fata să vină la noi! Poate în recenziile alea nu e nimic adevărat. Hai să vedem pe propria piele! meu abia aștept să o cunosc! Te pup @EllaXXX
Bogdanju Reputație: -20 Postat Iulie 17 Postat Iulie 17 Eu zic ca are recenzii mixte, și bune și mai puțin bune. Cred ca mai mult bune merita încercata,am văzut ca a făcut o pauza lunga poate a rezolvat ce era în recenziile mai puțin bune 😉
Membru Premium unsuflet Reputație: 2905 Postat Iulie 17 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iulie 17 Acum 1 oră, Bogdanju a spus: Ai ajuns în Baia Mare? A ajuns, dar are probleme cu site-ul momentan. 2
normall Reputație: 131 Postat Iulie 17 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 17 Pune-ne o poză cu pedichiura ca sigur câștigi câțiva clienți! Poate cu un dildo intre tălpi să fie artistică
Calaretul19 Reputație: 1133 Postat Iulie 18 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 18 Acum 21 ore, unsuflet a spus: A ajuns, dar are probleme cu site-ul momentan. Cand o rezolvă?
EllaXXX Reputație: 340 Postat Iulie 18 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Iulie 18 ✅ DISPONIBILĂ ✅ Pupici cu sclipici 🥳🥳🎊😘😘😘😘😘 2
Bogdanju Reputație: -20 Postat Iulie 18 Postat Iulie 18 Ai anunț și pe publi parca am văzut ceva poze asemănătoare Și legat de preț am văzut ca ai 2 preturi diferite, unu în prima postare și altu în semnătura, alege unu 😉 Și ne vedem mâine ca îmi plac pozele tale 😘
EllaXXX Reputație: 340 Postat Iulie 18 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Iulie 18 Acum 20 minute, Bogdanju a spus: Ai anunț și pe publi parca am văzut ceva poze asemănătoare Și legat de preț am văzut ca ai 2 preturi diferite, unu în prima postare și altu în semnătura, alege unu 😉 Și ne vedem mâine ca îmi plac pozele tale 😘 Buna ! Adevarat sunt 2 prețuri diferite acum încerc sa rezolv situatia ! Da,am și pe publi poze cu lenjeria albastră doar nr diferit! pupici cu sclipici ! Te aștept cu o programare 🎊😘😘
Calaretul19 Reputație: 1133 Postat Iulie 18 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 18 Acum 22 ore, unsuflet a spus: Am fost la fetiță. E o brunetă frumoasă, cu un corp,,lucrat " ,silicoane si buze puse. Curățenia primează la ea, iar în comunicare n-am avut probleme. Locație: 8,5 Gfe: 9,5 ( La prima întâlnire nu pot sa dau 10) Acțiune: 10 Dau 10 fiindcă( a acceptat toate pozitiile cerute, a fost si PSE ) mi-a făcut un masaj la OO si la pulenci de efectiv parcă mă masturba cu sânii aia tari ai ei. Are o schemă a ei...Îți prinde puluca cu sanii ( fără mâini) si ti-o freacă de zici ca Ti-o belesti singur. Grabă nu am simțit deloc, ba mai mult, după ce am ejaculat, mi-a recomandat sa mai stau intins sa ma relaxez puțin Darul miresei: 200 finalizarea Bruneto, te țuc și te mai aștept în Baia Mare! 4 1
EllaXXX Reputație: 340 Postat Iulie 18 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Iulie 18 Acum 25 minute, Calaretul19 a spus: Am fost la fetiță. E o brunetă frumoasă, cu un corp,,lucrat " ,silicoane si buze puse. Curățenia primează la ea, iar în comunicare n-am avut probleme. Locație: 8,5 Gfe: 9,5 ( La prima întâlnire nu pot sa dau 10) Acțiune: 10 Dau 10 fiindcă( a acceptat toate pozitiile cerute, a fost si PSE ) mi-a făcut un masaj la OO si la pulenci de efectiv parcă mă masturba cu sânii aia tari ai ei. Are o schemă a ei...Îți prinde puluca cu sanii ( fără mâini) si ti-o freacă de zici ca Ti-o belesti singur. Grabă nu am simțit deloc, ba mai mult, după ce am ejaculat, mi-a recomandat sa mai stau intins sa ma relaxez puțin Darul miresei: 200 finalizarea Bruneto, te țuc și te mai aștept în Baia Mare! 🎊mulțumesc pentru recenzia făcută ! Mare Domn mare Caracter … pupici cu sclipici 😘😘 1
normall Reputație: 131 Postat Iulie 18 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 18 Am fost! Am văzut! Am plecat mulțumit! foarte de bun simț Reny! îți mulțumesc pentru momentele petrecute și ne revedem cu drag! curata, atentă, se face plăcută! 200 cadou, doamne ce oral am primit! Nu mă gândeam ca va merge cu deep! te pup @EllaXXX 4 1
EllaXXX Reputație: 340 Postat Iulie 18 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Iulie 18 💓💓💓 🦶Fetisismul picioarelor, cunoscut si ca foot partialism, presupune un pronuntat interes sexual pentru picioare.Este cea mai des intalnita formă de fetișism sexual pentru obiecte sau părți ale corpului care nu sunt sexuale. [va astept] 😘😘😘😘😘🦶 1 1
EllaXXX Reputație: 340 Postat Iulie 19 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Iulie 19 La 18.07.2025 la 15:48, normall a spus: Am fost! Am văzut! Am plecat mulțumit! foarte de bun simț Reny! îți mulțumesc pentru momentele petrecute și ne revedem cu drag! curata, atentă, se face plăcută! 200 cadou, doamne ce oral am primit! Nu mă gândeam ca va merge cu deep! te pup @EllaXXX 🥳🥳îți mulțumesc pentru recenzie ! Te pup 😘 1
EllaXXX Reputație: 340 Postat Iulie 20 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Iulie 20 💓Bună dimineața băieți! Azi e ultima zi de stat la Baia Mare…Va aștept cu programări pe wp ! pupici cu sclipici 😘😘😘😘 🕰️13:00 / 23:30 🕰️ 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum