Sari la conținut

❤️KIRAA ❤️ 🍑🍆🍾 0759841616

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hey dragilor, sâmbătă ma reîntorc!  ❤️

Vizitator
Postat

Bună dimineața! M-am reîntors în Suceava! Pentru programări va aștept pe Whatsapp! ❤️

Vizitator
Postat

Schimbare de look ❤️va aștept cu programări!! Pupici! 😘

20251017_105924.jpg

20251017_110012.jpg

20251017_110252.jpg

Vizitator
Postat

❤️❤️❤️

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 3 ore, Kira25 a spus:

❤️❤️❤️

Salutare! Nu sunt eu in bun narator, motiv pentru care nu am comentat niciodată pozitiv după experiențele mele pe la fetele de pe Suceava, dar astăzi am reușit să ajung la Kira și nu mă pot abține, deoarece a fost o super experiență.

Am contactat - o pe Kira pe WhatsApp, am stabilit inițial să ne vedem la o anumită oră pentru o finalizare, după care am revenit din motive personale și am modificat ora fără nicio problemă. 

Am primit locația de la Kira pe WhatsApp, fiind foarte ușor de ajuns, apoi ghidat de către această până în cuibușorul ei, un apartament situat într-un bloc nou, foarte curat, unde după ușă am fost așteptat de frumoasa Kira, cu zâmbetul pe buze și cu un sărut, după care m -a poftit in dormitor, unde m-am făcut comod, fără a mai merge la duș, întrucât veneam direct de acasă unde făcusem duș.

Kira, s-a dezbrăcat, a venit lângă mine in pat, m-a întrebat cum vreau oralul, apoi am inceput să ne sărutăm cu foc, fără a mă mai sătura de buzele senzuale ale acesteia, după care a coborât ușor sărutandu - mă pe corp, până în zona soldățelului pe care l-a luat în guriță și a început un oral superb, cu atenție la sateliți, cu scuipături și foarte adânc, moment în care nu am mai rezistat și am vrut să îi gust păsărica și am trecut la 69 fără a putea să mă mai sătura de păsărica ei dulce, curată și fără mirosuri.

Chiar dacă eram in extaz, am vrut să trecem și la NP pt că simțeam că nu mai puteam duce mult, am luat-o pentru început pe la spate, unde am avut parte de o priveliște superbă, după care am vrut deasupra ei pentru a o mai putea săruta și mă jucam cu sânii ei, moment în care am și reușit să finalizez in balonaș, fiindu-mi foarte greu să mă abțin păsărica era strâmtă și Kira gemea foarte plăcut, excitandu-ma maxim...

La final i-am achitat Kirei cadoul pentru o finalizare, 200 lei ( nu că la alte fete sare cer banii înainte) după care am fost condus la ușă unde ne-am despărțit cu un sărut! A fost o experiență de neuitat, de nota 10 plus, la care m-am simțit alaturi de Kira ca și cum am fost alaturi de o persoană cu care eram împreună de ceva timp.

Este de vizitat fraților, cu siguranță voi mai trece pe la ea!

• Like 1
Vizitator
Postat

Bună dimineața! Dragilor va aștept pe Whatsapp pt programări! 

Vizitator
Postat

Bună dimineața 😘

Vizitator
Postat

Bună dimineața!,😘

Vizitator
Postat

Hey, va aștept cu programări pe WhatsApp! ❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...