gts Reputație: 54 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 E la 2 minute de mers pe jos de la hotel Iris Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Salonul jadore inplineste un an in noua locatiepentru asta sarbatorim timp de 30 zile cu reduceri.pret masaj erotic nud 100 ron indiferent de ora sau zi Link spre comentariu
adidas2009 Reputație: 17 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Claudiu daca as chema la hotel sa imi faca masajul se poate ? De exemplu acolo la iris? Link spre comentariu
nomed72 Reputație: 23 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:..... Oras:..... Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Am ajuns și eu zilele trecute în Arad venind de la drum din partea de vest a europei. Coborât de pe autostradă în direcția aeroport venind dinspre Vamă. Am sunat la salon mi sa explicat locația , nu era necesară programare. Am ajuns in câteva minute . Locația iluminată interior specific. Am fost servit cu un pahar de cola . Au venit fetele 3 la nr . Am fost întrebat de prețuri dacă vreau să le știu ...am pomenit de oferta citită de pe forum ...care mi sa spus ca este valabilă. Am ales o fată subțirică frumos proportionată cu înălțimea ei , brunetă ...simpatică vorbareata. Am urcat la etaj in cameră mam dezbrăcat trecut la duș . Până mam dezbrăcat eu a făcut ea duș. Trecut in dormitor pat mare...trecut la masaj foarte bine executat chiar am avut nevoie conducând 10 ore mașina. Am întrebat dacă se poate mângâiere săruturi pe corp a fost deacord. Fiind destul de obosit am finalizat destul de greu ..dar am reușit până la urmă. Câteva note ptr experiența. Locația 8Masaj 9Gfe 9Preț 100 RON conform ofertei +bacșiș fetei bine meritat. Este una dintre cele mai bune experiențe de masaj. Pe fată o chema Andreea .De revenit cu siguranță voi reveni fiind ușor de găsit și ami este în drum. 2 Link spre comentariu
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Salonul jadore inplineste un an in noua locatiepentru asta sarbatorim timp de 30 zile cu reduceri.pret masaj erotic nud 100 ron indiferent de ora sau zicat timp boss? Link spre comentariu
gts Reputație: 54 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 30 de zile o luna Link spre comentariu
alex3389 Reputație: 45 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Cand primesc vro reclamatie de la vrun client verific ma informez de la alti clienti pe care i cunosc mai trimit un prieten doi si vad conportamentul maseuzeiIar daca se adevereste ca clientul are dreptate primeste sedintele gratuitedovada ca membrul GTSa beneficiat de 2 sedinte de masaj gratuite. Ms de raspuns.sper ca nu te-au deranjat intrebarile,nu au fost puse in nume de rau Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Salon Jadore va doreste Sarbatori Fericite Link spre comentariu
gts Reputație: 54 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Claudiu când aduci alte fete la salon în Arad? Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Din 4 ianuarie 2016 vor mai veni 3 maseuze noi Link spre comentariu
rayvan889 Reputație: 592 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Sanatate Claudiu ... in decembrie am ajuns de 2 ori la salon si ambele intalniri au fost foarte placute (cu aceeasi fata). In ianuarie promit sa fac o recenzie corespunzatoare. Ca nota generala, pentru fata respectiva este undeva intre 9 si 10 . Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Sanatate Claudiu ... in decembrie am ajuns de 2 ori la salon si ambele intalniri au fost foarte placute (cu aceeasi fata). In ianuarie promit sa fac o recenzie corespunzatoare. Ca nota generala, pentru fata respectiva este undeva intre 9 si 10 .Dute maaaa...pai hai cu recenzia ca sa stiu unde sa merg 1 Link spre comentariu
rayvan889 Reputație: 592 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Cu putin timp la dispozitie dar fiind certat de cucugol am zis sa-mi rup cateva minute ca sa fac recenzia (am fost de 2 ori si ambele dati a fost la fel ca si desfasurarea actiunii).Sunat, programat in 5 minute. Cand am ajuns erau 2 fete: Lavinia si inca o fata bruneta pe care nu stiu cum o cheama. Am ales sa merg cu Lavinia fara ezitare. Platit 150 de lei. Lavinia are cam 1.68 si 55 kg. Este foarte frumusica la fata si are niste sani naturali senzationali (rotunzi, tari, sus). . Mers la dus si cand am ajuns in camera a inceput fata cu masajul. Eu bausem un pahar de vin inainte sa ajung deci eram foarte vesel . Fata pentru mine a fost de nota 10. Masajul de relaxare a fost OK dar nu deosebit dar cel erotic a fost foarte bun, a trecut ceva vreme de cand nu am mai primit asa un masaj erotic pasional. Dupa aproximativ 40 de minute de cand am intrat in camera am finalizat Fata este putin mai tacuta dar nu este muta si te poti intelege cu ea, are simtul umorului ... pentru mine a fost foarte OK. Pentru mine a fost o experienta placuta.Note:Salon 8 - este locatia aceea din zona cu hotel Iris. Salonul este OK ... fara probleme mari dar intotdeauna il compar cu celelalte saloane din oras care stau mai bine la acest capitol.Lavina -Fatza: 9.5Corp 9.5Masaj relaxare: 8Masaj Erotic: 9.5 Concluzie: sigur de revenit la ea. 6 Link spre comentariu
sufletamar Reputație: 1 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:germania Oras:germania Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Clau in 7 oct 2015 ai postat poze cu fete noi mar interesa unde desfasoara doua fete activitatea Ar sau Tm ele fiind in poza una bruneta pe fotoliul negru cu ceasul deasupra pe perete si cealanta cu ochelari ce nusi ascunde privirea stind pe pat mar interesa ptr venirea mea in tara sa stiu unde ma opresc Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 La arad la salon Link spre comentariu
gts Reputație: 54 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Claudiu au venit fetele noi? Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Februarie 1, 2016 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Februarie 1, 2016 Ultima recenzie a mea aici pe siteCum n am fost in noua locatie si la recomandarea lui Rayvan ma programeze la un masajAjung frumos in fata salonului ma uit la ceas "si 13"Intru si sunt intampinat de o domnisoara tare dulce, blonda cu un trup de modelImi spune ca doar ea e disponibilă desi alta n as fi ales...Si sunt invitat sa achit inainte de a urca.Am achitat fetei ( n am primit bon sa merg la loteria bonurilor)Sunt invitat in dormitor...sau camera de masaj...frumos aranjat tot salonul , n ai ce baga de vinaIute fug la un dus si ma întorc la domnisoara ce ma astepta goală pe pat.A inceput un masaj de relaxare pe picioare si pe spate..urmat de traditionala frectie a soarelui cu sânii unsi...apropo poseda o pereche superba de sani..nota 10 la aspect domnisoareiSunt intors pe burta..uns pe piept putin...Si luat membrul intre sânii unsi si dai un Dute vino pana la finishAvand in vedere ca n am fost prea tare uns..n am mai făcut dus...orgasmul a fost placut...dar abia am reusit sa pun mana si eu pe fata ca s a finalizat actiuneaMa îmbrac si plec ..relaxat Ajung in masina si ma uit la ceas..." Si 44"Deci 31 minute de la intrare pana la iesire ..cu tot cu dus..Si toate aleaDeci concluzia...păcat de salon...păcat de fata ca are potential..arata foarte bine si foarte draguta...stie si ceva. Masaj si sigur poate mai mult..Da chiar juma de ora? Stiu ca unii merg la salon pt sex..Eu merg pt masaj ..iar aproximativ o ora inteleg acolo minus 5_10 min....Da nahIn concluzie...baftă salonului...mult succes in continuare...dar la mine deja este in obicei ca ora de masaj la ei sa fie pana in 40 minute si masajul sa fie de regula o fugă rapidă catre orgasm...Ca si note...salon aspect 10 ..asa ar trebui sa arate un salon de genulMaseoza aspect 10 Masaj relaxare bun 8 Masaj erotic bun insa foarte spartan si scurt...noroc cu acei sami superbi ..Ca daca ma lua direct la laba..ma si ridicam si plecam.Seara buna tuturor 3 Link spre comentariu
marius310 Reputație: 16 Postat Februarie 1, 2016 Oras:rai Oras:rai Partajează Postat Februarie 1, 2016 Ultima recenzie a mea aici pe siteCum n am fost in noua locatie si la recomandarea lui Rayvan ma programeze la un masajAjung frumos in fata salonului ma uit la ceas "si 13"Intru si sunt intampinat de o domnisoara tare dulce, blonda cu un trup de modelImi spune ca doar ea e disponibilă desi alta n as fi ales...Si sunt invitat sa achit inainte de a urca.Am achitat fetei ( n am primit bon sa merg la loteria bonurilor)Sunt invitat in dormitor...sau camera de masaj...frumos aranjat tot salonul , n ai ce baga de vinaIute fug la un dus si ma întorc la domnisoara ce ma astepta goală pe pat.A inceput un masaj de relaxare pe picioare si pe spate..urmat de traditionala frectie a soarelui cu sânii unsi...apropo poseda o pereche superba de sani..nota 10 la aspect domnisoareiSunt intors pe burta..uns pe piept putin...Si luat membrul intre sânii unsi si dai un Dute vino pana la finishAvand in vedere ca n am fost prea tare uns..n am mai făcut dus...orgasmul a fost placut...dar abia am reusit sa pun mana si eu pe fata ca s a finalizat actiuneaMa îmbrac si plec ..relaxat Ajung in masina si ma uit la ceas..." Si 44"Deci 31 minute de la intrare pana la iesire ..cu tot cu dus..Si toate aleaDeci concluzia...păcat de salon...păcat de fata ca are potential..arata foarte bine si foarte draguta...stie si ceva. Masaj si sigur poate mai mult..Da chiar juma de ora? Stiu ca unii merg la salon pt sex..Eu merg pt masaj ..iar aproximativ o ora inteleg acolo minus 5_10 min....Da nahIn concluzie...baftă salonului...mult succes in continuare...dar la mine deja este in obicei ca ora de masaj la ei sa fie pana in 40 minute si masajul sa fie de regula o fugă rapidă catre orgasm...Ca si note...salon aspect 10 ..asa ar trebui sa arate un salon de genulMaseoza aspect 10Masaj relaxare bun 8Masaj erotic bun insa foarte spartan si scurt...noroc cu acei sami superbi ..Ca daca ma lua direct la laba..ma si ridicam si plecam.Seara buna tuturorfuraciune frate Link spre comentariu
manson Reputație: 10 Postat Februarie 2, 2016 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Februarie 2, 2016 Fix asa am patit si eu cand am fost la salon,dupa cum am mai spus se pare ca la ei nu e pe ora ci pe numar.choar daca tu ai terminat puteai sa mergi la baie si apoi sa continue cu masajul.asa mi se pare normal daca platesti o ora. Link spre comentariu
cucugol2 Reputație: 364 Postat Februarie 2, 2016 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Februarie 2, 2016 Nu...masajul trebuia facut in asa fel incat sa te tina sub presiune vreo 40 minute...sa te excite..sa te atatze..sa se joace...nu toti merg acolo doar pentru o laba...mergem pentru jocul asta de a soarecele si pisica...in fineTreaba lor 3 Link spre comentariu
draganflavius Reputație: 168 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 10, 2016 Salut Claudiu, cand era salunul in vechia locatie era o fata roscata, Ana se prezenta... inalta, roscata, sani mari, fund bombat ... mai lucreaza aici sau la timisoara? Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Martie 22, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 Oferta speciala pentru membri forumuluipret masaj erotic nud 60 min 100 ronacum maseuze noi la salonul jadore Link spre comentariu
mark666 Reputație: 4 Postat Martie 23, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 23, 2016 de la ce ora este deschis Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Martie 23, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 Program salon luni-sambata 19:00- 06:00Se poate si mare repede cu o programare in prealabilmersi Link spre comentariu
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Martie 23, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 poze noi cu unele dintre maseuzele noastre Lavinia Diana si Cristina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum