Sari la conținut

salon masaj erotic Jadore tel:0720411562

Postări Recomandate

• Oras:.....
  • Oras:.....

Am ajuns și eu zilele trecute în Arad venind de la drum din partea de vest a europei. Coborât de pe autostradă în direcția aeroport venind dinspre Vamă. Am sunat la salon mi sa explicat locația , nu era necesară programare. Am ajuns in câteva minute . Locația iluminată interior specific. Am fost servit cu un pahar de cola . Au venit fetele 3 la nr . Am fost întrebat de prețuri dacă vreau să le știu ...am pomenit de oferta citită de pe forum ...care mi sa spus ca este valabilă. Am ales o fată subțirică frumos proportionată cu înălțimea ei , brunetă ...simpatică vorbareata. Am urcat la etaj in cameră mam dezbrăcat trecut la duș . Până mam dezbrăcat eu a făcut ea duș. Trecut in dormitor pat mare...trecut la masaj foarte bine executat chiar am avut nevoie conducând 10 ore mașina. Am întrebat dacă se poate mângâiere săruturi pe corp a fost deacord. Fiind destul de obosit am finalizat destul de greu ..dar am reușit până la urmă. Câteva note ptr experiența.

Locația 8

Masaj 9

Gfe 9

Preț 100 RON conform ofertei +bacșiș fetei bine meritat.

Este una dintre cele mai bune experiențe de masaj.

Pe fată o chema Andreea .

De revenit cu siguranță voi reveni fiind ușor de găsit și ami este în drum.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:arad

Cand primesc vro reclamatie de la vrun client verific ma informez de la alti clienti pe care i cunosc mai trimit un prieten doi si vad conportamentul maseuzei

Iar daca se adevereste ca clientul are dreptate primeste sedintele gratuite

dovada ca membrul GTS

a beneficiat de 2 sedinte de masaj gratuite.

Ms de raspuns.sper ca nu te-au deranjat intrebarile,nu au fost puse in nume de rau

Link spre comentariu
  • Oras:Arad

Sanatate Claudiu ... in decembrie am ajuns de 2 ori la salon si ambele intalniri au fost foarte placute (cu aceeasi fata). In ianuarie promit sa fac o recenzie corespunzatoare. Ca nota generala, pentru fata respectiva este undeva intre 9 si 10 :).

Link spre comentariu

Sanatate Claudiu ... in decembrie am ajuns de 2 ori la salon si ambele intalniri au fost foarte placute (cu aceeasi fata). In ianuarie promit sa fac o recenzie corespunzatoare. Ca nota generala, pentru fata respectiva este undeva intre 9 si 10 :).

Dute maaaa...pai hai cu recenzia ca sa stiu unde sa merg ;)

• Like 1
Link spre comentariu

Cu putin timp la dispozitie dar fiind certat de cucugol am zis sa-mi rup cateva minute ca sa fac recenzia (am fost de 2 ori si ambele dati a fost la fel ca si desfasurarea actiunii).

Sunat, programat in 5 minute. Cand am ajuns erau 2 fete: Lavinia si inca o fata bruneta pe care nu stiu cum o cheama. Am ales sa merg cu Lavinia fara ezitare. Platit 150 de lei. Lavinia are cam 1.68 si 55 kg. Este foarte frumusica la fata si are niste sani naturali senzationali (rotunzi, tari, sus).

. Mers la dus si cand am ajuns in camera a inceput fata cu masajul. Eu bausem un pahar de vin inainte sa ajung deci eram foarte vesel :). Fata pentru mine a fost de nota 10. Masajul de relaxare a fost OK dar nu deosebit dar cel erotic a fost foarte bun, a trecut ceva vreme de cand nu am mai primit asa un masaj erotic pasional. Dupa aproximativ 40 de minute de cand am intrat in camera am finalizat Fata este putin mai tacuta dar nu este muta si te poti intelege cu ea, are simtul umorului ... pentru mine a fost foarte OK.

Pentru mine a fost o experienta placuta.

Note:

Salon 8 - este locatia aceea din zona cu hotel Iris. Salonul este OK ... fara probleme mari dar intotdeauna il compar cu celelalte saloane din oras care stau mai bine la acest capitol.

Lavina -

Fatza: 9.5

Corp 9.5

Masaj relaxare: 8

Masaj Erotic: 9.5

Concluzie: sigur de revenit la ea.

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:germania
  • Oras:germania

Clau in 7 oct 2015 ai postat poze cu fete noi mar interesa unde desfasoara doua fete activitatea Ar sau Tm ele fiind in poza una bruneta pe fotoliul negru cu ceasul deasupra pe perete si cealanta cu ochelari ce nusi ascunde privirea stind pe pat mar interesa ptr venirea mea in tara sa stiu unde ma opresc

Link spre comentariu

Ultima recenzie a mea aici pe site

Cum n am fost in noua locatie si la recomandarea lui Rayvan ma programeze la un masaj

Ajung frumos in fata salonului ma uit la ceas "si 13"

Intru si sunt intampinat de o domnisoara tare dulce, blonda cu un trup de model

Imi spune ca doar ea e disponibilă desi alta n as fi ales...Si sunt invitat sa achit inainte de a urca.

Am achitat fetei ( n am primit bon sa merg la loteria bonurilor)

Sunt invitat in dormitor...sau camera de masaj...frumos aranjat tot salonul , n ai ce baga de vina

Iute fug la un dus si ma întorc la domnisoara ce ma astepta goală pe pat.

A inceput un masaj de relaxare pe picioare si pe spate..urmat de traditionala frectie a soarelui cu sânii unsi...apropo poseda o pereche superba de sani..nota 10 la aspect domnisoarei

Sunt intors pe burta..uns pe piept putin...Si luat membrul intre sânii unsi si dai un Dute vino pana la finish

Avand in vedere ca n am fost prea tare uns..n am mai făcut dus...orgasmul a fost placut...dar abia am reusit sa pun mana si eu pe fata ca s a finalizat actiunea

Ma îmbrac si plec ..relaxat

Ajung in masina si ma uit la ceas..." Si 44"

Deci 31 minute de la intrare pana la iesire ..cu tot cu dus..Si toate alea

Deci concluzia...păcat de salon...păcat de fata ca are potential..arata foarte bine si foarte draguta...stie si ceva. Masaj si sigur poate mai mult..Da chiar juma de ora?

Stiu ca unii merg la salon pt sex..Eu merg pt masaj ..iar aproximativ o ora inteleg acolo minus 5_10 min....Da nah

In concluzie...baftă salonului...mult succes in continuare...dar la mine deja este in obicei ca ora de masaj la ei sa fie pana in 40 minute si masajul sa fie de regula o fugă rapidă catre orgasm...

Ca si note...salon aspect 10 ..asa ar trebui sa arate un salon de genul

Maseoza aspect 10

Masaj relaxare bun 8

Masaj erotic bun insa foarte spartan si scurt...noroc cu acei sami superbi ..Ca daca ma lua direct la laba..ma si ridicam si plecam.

Seara buna tuturor

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:rai
  • Oras:rai

Ultima recenzie a mea aici pe site

Cum n am fost in noua locatie si la recomandarea lui Rayvan ma programeze la un masaj

Ajung frumos in fata salonului ma uit la ceas "si 13"

Intru si sunt intampinat de o domnisoara tare dulce, blonda cu un trup de model

Imi spune ca doar ea e disponibilă desi alta n as fi ales...Si sunt invitat sa achit inainte de a urca.

Am achitat fetei ( n am primit bon sa merg la loteria bonurilor)

Sunt invitat in dormitor...sau camera de masaj...frumos aranjat tot salonul , n ai ce baga de vina

Iute fug la un dus si ma întorc la domnisoara ce ma astepta goală pe pat.

A inceput un masaj de relaxare pe picioare si pe spate..urmat de traditionala frectie a soarelui cu sânii unsi...apropo poseda o pereche superba de sani..nota 10 la aspect domnisoarei

Sunt intors pe burta..uns pe piept putin...Si luat membrul intre sânii unsi si dai un Dute vino pana la finish

Avand in vedere ca n am fost prea tare uns..n am mai făcut dus...orgasmul a fost placut...dar abia am reusit sa pun mana si eu pe fata ca s a finalizat actiunea

Ma îmbrac si plec ..relaxat

Ajung in masina si ma uit la ceas..." Si 44"

Deci 31 minute de la intrare pana la iesire ..cu tot cu dus..Si toate alea

Deci concluzia...păcat de salon...păcat de fata ca are potential..arata foarte bine si foarte draguta...stie si ceva. Masaj si sigur poate mai mult..Da chiar juma de ora?

Stiu ca unii merg la salon pt sex..Eu merg pt masaj ..iar aproximativ o ora inteleg acolo minus 5_10 min....Da nah

In concluzie...baftă salonului...mult succes in continuare...dar la mine deja este in obicei ca ora de masaj la ei sa fie pana in 40 minute si masajul sa fie de regula o fugă rapidă catre orgasm...

Ca si note...salon aspect 10 ..asa ar trebui sa arate un salon de genul

Maseoza aspect 10

Masaj relaxare bun 8

Masaj erotic bun insa foarte spartan si scurt...noroc cu acei sami superbi ..Ca daca ma lua direct la laba..ma si ridicam si plecam.

Seara buna tuturor

furaciune frate

Link spre comentariu

Fix asa am patit si eu cand am fost la salon,dupa cum am mai spus se pare ca la ei nu e pe ora ci pe numar.choar daca tu ai terminat puteai sa mergi la baie si apoi sa continue cu masajul.asa mi se pare normal daca platesti o ora.

Link spre comentariu

Nu...masajul trebuia facut in asa fel incat sa te tina sub presiune vreo 40 minute...sa te excite..sa te atatze..sa se joace...nu toti merg acolo doar pentru o laba...mergem pentru jocul asta de a soarecele si pisica...in fine

Treaba lor

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...