Vizitator KingSartoris Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2014 Postat Iulie 1, 2014 Eu sunt interesat de Ana de la Timisoara care am inteles ca face dominare, dar ma confrunt cu niste probleme birocratice. Sunt din Arad si in eventualitatea in care ea nu mai vine intr-un schimb de experienta pe taram aradean, atunci ma pot duce eu in orasul de pe Bega. In acest scop am sunat la nr. de contact din Timisoara unde o domnita ce spunea ca e receptionera mi-a spus ca nu stie daca Ana sau alta tipa ofera asemenea servicii, dar sa sun dupa ora 9 cand pot discuta direct cu tipa. Asa am si facut. Am sunat din nou seara, dar atunci alta receptionera mi-a spus ca nu pot discuta la telefon cu fata direct si daca vreau sa aflu sa vin la fata locului. De asemenea nu am putut discuta nici macar chestiuni generale cu receptionera, spunandu-mi-se ca nu se discuta nimic la telefon. Degeaba am precizat ca sunt din alt oras ori ca pentru acest serviciu trebuie sa stiu cateva amanunte generale, cum ar fi de exemplu daca exista posibilitatea evitarii urmelor pe corp sau alte neclaritati, raspunsuri absolut necesare care ma pot determina sa vin sau nu la salon, ca daca nu se ofera serviciul dorit cu conditiile dorite, atunci chiar nu are rost sa bat drumul de la Arad la Timisoara degeaba. Am sunat si la Arad, unde spre deosebire de Timisoara, receptionera a fost mult mai joviala, dandu-mi chiar o fata pe nume Maya la telefon, care practica dominarea, tipa care in mod profesonist mi-a descris in linii mari serviciul si conditiile. Voi ati fost pe mainile lui Maya? Cu toate acestea o prefer pe Ana, daca Claudiu ma poate ajuta sa comunic ori cu ea, ori cu altcineva care sa-mi ofere informatiile dorite si unde si cand as putea s-o gasesc disponibila? 1
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Iulie 5, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iulie 5, 2014 Acum va asteptam cu 2 noi maseuzeVor urma si poze cu raluca o bruneta frumoasa inalta 1,78 cm 1
Vizitator KingSartoris Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2014 Postat Iulie 7, 2014 Sa inteleg Claudiule ca nu ai nevoie de banutii mei de imi ignori cu desavarsire solutionarea problemei mele?
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iulie 8, 2014 Salut nu sunt in oras pana in 20Mersi
ylinescu Reputație: 174 Postat Iulie 23, 2014 Oras:Every teen's pussy Oras:Every teen's pussy Postat Iulie 23, 2014 Pana la urma am trecut zilele trecute pe la acest salon si am ajuns ziua...Atmosfera a ramas aceeasi,frumos aranjat inauntru,totusi e destul haos pe acolo in sensul ca fetele habar n-au de preturi:una spunea ca pretul de baza e 120,alta 150,apoi dupa ce am spus ca sunt de pe forum alta a venit cu varianta 100 de lei.Pana la urma am platit 120...Am cerut un talon pt concurs,una mi l-a dat,dar a venit alta care a zis ca trebuie sa am "consumatie" de minimum 150 de lei ca sa primesc asa ceva etc etc..Inauntru am avut de ales intre 3 fete si am ales pe una dragutza pe la 20 de ani,slabutza,satena,medie ca inaltime...Celelalte 2 variante mi s-au parut de etnie,dar nu asta ar fi fost problema ci faptul ca nu prea aratau bine....Am mers spre camera,fata m-a invitat politicos la dush,ba chiar a venit si ea cu mine acolo,asistandu-ma fara sa se spele ,totusi mi s-a parut un plus chestia asta.Masajul a fost mediu sa zicem,a durat in jur de 15-20 de minute,iar la erotic fata s-a frecat ceva ceva cu corpul de mine,dar fara mare implicare.Nu m-a lasat sa o ating decat pe sani,iar faptul asta mi se pare cel mai mare minus de aici,parca era un robot cu reguli prea stricte.Spre final ,un handjob executat dupa indicatiile mele.In total,actiunea a durat in jur de 45 de minute cu venit, spalat etc... Locatia 9 : Str. Mihai Eminescu,nr 39, e foarte frumos inauntru,dar e o zona cam expusa la intrare pt cine nu vrea sa fie vazutFata 8 : cea pe care am ales-o eu dragutza,bine proportionata,sani fermi,celelalte 2 care mai erau nu aratau prea binePrestatia 6: slaba spre medie din toate punctele de vedere,ar putea compensa prin a te lasa sa o atingi mai multPretul : platit 120 ron pt un masaj erotic cu o fata,cam 40 de minConcluzia : nu cred ca mai revin +++ ... locatie de lux,destule fete disponibile in general,atitudine si atmosfera placute- - - ... preturi mari,fetele nu prea stiau nici cat sa ceara,in cadrul masajului reguli prea stricte, fara multe atingeri,timpul petrecut e intotdeauna mai scurt decat se spune la inceput 2
cineva80 Reputație: 24 Postat Iulie 29, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 29, 2014 apare zilnic anunt in care pretul e 100 ron ora. dar cand sunt fetele imi spun 130. fetele is fac cum vor pretu sau?
claudiu79dav Reputație: 63 Postat August 1, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 1, 2014 MAYA VA ASTEAPTA CU DRAG SI PASIUNE
Vizitator KingSartoris Reputație: 0 Postat August 2, 2014 Postat August 2, 2014 Claudiu daca tot ai revenit din concediu, poti sa-mi oferi o solutie si la problema mea ridicata pe pagina anterioara?
claudiu79dav Reputație: 63 Postat August 2, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 2, 2014 Ana a fost in concediuDe luni e la lucru la timisoaraProgram 13-21 poti suna sa vorbesti cu ea linistit de servicii
incodrin Reputație: 23 Postat August 7, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 7, 2014 Ca tot au aparatut pozele cu maya m-am gandit sa-mi povestesc si eu experienta avuta in compania ei. Facut programare operativa (singura problema a fost ca fetele nu prea stiau preturile). Ajuns in locatie am fost intampinat de o colega care mi-a spus ca mai estedisponibila o fata dra ca trebuie sa astept putin. cum nu ma grabeam am asteptat. A aparut domnisoara Maya pentru care am optat fara ezitare. Pozele spun multe dar pot sa confirm ca fata arata ai bine decat in poze si este si echipata corespunzator (cel putin asa am prins-o eu). Am optat pt o ora de masaj 150 ron.Ajuns in camera am fost invitat la dus. Desi eram proaspat dusat am acceptat din politete. Intors de la dusam fost asezat pe un pat mare unde a avut loc actiunea. Fata stie masaj si este foarte perversa si jucausa. Fata este dezghetata si poti schimba cateva cuvinte cu ea chiar daca nu asta e scopul vizitei. Masajul foarte bun cu mainile si corpul. Stie sa pozeze pentru tine se pune in tot felul de pozitii incitante. Atentia pe care ti-o acorda este deosebita si iti urmareste reactiile sa vada ce-ti plce si ce nu. Ca si tehnica de asaj este singura testata de mine care se compara cu Cleo ce a lucrat la boul rosu.Te lasa sa o si atingi dar in limita bunului simt. Fara introspectii vaginale care mi se pare corect sa nu le permita avand in vedere ca zona este sensibila iar tu un strain totusi. Masajul a durat cam 40 de minute (spre mirarea mea care citisem ca te grasc fetele la acest salon) si pot sa spun ca am fost foarte multumit. Poate ma acuza cineva de reclama dar chiar vreau sa-i fac pentru ca mi se pare corect ca o fata care se ingrijeste si arata foarte bine si care in plus si presteaza foarte bine sa merite evidentiata pe o piata cam trista in domeniu. Pentru mine de revenit! Note.Apect maseoza 10/10Masaj 9/10Locatie 10/10 (nu am insistat in descriere pentru ca locatia are recenzii unanum foarte bune)Timp petrecut 1 oraPret 150 ron. 3
cucugol Reputație: 308 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat Septembrie 5, 2014 ca sa fiu corect..revin si cu o recenzie pozitiva..cand e cazul afland ca s-au mai schimbat fetele pe acolo..de fapt o stiu pe una dintre ele...mi-am facut programare ca sa merg la ea...dar din pacate lipsea asa ca am ales singura disponibila la acel moment..o tipa brunet inalta, simpatica, sexy..cu numele de scena Andreeatimpul ...nu l-am mai contorizat dar a fost aproape de o ora..masajul destul de bun..incitant, excitant, uleios tandru, pasional ca si note personale...notez doar maseoza si prestatia pentru ca restul a fost notat in recenziile precedentemaseoza - 9masaj erotic - 9mi-a placut si revintaxa de participare la festivitati...solicitat 120 - negociat 150 2
stolensie Reputație: 64 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 6, 2014 De obicei ma pot baza pe recenziile de pe forum, dar de data aceasta am avut o experienta neplacuta. Intr-un weekend petrecut la Arad, am vrut sa testez si eu serviciile lor. Sunat pe la 02:00, a raspuns Dana, si am facut programare pentru 30 minute mai tarziu. Salonul se afla pe strada Mihai Eminescu, pe langa biserica (hehe), il gasiti usor, are semn luminos afara. Daca sunteti din Arad e bine, daca nu, bazati-va pe taximetristi, fetele nu va pot ghida. Ajuns in locatie, Dana s-a scuzat ca are deja un client, care era intretinut social cu whisky de cele 2 fete din locatie, dar Andreea este libera. Am fost bine dispus si ambele sunt frumusele asa ca nu am avut ce protesta. Cerand o ora mi sa oferit fie jacuzzi, fie masaj; optand pentru masaj, mi sau cerut 200 Lei (tineam minte ca are recenzii bune, n-am zis nimic). Intre timp a sunat la un usa un client fara programare, putin insistent, dar a fost foarte frumos deturnat de Andreea (incet incet, de la "asteapta 15minute" s-a ajuns la "hai peste o ora"). Locatia este mare si spatioasa, langa intrare un soi de lobby; baie, camera, jacuzzi si camera de zi (unde era "petrecerea" mentionata anterior) la etaj. Camera e tot asa spatioasa, pat mare dublu, o muzicuta, niste lumina difuza si dulapuri imense, dar fara umerasi pentru pantaloni. Idem, nu au papuci de unica folosinta, doar din aceea de plastic, dar "se sterilizeaza". Baia este destul de spartan dotata, 2 geluri de dus generice si folie de aluminiu pe geam. Nu au apa de gura (bausem bere si nu vroiam sa fiu badaran, dar era ok "ca si ea bause jack"), deodorant. Intorsc dupa dus in camera, am fost pus pe pat si a inceput un masaj "de relaxare". Destul de rapid m-am plans ca fata se grabeste si nu face calumea. Am rugat-o sa se concentreze pe umeri, ca eram tensionat, a dat putin pana sa-mi spuna sa ma intorc. Refuz, ca nu ma grabesc niciunde si sunt informat ca in acea 1h, intra si dusul de dinainte si apoi. Imi dau seama ca nu voi pleca fericit de acolo, dar macar sa nu plec si cu boasele pline, ma conformez. Ma maseaza pe piept putin, dupa care da la manivela. Sunt invitat sa o ating, dar nu in zona intima. Ii spun sa vina peste mine, mai dau cateva sugestii cat sa fie mai incitant si dau de o atitudine de "face fite asta". Chiu cu vai termin, dus si am plecat. Intr-adevar, de cand am intrat in camera prima oara pana am iesit din locatie, 59minute. Pe scurt, nu recomand nimanui acest salon, este scump si prost. La banii astia sunt destule fete frumoase in Arad care fac mai mult. 3
gts Reputație: 54 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 5, 2014 lăsați un program de lucru aici o data sun e închis telu după sun nu-mi răspunde nimeni la telefon o data îmi zice cas toate fetele libere nici fetele de acolo nu știu cei cu ele credeam ca e un salon care se respecta și nu își bate joc de clienți
Flavius@ Reputație: 41 Postat Octombrie 16, 2014 Telefon: primaria din Salonta Oras:Romania-Salonta Telefon: primaria din Salonta Oras:Romania-Salonta Postat Octombrie 16, 2014 Ana a fost in concediuDe luni e la lucru la timisoaraProgram 13-21 poti suna sa vorbesti cu ea linistit de serviciiSalut Claudiu te rog mult ajuta-ma sa o intalnesc pe fata bruneta cu tatuaj platesc triplu multumesc!
Flavius@ Reputație: 41 Postat Octombrie 19, 2014 Telefon: primaria din Salonta Oras:Romania-Salonta Telefon: primaria din Salonta Oras:Romania-Salonta Postat Octombrie 19, 2014 Bine v-am gasit din nou am marcat teritoriul si la Jador, impresionant frumos ,fete frumoase ,ambient foarte placut eu am fost foarte multumit din plin .Am ales ce fata am dorit totul a fost spectaculos sunt un curvar incurabil fratii mei am lins-o de am zapacit-o pe fata iubesc pizda sunt nebun cand sunt bagat cu botu-n pasarica Parerea mea de acest salon este ca: se gasesc cele mai frumoase fete din Arad din lipsa de timp am sa trec la punctaj si va recomand salonul cu incredere maxima Locatie-10+++++++Aspect fata-10++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Igiena-10++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Masaj-10++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++GFE-10++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Cadou -200leiTimp nu stiu am uitat nu am fost sa cronometrez timpul am fost sa ma relaxez si sa ma simt bine Va recomand cu incredere este foarte tare salonul! va salut :wave 1
gts Reputație: 54 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 19, 2014 Mai lasă minciunile și vrajeala Flaviuse
cucugol Reputație: 308 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat Octombrie 19, 2014 Nu merita bagat in seama specimenu asta
gabrogabro Reputație: 2348 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 19, 2014 Bine v-am gasit din nou am marcat teritoriul si la Jador, impresionant frumos ,fete frumoase ,ambient foarte placut eu am fost foarte multumit din plin . Am ales ce fata am dorit totul a fost spectaculos sunt un curvar incurabil fratii mei am lins-o de am zapacit-o pe fata iubesc pizda sunt nebun cand sunt bagat cu botu-n pasarica Parerea mea de acest salon este ca: se gasesc cele mai frumoase fete din Arad din lipsa de timp am sa trec la punctaj si va recomand salonul cu incredere maxima Locatie-10+++++++ Aspect fata-10++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Igiena-10++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Masaj-10++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ GFE-10++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Cadou -200lei Timp nu stiu am uitat nu am fost sa cronometrez timpul am fost sa ma relaxez si sa ma simt bine Va recomand cu incredere este foarte tare salonul! va salut :wave La cadou nu ti-au spus sa dai cat vrei tu ?
gts Reputație: 54 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 21, 2014 eu nu cred ca a dat numai 200 de lei
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Noiembrie 10, 2014 In perioada 10-14 noiembrie 2014 salonul jadore este inchis pt schimbarea locatieiNoua locatie mult mai luxoasa discrete si maseuze noi si atragatoare
piedone_xxl Reputație: 12 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 11, 2014 In perioada 10-14 noiembrie 2014 salonul jadore este inchis pt schimbarea locatieiNoua locatie mult mai luxoasa discrete si maseuze noi si atragatoareClaudiu asteptam detalii despre noua locatie!
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Noiembrie 14, 2014 De astazi 14 noiembrie 2014 se redeschide salonul jadore in noua locatie Arad str.Mihai Eminescu nr 71 (capatul strazi eminescu catre andrei saguna)Membri forum 120 ron ora masaj erotic nud indiferent de oraCereti cardul de membruLa 4 masaje pe card al 5 este gratuit 1
draganflavius Reputație: 168 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 14, 2014 Si despre fete ce ne poti spune? tot aceleasi sau ai venit cu niste prosperitati?
mark666 Reputație: 4 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 19, 2014 A fost cineva la noua locație. Cum sunt fetele....
claudiu79dav Reputație: 63 Postat Noiembrie 20, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Noiembrie 20, 2014 Program salon ora 10:00-04:00Pe tura de zi de la ora 10:00 este o fata noua De luni vor mai veni doua fete noi de la salonul din timisoaraO sa adaug zilele aste poze cu eleNoua adresa a salonului este str Mihai Eminescu nr 71 Tel salon 0720411562Facebook: salon erotic jadore (aici gasiti poze cu maseuzele si locatia din arad
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum