Sari la conținut

salon masaj erotic Jadore tel:0720411562

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Pretul e la fel pentru toate maseuzele 150 ron masaj erotic nud

iar de luni pentru membri forumului pretul este 120 ron masajul

Postat

Asta seara de la timisoara la salonul de la arad va asteapta o matura superba si experimentata in masajul erotic de 178cm inaltime

post-57353-0-58096600-1444500637_thumb.png

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am văzut fotografiile și mi-a atras atenția în mod plăcut domnișoara blondă. Este sublimă și face toți banii.

Să înțeleg că vine din Timișoara ? Cam în ce perioadă și când poate fi găsită ?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns :)

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Nu vreau sa par rau,am si eu o intrebare pentru claudiu.nu e la misto/ironic/etc...doar vreau sa ma lamuresc eu.

Cand un membru posteaza aici ca o fata de la tine nu isi face treaba bine,pe ce baza o concediezi?nu de alta ...dar nu am vazut sa faci vreo investigatie/ceva.nu de alta ...dar poate sunt si altii care au intentii rele,iar fetele poate nu au nici o vina.poate chiar isi fac treaba dar altii poate au pretentii mult prea mari.sau multe altele.

PS:tin sa precizez ca nu am fost la salon inca.acesta este unul din motivele pt care nu am fost.iar al2lea ... faza cu sedinta gratuita.sincer nu prea imi vine sa o cred,iar daca chiar e pe bune...nu ar trebui vorbita in privat,sau cand vad ca a primit cineva o sedinta gratuita fug repede a2-a zi la salon si zic ca eu sunt acel "cineva" care a primit-o.asta ar fi al 2lea motiv pt care nu am mers.dak te rog si ma poti lamurii si pe mine,poate pe viitor voi merge (stiu ca nu trebuie sa imi demonstrezi mie ca sunt pe bune ambele subiecte de mai sus.dar chiar nu le vad logica).deci doar daca vrei lamureste-ma. Ms si bafta in continuare cu salonul :)

Postat

Cand primesc vro reclamatie de la vrun client verific ma informez de la alti clienti pe care i cunosc mai trimit un prieten doi si vad conportamentul maseuzei

Iar daca se adevereste ca clientul are dreptate primeste sedintele gratuite

dovada ca membrul GTS

a beneficiat de 2 sedinte de masaj gratuite.

Postat

Prima mea experienta la J'adore a fost urmatoarea:
Am sunat intr-o sambata, pe la sfarsitul lunii august, sa-mi fac o programare. Ziua telefonul este inchis. Nu stiam ca abia la inceputul programului de lucru se deschide. Am primit programare destul de rapid. O tipa bruneta si inalta m-a intampinat, dar nu s-a prezentat, de aceea nu stiu cum o cheama. Din pozele care le vad aici as crede ca era Cristina, dar nu sunt sigur. Mi-a spus pretul 150 RON si m-a taxat direct. Am urcat la etaj, am intrat intr-o camera si mi-a spus sa ma dezbrac si sa pun lucrurile intr-un dulap, dupa care sa merg la dus. Dusul, respectiv baia, era pe hol, deci am iesit din camera. Dupa aproximativ 5 minute m-am intors in camera si a inceput masajul. Dupa vreo 10 minute de masaj mi-a spus ca serviciile extra costa extra. Eu am intrebat "cat?". Ea m-a intrebat ce as vrea. I-am spus "sex normal si sarutat", ea mi-a spus "sex normal 300 RON, sarutat 200 RON", deci 500 RON pentru extras. I-am spus ca nu sunt sigur ca am destui bani la mine. A inceput sa ma grabeasca, sa ma uit. M-am uitat in portmoneu si am numarat banii: aveam exact 500 RON la mine. Ce coincidenta ca mi-a cerut fix cat aveam la mine. Am acceptat, ca sa nu-mi stric seara si prima mea vizita la un salon de masaj erotic. In timpul partidei de sex m-a grabit din nou. Dupa aceea am facut un dus si am plecat. De cand am intrat si pana cand am iesit din cladire au trecut exact 45 de minute, iar in camera n-am vazut nici un ceas, asa cum scria Claudiu, ca sunt ceasuri in camere ...

Tipa a fost ok, arata super, de aceea am si acceptat pretul acela. Dar ceea ce nu mi-a placut este ca in timp ce eram eu la dus s-a uitat la mine in portmoneu. Evident ca nu am dovezi, dar sa fim seriosi, coincidenta era prea mare sa-mi ceara exact cat aveam la mine. Daca ar fi fost macar diferenta de 50 sau 20 RON, dar chiar la fix...? Celalalt lucru care m-a deranjat a fost graba si timpul, adica daca tot am platit 650 RON in total, ma asteptam la 60 de minute, adica o ora intreaga si fara graba.

Daca o sa mai merg vreodata la un salon de masaj erotic, o sa fac dus cu portmoneul.

• Like 1
  • Oras:.....
Postat

Prima mea experienta la J'adore a fost urmatoarea:

Am sunat intr-o sambata, pe la sfarsitul lunii august, sa-mi fac o programare. Ziua telefonul este inchis. Nu stiam ca abia la inceputul programului de lucru se deschide. Am primit programare destul de rapid. O tipa bruneta si inalta m-a intampinat, dar nu s-a prezentat, de aceea nu stiu cum o cheama. Din pozele care le vad aici as crede ca era Cristina, dar nu sunt sigur. Mi-a spus pretul 150 RON si m-a taxat direct. Am urcat la etaj, am intrat intr-o camera si mi-a spus sa ma dezbrac si sa pun lucrurile intr-un dulap, dupa care sa merg la dus. Dusul, respectiv baia, era pe hol, deci am iesit din camera. Dupa aproximativ 5 minute m-am intors in camera si a inceput masajul. Dupa vreo 10 minute de masaj mi-a spus ca serviciile extra costa extra. Eu am intrebat "cat?". Ea m-a intrebat ce as vrea. I-am spus "sex normal si sarutat", ea mi-a spus "sex normal 300 RON, sarutat 200 RON", deci 500 RON pentru extras. I-am spus ca nu sunt sigur ca am destui bani la mine. A inceput sa ma grabeasca, sa ma uit. M-am uitat in portmoneu si am numarat banii: aveam exact 500 RON la mine. Ce coincidenta ca mi-a cerut fix cat aveam la mine. Am acceptat, ca sa nu-mi stric seara si prima mea vizita la un salon de masaj erotic. In timpul partidei de sex m-a grabit din nou. Dupa aceea am facut un dus si am plecat. De cand am intrat si pana cand am iesit din cladire au trecut exact 45 de minute, iar in camera n-am vazut nici un ceas, asa cum scria Claudiu, ca sunt ceasuri in camere ...

Tipa a fost ok, arata super, de aceea am si acceptat pretul acela. Dar ceea ce nu mi-a placut este ca in timp ce eram eu la dus s-a uitat la mine in portmoneu. Evident ca nu am dovezi, dar sa fim seriosi, coincidenta era prea mare sa-mi ceara exact cat aveam la mine. Daca ar fi fost macar diferenta de 50 sau 20 RON, dar chiar la fix...? Celalalt lucru care m-a deranjat a fost graba si timpul, adica daca tot am platit 650 RON in total, ma asteptam la 60 de minute, adica o ora intreaga si fara graba.

Daca o sa mai merg vreodata la un salon de masaj erotic, o sa fac dus cu portmoneul.

Postat
:)))) deci o sa te ocupi cu spălare de bani....un sfat având în vedere că ai fost prima oară la un salon....fa ca și mine....eu merg cu bani fix iîn buzunar ...fără portofel fără telefon...doar cu cheile de la mașină.
Postat

Am și eu o întrebare către claudiu79dav se poate veni si fără programare? Țin sa menționez că o sa vin din Austria după condus 1000 km și probabil voi trece prin Arad in drum spre casă. Aș dori să fac un Pit Stop la voi mai mult ca sigur la ore târzii . Dacă am șansa să fiu servit fără sa mă anunț. Ms anticipat

Postat

Suna cand ajungi in arad si sunt sanse foarte mari sa te poata programa in 10 minute. Iesi de pe autostrada la iesirea de aeroport si in 5 min ajungi la salon...

Postat

Mulțumesc mult. Ami spui și adresa te rog , parcă ave impresia că e în cealaltă parte a Aradului. Ms anticipat.

Postat

Str. Eminescu ... iti spun cei de la salon mai multe detalii. Daca iesi la aeroport si ajungi noaptea (deci daca nu este trafic) in 5 minute sigur esti acolo.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...