Sari la conținut

salon masaj erotic Jadore tel:0720411562

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Claudiu vezi ca o fata de la tn oferă servici extra dacă vrei mai multe detalii îmi lași un comentariu aici

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Se pare ca aici se plateste pe finalizare nu pe ora.dupa ce am finalizat am fost invitat la dus direct si apoi nici nu sa mai pus problema sa continue fata cu masajul.cam aiurea....

• Like 1
Postat

La salonul asta cam toate fac extra cum ai scos banul se cam poate ce vrei tu dar multe dintre ele au umflat pret pt extra optiunii....

• Like 1
Postat

Da asa e ai dreptate dar claudiu tot zicea k cine face extra sa spunem k le da afara ....uitete la recenzile lui de ceva timp

• Like 1
Postat

Da asa e ai dreptate dar claudiu tot zicea k cine face extra sa spunem k le da afara ....uitete la recenzile lui de ceva timp

• Like 1
Postat

eu nu inteleg cu ce e patronu de vina ca unele fete fac si altceva, depinde in mare masura de fata, fetele fac de buna voie pt un castig in plus nu ca le pun sefi,le da pe toate afara?el se risca sa ai inchida salonu daca este prins,fetele sunt in camere cu clientii nu patronu

• Like 2
Postat

Parerea mea k daca te tine buzunarul la luana se merita sa mergii pt extra sunt vreo doua care arata bine de tot ...daca au mai ramas ...acuma vreo 3 lunii am fost eu ...

• Like 1
Postat

Va multumesc la toti pentru recenzi

am gasit maseuzele care se purtau urat cu clienti si care ofereau alte servici si au fost concediate

de astazi vor lucra zilnic maseuze din timisoara aici la salon la arad

Postat
:))) las clau ca am fost de multe ori la tn la. salon da ce am patit aseara Nam patit nici o data când am venit de la dus ma așteptat în cameră mia facut un masaj de tot rahatu și după mam întors pe spate și asa laba Nam văzut în viata mea am zis cai zboară mâna de la loc sa mor de nu... ma terminat în max 7 minute
  • Like 1
Postat

Gts

ai pentru asta 2 masaje gratuit

sti numele maseuzei sau cum arata sa o zburam si pe asta poate restu isi vor vedea de job normal si isi vor face serviciu cum trebuie

Postat

cred ca Lavinia o chema mia zis ca e din Timișoara în tura de noapte am fost în data de 23 la ora 01:10 dimineața

• Like 1
Postat

și app vezi ca își fac preturile cum vor ele o data am dat 200 o data 150 o data 250 cum au nevoie de bani o data am primit bon pe bon scria 150 mia zis cai după ora 1 200 :)) îți spun ai grija ai pierdut foarte multi clienți

• Like 1
Postat

o sa trec în seara asta pe la salon adică sâmbătă spre duminică ms și eu ca faci curățenie și încerci sa reabilitezi salonu

Postat

Astazi alte 2 noi maseuze de la salonul din timisoara se vor afla la arad

dupa ora 19 revenim cu poze si informatii

Postat

clau cum fac cu alea 2 masaje vin la salon și zic ca am doua masaje gratuite sau?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...