Sari la conținut

0741645220 Masaj + sex

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în 0741645220 Masaj + sex
Postat

Salutare

Am vizitat eu titulara anunțului

Apartamentul este destul de ok cu tot ce ai nevoie

Este foarte deschisa,poți povesti orice cu ea

Pozele sunt reale din locație

A început cu un masaj de relaxare,sărutări corporale și după ON și NP

Nu m am simțit deloc grăbit

Celor care nu le plac fetele plinuțe sa va abțineți

Spor la toți !

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 21 minute, Ptntpn a spus:

Salutare

Am vizitat eu titulara anunțului

Apartamentul este destul de ok cu tot ce ai nevoie

Este foarte deschisa,poți povesti orice cu ea

Pozele sunt reale din locație

A început cu un masaj de relaxare,sărutări corporale și după ON și NP

Nu m am simțit deloc grăbit

Celor care nu le plac fetele plinuțe sa va abțineți

Spor la toți !

Salut

Este permisiva? Poți sa o atingi în timpul masajului? Acceptă fk? 

Mersi

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Am sunat-o ai nu Răspunde i am scris pe  whatsapp  si nimic nu a răspuns 

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat
La 19.07.2025 la 20:46, rib850 a spus:

Am sunat-o ai nu Răspunde i am scris pe  whatsapp  si nimic nu a răspuns 

pe Publi24 răspunde.

"Buna, mă găsesti pe strada Alexandru Vaida voievod Nr ... chiar langa universitatea fsega, la 300 lei ședința de 45 min. Ofer masaj erotic cu finalizare inclus sex oral și sex normal. Pozele sunt reale, recente , din locația actuala. "

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Salutare! Am vizitat o eu pe titulara topicului zilele trecute dupa o escapada la Cluj.

Programare facuta pe Wapp, a raspuns repede. Ajuns in zona m-a indrumat catre locatie. 

Locatia este curata, baie dotata cu tot ce este necesar. Partea de dus la ea este obligatorie, deci e in regula.

Actiunea a inceput cu un masaj de relaxare si incitare, cu cateva sarutari pe corp. Apoi un oral si finalizare.

pauza de tigara urmand numarul 2, tot oral pana la finalizare. Are o tehnica foarte faina, atentie la imprejurimi plus annilingus (sunt fan, dar nu am cerut sau insistat pe treaba asta). A luat o si pana n gat. Tipa a recunoscut ca i place sa faca oral, dar nu i place finalizarea orala, ceea ce nu m a deranjat.

door to door a fost undeva la 50 de minute. Tipa e socialiba, da un vibe placut si nu m am simtit deloc grabit. Am stat la taclale, tigari apa suc.

Am achitat 400 de lei pt cele mentionate. Din punctul meu de vedere este de vizitat daca esti amator de femei mature si cu kg in plus. Spoor sa aveti

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Am vizitat și eu, poze reale, serviciile exact cum au fost prezentate, fără să mă grăbească sau să simt cum ca nu are chef de mine. O experiență plăcută.👍

Postat

Am fost si eu la ea acum vreo luna buna, o putem incadra usor la bbw, e vorbareata(cateodata prea tare), sani mari, burta+cur mari:

Masaj 7, face si ea acolo ce poate, dar nu e neaparat rau. 

ON 7 , iti specifica din prima ca nu face CIM, in rest se ajuta cu mana.

NP nu am incercat.

De mentionat e ca , inca din faza in care stai pe burta, incepe sa iti faca annilingus, iar acesta e sustinut perioade lungi.

Pret 300ron/h. Clar e pt iubitorii de femei plinute, pretul e justificat mai ales pt iubitorii de annilingus.

Spor!

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

O contactasem cu cateva zile inainte, mai apoi avand treaba la mall am zis sa ii fac o vizita

Am mers la ea caci parea foarte cumunicativa si mi-a dat o stare buna de dispozitie. 

Loc:9 destul de usor de ajuns, apartament ok, se poate fuma inauntru 

Aspect : 8-9/10 asta depinde de fiecare , mie personal mi-a placut , nu prea sunt amator de slim

Op 8/10 stie sa faca , e perversa, ii place si sa o futi intre sani

Np 8-9/10 incercat 2 pozitii, mie si cred ca si ei ii place mult capra , geme si se uda natural

Platit: 300 de lei dar nu m am simtit grabit plus ca am primit si masaj la inceput, nu se uita la ceas, per total as zice de revizitat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.