action Reputație: 404 Postat Iulie 20 Oras:București Oras:București Postat Iulie 20 Auzisem de la niște prieteni ca au prins aici cele mai bune fete de pe pământ. Ce-i dreapt au fost acum mai mulți ani. Am fost și eu recent, cea mai nasoală oferta ever. Numai romance 90%, grase tatuate, siliconate, obosite de viață, certarete intre ele. Staff-ul alb români multi. Am intrat prima oară cu o unguroaica cu un cur mare, pe japca, muie cu laba mai mult, la futut se tragea in toate părțile sa nu o futi calumea. Am fost putin pe la piscina, am baut o bere, numai puli. Mai veneau din când in când câte una mai nasoala. Apoi am intrat iar, am ochit una mai micuță, mai simpatica, nu voia sa intre cu mine, o fi auzit că sunt român. Apoi am vorbit cu alta micuța, subtirica, cam chioară puțin, dar nu prea erau multe slabe. In drum spre cameră am scăpat ca sunt român, fraier. Adios, nici ea nu intra cu romani. M-am enervat și am plecat. Scoruri 90eur intrarea, 70eur pachet standard o Finalizare totul protejat, mai dai 20 pentru oral neprotejat. Mai vor si tips, japca maxima. Berea 10eur. Nu dansează nimeni la bara. Este un loc foarte trist, nu recomand! Îmi e dor de fetele mele din România. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum