Sari la conținut

Stapana 0732868027

Postări Recomandate

• Oras:Pe unde apucam
  • Oras:Pe unde apucam

Anuntul:

STAPANA frumoasa, 30 ani, finuta supla cu poze reale si recente, astept sclav docil pt o sesiune soft sau hard. Daca-ti doresti sa fii umil si submisiv, daca vrei cu adevarat sa slujesti o femeie sexi, suna-ma

Telefon: 0732868027

Am fost recent la domnisoara din anunt.... 

Ma programez, ma intreaba ce vreau, i-am zis ca ceva soft si am intrebat daca are si asistenta... a zis ca are si am intrebati atunci daca face oral cu finalizare: A zis ca da... Pretul cu asistenta e 200lei doar cu ea 150lei.

M-am deplasat frumos la ea. Locatia este langa Sala de Jocuri Aurus ( interstectia Octavian Goga si Nerva Traian ).

Am intrat in locatie, am spus inca o data ce vreau sa fac a confirmat, am dat banii si a zis sa o astept in in camera in genunchi...

A intrat stapana in camera, a strigat si la asistenta, incepe operatiunea chinuiala... 

Stapana este destul de oki in dominare asistenta este la inceput ( e uratica asistenta ) nici oralul nu il face bine... dar speram sa invete...

Note Stapana:

GFE: 9+

Oral: Nu mi-a facut dar am inteles ca face

Dominarea: 7+

Detine accesorii, nu stiu insa costumele... nu le-am vazut

De revenit? Da e o experienta buna cu ea, chiar si-a dat silinta, a facut ce i-am zis sa imi faca ( cand am discutat la inceput ), m-a intrebat daca e totul oki, etc...

De recomandat.

post-103069-0-50386700-1396550991_thumb.jpg

post-103069-0-69135700-1396550996_thumb.jpg

post-103069-0-65022600-1396551000_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

hmmm acum a renuntat la asistenta si are un sclav ... dar sincer nu prea ma incanta sa domin un sclav ... cu asistenta parca mai mergea...

CUPLU stapana frumoasa, cu experienta de 8 ani, 32 ani, ofer sclav submisiv bisexual, ascultator si docil, pt. placerile d-lor generosi. Servicii: oral, anal, fin. orala, show bdsm, uro. Intalnire discreta la noi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...