hannah_cuplu Reputație: 186 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Pe unde apucam Oras:Pe unde apucam Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Anuntul: STAPANA frumoasa, 30 ani, finuta supla cu poze reale si recente, astept sclav docil pt o sesiune soft sau hard. Daca-ti doresti sa fii umil si submisiv, daca vrei cu adevarat sa slujesti o femeie sexi, suna-maTelefon: 0732868027 Am fost recent la domnisoara din anunt.... Ma programez, ma intreaba ce vreau, i-am zis ca ceva soft si am intrebat daca are si asistenta... a zis ca are si am intrebati atunci daca face oral cu finalizare: A zis ca da... Pretul cu asistenta e 200lei doar cu ea 150lei. M-am deplasat frumos la ea. Locatia este langa Sala de Jocuri Aurus ( interstectia Octavian Goga si Nerva Traian ).Am intrat in locatie, am spus inca o data ce vreau sa fac a confirmat, am dat banii si a zis sa o astept in in camera in genunchi...A intrat stapana in camera, a strigat si la asistenta, incepe operatiunea chinuiala... Stapana este destul de oki in dominare asistenta este la inceput ( e uratica asistenta ) nici oralul nu il face bine... dar speram sa invete... Note Stapana:GFE: 9+Oral: Nu mi-a facut dar am inteles ca faceDominarea: 7+ Detine accesorii, nu stiu insa costumele... nu le-am vazut De revenit? Da e o experienta buna cu ea, chiar si-a dat silinta, a facut ce i-am zis sa imi faca ( cand am discutat la inceput ), m-a intrebat daca e totul oki, etc... De recomandat. 3 Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2014 nu dai si tu o cautare inainte?este fix una si aceeasi cu 0731528093 Link spre comentariu
raddu29 Reputație: 155 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2014 o fi fost si el entuziasmat...macar a lasat o recenzie. Link spre comentariu
thumbzilla Reputație: 820 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:European Union Oras:European Union Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Foarte fitzoasa domnisoara.Dupa ce vorbesti cu ea la tel,nu-ti mai arde s-o vizitezi. 2 Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 hmmm acum a renuntat la asistenta si are un sclav ... dar sincer nu prea ma incanta sa domin un sclav ... cu asistenta parca mai mergea... CUPLU stapana frumoasa, cu experienta de 8 ani, 32 ani, ofer sclav submisiv bisexual, ascultator si docil, pt. placerile d-lor generosi. Servicii: oral, anal, fin. orala, show bdsm, uro. Intalnire discreta la noi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 nu dai si tu o cautare inainte?este fix una si aceeasi cu 0731528093si cu asta https://nimfomane.com/forum/topic/44044-0724791925-stapanadenysayahoocom/?hl=0724791925 si mai lucreaza si pe nr 0721.056.698 si se recomanda Delia sau Denisa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum